Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот plmar » 22 мар 2019 21:22

Real написа:
Onq написа:
KOPScousers написа:Днес ново 20 около Дибала - Юве щели да ни го предложат + пари за Салах. В каквато и форма да е, не трябва да го продаваме в близките 2-3 години най-малко. Да се надяваме, че единствената им среща с Мо ще е на 1-ви Юни на Уанда Метрополитано. Тогава ще имат едни 90 минути да му се порадват. 8-)

Ако тези пари стигнат за два бека, за резерви, съм с две ръце за.

Никакъв шанс Дибала да дойде в Пуул. Иначе и аз бих бил ЗА.

Никакъв шанс на леви май, за едни 70/75 млн. всеки ще си продаде резерва! Даже ще я и донесе, от страх да не се счупи по пътя. Ако стане на лято, аз лично ще го приема за подранил коледен подарък!
Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 23 мар 2019 00:24

plmar написа: Никакъв шанс на леви май, за едни 70/75 млн. всеки ще си продаде резерва! Даже ще я и донесе, от страх да не се счупи по пътя. Ако стане на лято, аз лично ще го приема за подранил коледен подарък!

Никакъв шанс, щото самия Дибала няма да дойде в Пуул. А иначе, за 70-75 млн. можем да си купим Диб или ала, но не и целия...

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 мар 2019 00:35

Real написа:
plmar написа: Никакъв шанс на леви май, за едни 70/75 млн. всеки ще си продаде резерва! Даже ще я и донесе, от страх да не се счупи по пътя. Ако стане на лято, аз лично ще го приема за подранил коледен подарък!

Никакъв шанс, щото самия Дибала няма да дойде в Пуул. А иначе, за 70-75 млн. можем да си купим Диб или ала, но не и целия...

Защо, ние с какво сме по-малко от Ювентус в исторически план? И защо ще стои резерва, вместо да дойде и да играе редом до едно от най-добрите атакуващи триота в света?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 23 мар 2019 00:40

KOPScousers написа:
Защо, ние с какво сме по-малко от Ювентус в исторически план? И защо ще стои резерва, вместо да дойде и да играе редом до едно от най-добрите атакуващи триота в света?

Щото при нас ще трябва да се напряга доста повече, отколкото в Юве, Реал или Барса. И щото в ПСЖ или Сити би взимал доста повече пари.

Onq

Мнениеот Onq » 23 мар 2019 07:00

Real написа:
KOPScousers написа:

Щото при нас ще трябва да се напряга доста повече, отколкото в Юве, Реал или Барса. И щото в ПСЖ или Сити би взимал доста повече пари.

Имам чувството, че някои хора не са гледали Дибала. Трябвало повече да се напряга :o :o Дибала се раздава на макс всеки мач, в който играе. Още първият път като го гледах в Палермо, сам влачеше отбора. Той е амбициозен и не е леке. Заплатата му е 7 милиона евро, което не е ламтене за пари. Къде другаде би отишъл с гарантирано титулярно място? Дано дойде, макар че ме съмнява изобщо да сме го искали.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 23 мар 2019 11:48

Onq написа:
Real написа:
KOPScousers написа:

Имам чувството, че някои хора не са гледали Дибала. Трябвало повече да се напряга :o :o Дибала се раздава на макс всеки мач, в който играе. Още първият път като го гледах в Палермо, сам влачеше отбора. Той е амбициозен и не е леке. Заплатата му е 7 милиона евро, което не е ламтене за пари. Къде другаде би отишъл с гарантирано титулярно място? Дано дойде, макар че ме съмнява изобщо да сме го искали.

Като цяло и на мен много, много не ми се вярва да дойде, но пък знае ли човек? Клоп дойде и промени доста неща, с които бяхме свикнали така че няма лошо да помечтаем малко. Всъщност не виждам и причина защо да не се замисли да дойде при нас. Това не е Ливърпул отпреди два-три сезона когато само мисълта за топ играч беше ненормална. Сега това е отбор, който за 3-ти пореден сезон ще участва в ШЛ, стигна до финал миналата година, до 1/4 финал е тази година с отличен шанс за 1/2 финал поне и е в борбата за титлата. Още повече че в този отбор на Ливърпул Дибала би бил титуляр докато в Ювентус в момента стои резерва. Пак казвам и на мен много не ми се вярва да го вземем и шанса да вземем някой от рода на Брандт е много по-голям, но не виждам причина защо този Ливърпул да не е добра дестинация за топ играчите.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 23 мар 2019 13:45

Real написа:
KOPScousers написа:

Под "напряга" играе ли да разбираме? И колко много са цитираните 7млн.? Едва ли си е мислил че ще е пейка отивайки в юве. Само при нас от топ отборите зее дупка, и то огромна, на позиция плеймейкър! Ако имахме такъв щяхме да сме пред Сити с от пет точки най- малко. В първия си сезон Наби определено се провали.

P.s. Лятото ЮдаКоу ще е на сергията за едни 80/90 млн. Кво мислите.....
Изображение

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 23 мар 2019 15:53

plmar написа:
Real написа:
KOPScousers написа:

Под "напряга" играе ли да разбираме? И колко много са цитираните 7млн.? Едва ли си е мислил че ще е пейка отивайки в юве. Само при нас от топ отборите зее дупка, и то огромна, на позиция плеймейкър! Ако имахме такъв щяхме да сме пред Сити с от пет точки най- малко. В първия си сезон Наби определено се провали.

P.s. Лятото ЮдаКоу ще е на сергията за едни 80/90 млн. Кво мислите.....

Юда не го искам, вярно си беше малкият магьосник, един мач е тук три го няма като заека от вълшебната шапка. А за плеимейкър, пак ще се повторя Хаким Зиеч от Аякс според мен е нашият човек.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 23 мар 2019 16:05

Въпреки,че си замина по к*рвенски начин, Коутиньо си е идеалната липсваща част от пъзела. Няма да му е нужно сработване, адаптация, а и все още има фенове, които въпреки всичко го харесваме и уважаваме. А с добри игри може да си върне любовта на цялата публика. Едни 80-90 млн. са приемливи за играч от неговата класа. Но всичко това ако запазим сегашният тим. Друг вариант е да търсим централен нападател,а Фирмино да играе по-назад. Но със сигурност предпочитам доказан играч, който е играл на високо ниво поне 3-4 сезона.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 23 мар 2019 17:18

Тоя Йович е типичен таран ама в Германия е едно в Англия друго, та знае ли се как ще свикне. Икарди и той е във война с Интер ама с тая неговата женомениджърка сигурно ще иска 15 млн на сезон.

Върни се в “Ливърпул”