Нищо не може да се очаква от национален отбор в който не се викат най-добрите и в най-оптимална моментна форма футболисти! Докато се гледат мениджърски интереси и кой в кой клуб играе, а не каква форма е в момента "националът" ще е под пясъка на дъното.
/Виктор Генев, Антон Недялков, Жоро Илиев,Дяков, Марселиньо, Камбуров,+Т.Неделев, Делев ,М.Минчев.........тези примерно да бяха на терена Черна Гора щяха да отидат на разлика в София/
ЕК 2020 Косово - България - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: ЕК 2020 Косово - България
W84me написа:Ще ни пръснат гьона, нашите ще се насерат и 1-2:0.
Мълчи бе, антибългарино!
- rebelheartous
- Контакти:
Re: ЕК 2020 Косово - България - 25.03, 21:45
openminded написа:На първо място не мисля, че мястото на Косово е в пета урна и от тази гледна точка това не беше добър жребий.
На второ място, в Лигата на нациите Косово биха Азербайджан с 4-0, а само допреди дни завършиха 2-2 с Дания, като и двата им гола паднаха след бързи контраатаки по фланга и през центъра с няколко паса
Тези пичове играят много нахъсано, а това са им първи евроквалификации и на този стадион ще бъде трудно
Независимо от това и сегашното незавидно състояние на националния отбор смятам, че можем да измъкнем точка/точки там, но това минава през добро разузнаване на противника, стегната игра в защита, идея в средата и много късмет в предни позиции
Алеле майко били най-големия аутсайдер в Европа и врътнали хикс в контрола. Амчи направо за световно да ги класират директно. И то не за груповата фаза ,а като поставени в елиминациите.
Тея пичове миналите квалификации имаха 1 точка от 10 мача. Това трябва да говори нещо. И тогава бяха нахъсани, и много скоро пратени по дупките. А групата им беше с отбори от сорта на Турция, Украйна, Исландия, Финландия. Я малко се освестете и разтъркайте очи, че не се чувате какви ги блещите.
Sole написа:Нищо не може да се очаква от национален отбор в който не се викат най-добрите и в най-оптимална моментна форма футболисти! Докато се гледат мениджърски интереси и кой в кой клуб играе, а не каква форма е в момента "националът" ще е под пясъка на дъното.
/Виктор Генев, Антон Недялков, Жоро Илиев,Дяков, Марселиньо, Камбуров,+Т.Неделев, Делев ,М.Минчев.........тези примерно да бяха на терена Черна Гора щяха да отидат на разлика в София/
Това за Марселиньо и аз го говорех преди време ама там темата е АНАТЕМА. Иначе нямаме идеи, нямало извеждащи пасове. Момчето една контрола излезе титуляр и вкара на Португалия. Ама няма да го викнат, защото е Марселиньо, не е Вагнер, не е Маркиньос... мисля че ме разбрахте. Не че е в добра форма, но на база това което видяхме онази вечер е класа на другите.
Абсолютно закономерно ще си паднем като пичове довечера.Косово не са нищо особено,но все пак са по-добри от нас.Предполагам тактиката на "великия" ни треньор ще бъде яко кюскане и защита.Евентуално,ако успеем да изклатим за 0:0 ще си е успех.
metodito написа:0-2.
Лошото е, че сега ако бием, пак ще се започне с иху-аху, чемпиони, уууааа. Но ако паднем, няма гаранция, че нещо ще се промени - Хубси да бъде сменен или да се започне с реално подмладяване на състава.
Аз се надявам Косово... да ни подценят. Тея албанци, косовари, какви ли не, ни имат за големи злета, принципно. И е важното, ние да не ги надценим.
Желанието ми е двойка, но реално, може би по-скоро X2.
Никакъв шанс за подценяване.Треньорът им е швейцарец,което значи,че човека е прагматик.Много добре се подсигури с изказването си вчера на пресконференцията.Направи ми добро впечатление.
Косово в момента играят на живот и смърт,буквално.Нова държава,която тепърва трябва да се доказва.Освен това,това им е първата евроквалификация в историята,първи домакински мач.Стадиона ще е пълен.
- metodito
- Контакти:
sinfen14 написа:metodito написа:0-2.
Лошото е, че сега ако бием, пак ще се започне с иху-аху, чемпиони, уууааа. Но ако паднем, няма гаранция, че нещо ще се промени - Хубси да бъде сменен или да се започне с реално подмладяване на състава.
Аз се надявам Косово... да ни подценят. Тея албанци, косовари, какви ли не, ни имат за големи злета, принципно. И е важното, ние да не ги надценим.
Никакъв шанс за подценяване.Треньорът им е швейцарец,което значи,че човека е прагматик.Много добре се подсигури с изказването си вчера на пресконференцията.Направи ми добро впечатление.
Косово в момента играят на живот и смърт,буквално.Нова държава,която тепърва трябва да се доказва.Освен това,това им е първата евроквалификация в историята,първи домакински мач.Стадиона ще е пълен.
Аз не знам на какво основание имам добро предчувствие. Лошото е, че тея "предчувствия" като ги имам обикновено става точно обратното.
Какво добро предчуствие, на Косово титулярните нападатели и халфове този сезон имат 40 гола в Турция, Германия, Холандия, Франция, Чемпиъншип, Швейцария, нашите колко и на кого са вкарали? 
sinfen14 написа:metodito написа:0-2.
Да не е от онези албанските швейцарци?
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Re: ЕК 2020 Косово - България
rebelheartous написа:W84me написа:Ще ни пръснат гьона, нашите ще се насерат и 1-2:0.
Мълчи бе, антибългарино!
Ще ги убием! Спас Делев е новият Меси, а Славчев - Иниеста!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема