Зимната подготовка на ЦСКА/Контроли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА(Бъл)-Политехника Яш (Рум)
Мача е от 3
Иначе имаше някакви информации, че румънските медии ще предават някои контроли на ЦСКА, но не разбрах кои точно

Е много интересно-румънска ТВ ще дава 4 мача на ЦСКА -а точо в контролата ни с румънци-няма да се дава

POPCORN написа:какъв линк бе брат.това е контрола.кой ще ти дава тоя мач.кажете отколко часа е поне
от 15:00 е мача,някъде четох че румънците дават контролите на техните отбори ние българите да не предваваме и нашите контроли?
а и гонг се изложиха няма такъв мач в LIVE SCORE има само славия-марек....кво да говорим
- POPCORN
- Контакти:
Deluxx написа:POPCORN написа:какъв линк бе брат.това е контрола.кой ще ти дава тоя мач.кажете отколко часа е поне
от 15:00 е мача,някъде четох че румънците дават контролите на техните отбори ние българите да не предваваме и нашите контроли?
а и гонг се изложиха няма такъв мач в LIVE SCORE има само славия-марек....кво да говорим
е те руманяците може да го дават , ама къде ще хванем такава програма.иначе ще го добавят по-късно гонг.виж че така направиха и с тоя мач където се играе в момента
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Мача ще се предава 100 % ве
Само ,че по късно ще се разбере телевизията
Те румънците дават всеки мач на техните отбори - КВО КАТО Е КОНТРОЛА

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

да, аз също четох, че мамалигите си предават контролите на техните си отбори, а когато имат място в графика на ТВ - дават и други мачове. За тая контрола - незнам дали ще я дават.
А иначе ние не гледахме: ЦСКА - Динамо М. - кво остава за контола

То ще се чуе 

k_oleto написа:да, аз също четох, че мамалигите си предават контролите на техните си отбори, а когато имат място в графика на ТВ - дават и други мачове. За тая контрола - незнам дали ще я дават.
хаха.аз гледах цска-динамо москва

по тв-то даваха тоя мач
ако някой намери линк за тази румънска телевизия която ще предава мача да я пусне тук
Deluxx написа:k_oleto написа:да, аз също четох, че мамалигите си предават контролите на техните си отбори, а когато имат място в графика на ТВ - дават и други мачове. За тая контрола - незнам дали ще я дават.
хаха.аз гледах цска-динамо москваа незнам ти защо не си я гледал
по тв-то даваха тоя мач
ако някой намери линк за тази румънска телевизия която ще предава мача да я пусне тук
Не забравяй, че не всички сме на Булсат. Има и хора на кабеларки. Дано дават мача, че да видим отбора с новите играчи.
[center]
[/center]