9lives написа:Реално лятото ни трябват доста резерви - вратар, ляв бек, десен бек, нападател. Надявам се и Хари Уилсън да се включи към отбора и да не ни трябва крило. Ако пък някой измежду Лалана и Милнър напусне ще трябва и халф.
Съгласен на 99% -резервни вратар и 2 бека, нападател-резервен или титуляр, ако е титуляр няма да ни трябва халф, ако се махне Лалана. Фирмино ще играе на 10ката, а и този сезон го изкарахме без Чембо, а Кейта и Фабиньо играха в 50% от мачовете...за всички тях ще трябват повече минути. Лалана игра 2,3 мача титуляр, може за купите спокойно да се смени и от Груич даже. Милнър не мисля, че ще се махне, просто ще си приеме функцията на твърда резерва, ама заради универсалните му качества, ще е първи за запълване на дупки и влизане второто полувреме според резултата.
john barnes написа:Слухове от днес за Мемфис Депай. Джини и Върджил май са му говорили. Вярно,че не успя при манафа,ама за мен си е класа и при нас ще мачка!
Този е голям чешит, като характер и мисля, че само можем да намажем от това, че е "провал на Юнайтед". Ние такива "провали" най-ги обичаме. А и той тогава беше само на 20 и играеше на лъженка цял мач, сега изглежда доста израстнал и поумнял.
Real написа:plmar написа:Айде да ме подсетиш за един провал от школата на Аякс? Да не говорим за Суарес!
Еми... Блинд... Клаасен... Милик... Вермаелен преди. Догодина вероятно ще мога да те подсетя за още двама. А тълпата от ранга на Юнес, Кишна и ел Гази сигурно е безмислено да ти ги споменавам.
Всъщност, за последните 10-12 години, освен Суарес и Ериксен, не се сещам от Аякс да е изгрял друг топ-играч.
Суарез е от школата на Насионал Монтевидео, в Холандия първо играе една-две години за Грьонинген и чак вече на 21,2 години го дърпат Аякс. Виктор Фишер им е най-големия провал последните години, ебаси очакванията дето имаше към него. Даже не го знам къде е сега, последно го мярнах някъде из германските средняци.