Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот Thsmith » 26 мар 2019 18:10

Groucho написа:
Thsmith написа:Като всички промени, които се опитват да вкарват и налагат - пълен булшит!

Промените на са булшит. Булшит са хората, които трябва да ги прилагат, защото ги прилагат избирателно.

Точно промените са проблема.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 26 мар 2019 18:13

Ще свикнеш, Смити. :lol: ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 мар 2019 18:51

Tiberius написа:Ще свикнеш, Смити. :lol: ;)

Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate :lol: :lol:

Аз споменавал ли съм, че продължавам да използвам телефон с копчета и отказвам всякакви смартфони? :lol:
Аз не свиквам, мърморя и мърморя и мърморя с годииииииини, но не свиквам не приемам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 мар 2019 18:59

Ем накрая ще останеш с бг първенството, щото тука ще вкарат ВАР към 2056 някъде, малко след лигата на Фиджи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 мар 2019 21:06

Thsmith написа:

Аз споменавал ли съм, че продължавам да използвам телефон с копчета и отказвам всякакви смартфони? :lol:
Аз не свиквам, мърморя и мърморя и мърморя с годииииииини, но не свиквам не приемам.

Тези телефони с копчета са вече спрени от производство, така че скоро време искаш или не искаш ще минеш на модерните.
Същото е и с останалото, защото не можеш да се бориш с развитието на дадено нещо и колкото да се опитваш да страниш от него то в крайна сметка те застига. Тук ролята играе и инатът ти и ти си го признаваш дори, а това ти играе много лоша роля в подобни неща, защото не си обективен изобщо. ;)

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 26 мар 2019 21:55

Добре, че човечеството не е като смит, че щяхме да си останем в каменната ера. :lol:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 мар 2019 22:15

Thsmith написа:Точно промените са проблема.

Кое му е лошото на ФФП :? :?:

Thsmith написа:

Е, ползвай пощенски гълъби или димни сигнали, защо си приел това копчесто изобретение :?: :lol:

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 26 мар 2019 22:21

За смартфоните беше писал, че не ги харесваш, но за телефон с копчета не беше писал досега. Не знаех, че все още съществуват такива неща. :lol: :lol:
А по пътя как се придвижваш? Предполагам и автомобил не използваш? За какво ти е автомобил, като си имаш кон за яздене. :lol: :lol:
Ще ме умориш, Смит! :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 мар 2019 23:32

Groucho написа:Кое му е лошото на ФФП :? :?:

Така и така сме се зачесали, ще кажа аз какво не му харесвам.

ФФП като идея да предпазва отборите от прекалени харчове и фалит е добра идея. Само че той не дава шанс на нито един отбор да вдигне нивото си, освен ако УЕФА не се направят на ударени, както се случва в Манчестър и Париж. ФФП обрича малките отбори да останат такива, защото по-малките отбори генерират много ниски приходи, съответно не могат да си позволят да задържат класните си играчи, а когато ги продадат се оказва, че не могат да закупят равностойни заместници. В същото време една избрана клика от десетина отбора в 5 първенства могат да си позволят абсолютно всеки играч и някак да си балансират счетоводствата. Ако утре някой богат инвеститор вземе да речем Хетафе и иска да инвестира, трябва да прави ми-ми на инфантинотата, да прави врътки с измислени спонсорски договори или да забрави за развитие на проекта си и да си бие камшика.

Или го правиш като в САЩ със salary cap, където всички са равни, независимо от това колко пари има собственикът и конкуренцията е убийствена, или го махаш изобщо, защото разлика с преди и след него реално няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 мар 2019 00:29

Подкрепям борбата му със смартфоните. Единствената причина да си взема е да не ме гледат околните като извънземно ако извадя телефон с копчета, колкото и да ги предпочитам. Както и да не ги гледам аз като извънземно ако ме попитат нещо свързано с тях, предвид че минавам за технически грамотен. Но на идиотския Андроид му отказвам разрешения повече, отколкото мадамите ми отказват на мен.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Архив”