Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Щом Лусио си тръгва, то трябва да се вземе ляв бек... 
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
То беше време Лусио да си тръгне от Левски.
Преди няколко г той беше в отлична форма, но сега го мъчат постоянни контузии.
Преди няколко г той беше в отлична форма, но сега го мъчат постоянни контузии.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
W84me написа:Бил е в разширеният състав на Гана за световното първенство,което ако е истина звучи добре,както знаем станаха световни шампион.Иначе имам добри впечатления от краткият му престой в Мездра,а освен това е млад,дано се развие
Бил е да зад раширеният ...колкото и Мукаси беше айде стига глупости, той вчера за първи път през живота си обува бутонки найк и видехте какво стана , поредният прах в очите от Батков за 15 годишните обаче....
Мнения за Чиликов?
Колеги,
Чиликов е доказан голмайстор,на мен лично ми допадаше играта му,особено онзи сезон с 3-те хетрика в 3 последователни мача!В момента имаме 3-ма нападатели,от които Кръстовчев и Антонов са еднотипни,Чиликов също е "тежък" нападател.В този ред на мисли и факти ме интересува мнението ви,отностно привличанете на Чилика отново на "Георги Аспарухов".С оглед на трансферната ни политика и в частност привличането на свободни агенти е напълно възможно Гонзо и компания да го привлекат.
Личното ми мнение,че Чиликов е добър футболист с отлично пласиране,способен е да реши мач,но докато играеше в Левски беше обвиняван,че се крие във важните моменти,и че не е лидер и не истинската 9-ка (тогава играеше с 19 номер).Но въпреки това аз бих искал да го вида в отбора!Трябва ни голмайстор,а той е!
Чиликов е доказан голмайстор,на мен лично ми допадаше играта му,особено онзи сезон с 3-те хетрика в 3 последователни мача!В момента имаме 3-ма нападатели,от които Кръстовчев и Антонов са еднотипни,Чиликов също е "тежък" нападател.В този ред на мисли и факти ме интересува мнението ви,отностно привличанете на Чилика отново на "Георги Аспарухов".С оглед на трансферната ни политика и в частност привличането на свободни агенти е напълно възможно Гонзо и компания да го привлекат.
Личното ми мнение,че Чиликов е добър футболист с отлично пласиране,способен е да реши мач,но докато играеше в Левски беше обвиняван,че се крие във важните моменти,и че не е лидер и не истинската 9-ка (тогава играеше с 19 номер).Но въпреки това аз бих искал да го вида в отбора!Трябва ни голмайстор,а той е!
Последна промяна от gedsby на 30 яну 2010 18:15, променено общо 1 път.
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай
верен на отбора си докрай
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Мнения за Чиликов?
gedsby написа:Колеги,
Чиликов е доказан голмайстор,на мен лично ми допадаше играта му,особено онзи сезон с 3-те хетрика в 3 последователни мача!В момента имаме 3-ма нападатели,от които Кръстовчев и Атанасов са еднотипни,Чиликов също е "тежък" нападател.В този ред на мисли и факти ме интересува мнението ви,отностно привличанете на Чилика отново на "Георги Аспарухов".С оглед на трансферната ни политика и в частност привличането на свободни агенти е напълно възможно Гонзо и компания да го привлекат.
"Чиликов е добър футболист с отлично пласиране,способен е да реши мач,но докато играеше в Левски беше обвиняван,че се крие във важните моменти,и че не е лидер и не истинската 9-ка"
Сам го каза!Не!
Не ни трябва това дръвце.Имаме си Жоро Христов ,втори такъв не ни трябва.А и Чиликов отдавна е далеч от добрите си футболни години......
gedsby написа:...
...,но докато играеше в Левски беше обвиняван,че се крие във важните моменти,и че не е лидер и не истинската 9-ка (тогава играеше с 19 номер).Но въпреки това аз бих искал да го вида в отбора!Трябва ни голмайстор,а той е!
Беше обвиняван, та това си беше точно така... Всички още помним мача с Щурм, в който се скри като пу*ка, за да не бие дузпа и трябваше Бачков-защитник да я бие и я изпусна...
- Kotooshu77
- Контакти:
Твърдо НЕ ! Чакаракаликов е изпята песен а и не отдавна беше в ЦСКА и там се кле във вярност .
Най добре да се дава шанс на някой от младите Табаков , Васев .
Най добре да се дава шанс на някой от младите Табаков , Васев .
-
BlueRadiotherapist
- Контакти:
Твъро НЕ НЕ НЕ Имаме си вече дървото Еньо.Георги Христов трябва да продължи да бъде налаган и смятам,че тази пролет ще е неговото раждане в Левски.Бардон и Кривия играят бърз и техничен футбол,а Чиликов е за отбор който само центрира и после се защитава-Стоук Сити и Рори Делап например.Ако негърът се справи с поста дефанзивен халф,освобождавайки Бардон за офанзивни функции и вземем още един централен бранител до Милиев,спечелването на 15 мача може и да се превърне в реалност.УЛТРАС ЛЕВСКИ-ЗАВИНАГИ СИН И В РАДОСТИ И В МЪКА.