Сега ще си носите последствията с някакви си там Клопове, Алигриевци, Валвердовци и тем подобни.
Серия А - 2018/19
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Серия А - 2018/19
За съжаление, в световния футбол читавите треньори решиха да не се подадат на комерса и избраха форумите. Срещу модерния футбол, всички задружно.
Сега ще си носите последствията с някакви си там Клопове, Алигриевци, Валвердовци и тем подобни.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Не искам да се бия в гърдите, ама много ми се смееха тук какво пиша за Алегри, а сега процента на неверници е намалял драстично (особено хора, които гледат повече от 5 мача в Италия).
Интересно е, че все още има няколко мита около Алегри, което честно казано е доста забавно.
Най-забавният е, че не може да обръща двубои. Спомням си много приятели, миланисти, които ми повтаряха това както чалгар студент си припява припев от новата песен на български ром/проста *****/пЕдал - бла, бла, бла! В последствие това прерасна в твърдение, че той никога не е печелил и навярно никога няма да печели в конкурентна среда.
Аз не си спомням в Италия някой отбор да е свършвал втори, когато е събрал точките спечелени от Наполи през миналия сезон. Не казвам, че нивото е било извънземно, но средата си беше конкурентна.
За представянето на Алегри в директни елиминации е трудно да се каже нещо различно от доста суперлативи.
Относно престоя му в Милан. На мен винаги ми е изглеждало, че ръководството изведнъж наби ръчната и Алегри беше бушон. Давам пример - как разкараха Пирло и кой беше припознат като виновник за раздялата!
Иначе, да загубиш от Конте в шампионатна битка, когато той може да си ползва почти винаги еднакъв състав не е в следствие на липса на конкуренция. Просто Конте го може! Както и да загуби от Бенфика 1/2 финал в ЛЕ
Интересно е, че все още има няколко мита около Алегри, което честно казано е доста забавно.
Най-забавният е, че не може да обръща двубои. Спомням си много приятели, миланисти, които ми повтаряха това както чалгар студент си припява припев от новата песен на български ром/проста *****/пЕдал - бла, бла, бла! В последствие това прерасна в твърдение, че той никога не е печелил и навярно никога няма да печели в конкурентна среда.
Аз не си спомням в Италия някой отбор да е свършвал втори, когато е събрал точките спечелени от Наполи през миналия сезон. Не казвам, че нивото е било извънземно, но средата си беше конкурентна.
За представянето на Алегри в директни елиминации е трудно да се каже нещо различно от доста суперлативи.
Относно престоя му в Милан. На мен винаги ми е изглеждало, че ръководството изведнъж наби ръчната и Алегри беше бушон. Давам пример - как разкараха Пирло и кой беше припознат като виновник за раздялата!
Иначе, да загубиш от Конте в шампионатна битка, когато той може да си ползва почти винаги еднакъв състав не е в следствие на липса на конкуренция. Просто Конте го може! Както и да загуби от Бенфика 1/2 финал в ЛЕ
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- Furious_Monk
https://topsport.bg/italy/izbraha-alegri-za-trenyor-nomer-1-v-italiya.html
Май и тук не е бил в особено конкурентна среда. Нищо, че след това го уволняват заради 12-тото място, което за отбор с ресурсите на Каляри е поносимо.
Май и тук не е бил в особено конкурентна среда. Нищо, че след това го уволняват заради 12-тото място, което за отбор с ресурсите на Каляри е поносимо.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Sardukar написа:Аз не си спомням в Италия някой отбор да е свършвал втори, когато е събрал точките спечелени от Наполи през миналия сезон. Не казвам, че нивото е било извънземно, но средата си беше конкурентна.
А спомняш ли си, че Наполи ви биха насред Торино и държаха титлата, но типично за тях се осраха? И нямаше нито един човек извън Неапол, който им вярваше, че наистина ще я спечелят. Те са конкурентна среда, колкото и Тотнъм са такава.
Колкото до Пирло-не знам някой с акъла си да мисли, че вината е на Алегри.
Да загубиш първенство от Юве е точно това-провал в конкурентна среда. Алегри беше длъжен да вземе тая титла и да настъпи змията, докато още беше малка. Вместо това, той я подари на Ювентус и индиректно постави началото на династия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Т'ва първенство е забравено от Бога.0 ШЛ в последните 10 години ... нямам какво да допълня
.
Точно 0 за 10 години ще са ... 
А ако са 9 това не променя генерално нещата, но като се има предвид, че през това време ПШ и БЛ са с по цяла 1 титла от ШЛ не виждам съществена разлика
- rebelheartous
- Контакти:
rhaegar написа:А спомняш ли си, че Наполи ви биха насред Торино и държаха титлата, но типично за тях се осраха? И нямаше нито един човек извън Неапол, който им вярваше, че наистина ще я спечелят. Те са конкурентна среда, колкото и Тотнъм са такава.
С това изказване само затвърждаваш кой е реалният конкурент на Юве в последните години.
Напротив, Наполи държаха всички карти в свои ръце след победата в Торино, но се издъниха точно на финалната права с някаква домакинска загуба май от Рома, ако помня правилно и още един хикс.
Ми аз кво казвам? Че държаха съдбата си в ръце и въпреки това всички знаехме, че ще се издънят. Ако искаш провери какво пишехме след победата им в Торино. Те не са никаква конкуренция. Конкуренция има, когато и двата отбора реално са с шансове да спечелят нещо, а не само да се водят там в същото първенство.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- rebelheartous
- Контакти:
Е като си първи в таблицата 3 кръга преди края какво да го наричам? Изпадане?
Миналият сезон бяха реален конкурент. За съжаление този с идването на Роналдо нещата се промениха драстично.