Капитанът на Челси е сериозно застрашен от голямо наказание от клуба си, да му бъде отнета капитанската лента. Защитникът на Челси се забърка в пореден скандал след като преди месеци се разбра, че баща му се занимава с незаконна търговия и че Джон урежда разни важни хора да разглеждат базата на Челси.
Не им ли писна да натопяват Тери за каквото и да е билО? С баща му ги изкараха най-големите ...... в Англия
Цялата измишльотина
Отнемат капитанската лента на Джон Тери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Отнемат капитанската лента на Джон Тери
Аз си мисля, че Лампард трябва да е и без това..
САМО ЛЕВСКИ!
Хм можем да поспорим но и двамата са достоини за лентата.
Ако това с уреждането на влизащи чужди хора в базата на Челси се потвърди,то нека му я отнемат...Лампард заслужава не по-малко от него лентата 

За мен Дрогба е безспорният лидер на Челси и той трябва да е капитан. Сигурен съм, че ако му дадат капитанската лента, тя ще го направи доста по-отговорен и дисциплиниран, от което той има нужда за да бъде перфектният нападател 

-
- Контакти:
Ти недей му гледай головете на Дрогба. Наемник си е отвсякъде и няма как просто да бъде капитан на Челси. Голяма подигравка с Джон Тери ще е това, ако стане де.
Не ме интересува дали е наемник, важното е че е лидер и отборът изглежда съвсем различно със и без него, особено в големите мачове. Иначе капитан трябва да е Лампс-все пак е англичанин и е в отбора доста отдавна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

L_Messi написа:За мен Дрогба е безспорният лидер на Челси и той трябва да е капитан. Сигурен съм, че ако му дадат капитанската лента, тя ще го направи доста по-отговорен и дисциплиниран, от което той има нужда за да бъде перфектният нападател

САМО ЛЕВСКИ!
sportabg написа:Хм можем да поспорим но и двамата са достоини за лентата.
Тери я носи достатъчно, пък и наистина много скандали се навъдиха около него , той пропусна и решаващата дузпа на финала срещу Ман Юнайтед

Лампард е също фигура на клуба от доста време, пък и една евентуална смяна може да повлияе добре на Челси

САМО ЛЕВСКИ!
Никога не съм харесвал Челси, но Джон Тери е капитанът на този отбор!
YA GUNNERS YA