Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Ozzimozzi » 20 мар 2019 22:14

W84me написа:
Ozzimozzi написа:
W84me написа:
trokadero_ написа:Хахаха нещастник бил :lol: :lol: :lol:
Да извикат Краев - той гради блестяща кариера , чак цяла Европа говори за него :lol: :lol:

Краев - шампион на Дания. Знаеш ли кога Космонавта ще спечели някоя титла? С Литекс нямаше шанс, с Каляри - съвсем!

В шампионският си сезон има един мач, в който е започнал титуляр и е играл 73 мин и още 8 пъти е влизал резерва за по 10-15 мин. Съответно 0 асистенции и 0 голове! Общо е игра 212 минути за цяла година! Да, има талант, да шампион е, но с какво е допринесъл за това? :o

Има 17 мача и 1 гол за първенство, 3 мача и 1 гол в ЛЕ, 2 мача и 3 гола за Купата на Дания. Общо е взел участие в 22 мача и е вкарал 5 гола.

Посипвам си главата с пепел и признавам, че когато му гледах статистиката, не съм обърнал внимание, че първенството им се играе в две фази и наистина във финалната фаза е взел участие в 8 мача и е играл 250 мин. (което съвсем не е малко), като е вкарал един гол. Явно е допринесъл с участието си за шампионската титла! Специално за мачовете му в националния смятам, че се представи добре и добър или лош вероятно и за напред ще се залага на него, както и на Кирил. Това ни е матряла както се казва.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 20 мар 2019 22:15

bilyaletdinov написа:Мале, мале докъде опря футболчето ни. Да определяме кой от Краев и Космонавта е по-добър...преди 15 години тия двамата щяха да цъкат още из Б групите...

Все пак са млади момчета и имат възможност да докажат, че стават или да потънат в забвение. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 мар 2019 22:21

Айде стига пък сме скачали от едната и другата крайност. Няма лошо да има повече българи в Левски. Вярно, че трябва много да се огледа човек, за да хареса 7-8 родни играча за отбора, но и повечето чужденци, които минаха, та дори и в последните години, когато се вземаха по-скъпоплатени играчи не оправдаха заплатите си. Ся примерно тоя последния защитник, дето още не му знам името е в пълно противоречие с изказванията на Колев. Ясно е, че е взет ей така, евентуално ако става нещо от него да го задържат и след края на сезона, обаче за какво ми говорят за българи, а взет неиграл от сума ти време чужденец? Да си пускат Дидо за резерва или Папазов. От друга страна Райнов е безумно слаб, откакто е дошъл. Не че е толкова слаб, като играч, просто играе сякаш е обул ботуши. Бавно, тромаво, бърка елементарни пасове, не успява да да я овладее и тн. Припрян е, а най-много ме дразни това, че се крие по терена и не търси топката. Много обичате да говорите за пари, особено за чужденците, ама покрай него се разигра сериозна сага, рано е да говорим дали оправдава заплатат си, но ще дойде и тоя момент, ако продължи така. Сори, ама по-добре да почива малко и да играе Белмонт или Юруков, вместо да гледам как се лута по терена и се крие зад съотборниците си.
Горанов и той държи едно ниво, което не е никак високо и не е мръднал нищо от предния сезон. Грам развитие няма. Технически е много зле. И там по-добре да играе Нганиони.
Бакалов, Терзиев, Панов и тн. са си играчи средна ръка, които седят в Лудогорец като твърде дълбоки резерви и си вземат добри пари. Първия му е втори престой в Разград и играе 9-та дупка на кавала. Панов пък напусна това лято и сам каза, че е сгрешил, че е отишъл там. Не, че ще са по-слаби от повечето чужденци в момента (Паулиньо, Реиш е много колеблив, Кабрал е пълно менте, пък нищо, че е вкарал 8 гола), ама няма и да ни вдигнат класата. Идеята е, че просто ще вземат по-малко пари и евентуално може да има някакъв живец в играта им.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 мар 2019 22:23

К'ъв потенциал? В най-добрия случай Домуса ще ги вземе в Разград.
Чочев колко години вече гние по италианските долни дивизии? А, беше топ талант. Тия славистчетата горките нямат мач за първия тим, няма и да имат. Вутов? Един път в групата и довиждане. Цоневия го разкриха и него, че Серия Б му идва повече...
Пълни глупости. Надуваме балона здраво и още черногорците ще ни го спукат. Щото дори Косово има играчи по Лацио и Чемпиъншип...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 мар 2019 22:29

Аз пък мисля, е от малко от малко на един българин ще му пука повече от един наемник. Прав си - дискусията трябва да е друга - за хора, които стават или не стават за "Левски". Независимо от националност. Просто трябва да има повече играчи с профили на биткаджии, а не на меки глезльовци и посредственици, заплатаджии или мъжки кифли.

Йорга, Бардон, Роман, Жо, подобен профил чужди футболисти. Първите трима не изпъкваха с технически или тактически, колкото с моралните си качества. Нямам проблем с 10 от тях в стартовия състав. Но този тип футболисти не се намират току-така. В нашия случай, не се и търсят.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 21 мар 2019 03:21

LM10 написа:
TristaNNN написа:
Ясно, ама тия статии, както и повечето статии, до голяма степен наподобяват логически съчинения. Като изключим играчите на Литекс и някои от Лудогорец, медиите споменават всички останали, които горе-долу стават за нещо и тях пращат в Левски. Ама аз така или иначе не вярвам на разните драскачи, които само си измислят глупости, пък ако може после да си ги оборят е страхотно, но на нас това не ни дава реална информация. В общи линии само дрънканици.

Преди дни и Павел Колев спомена, че имаме интерес към Минчев и ТошкУ.

И аз имам интерес към Джорджина на Роналдо. Ще и пиша в инстаграм, може пък и да ме огрее!

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 21 мар 2019 09:05

W84me написа:Космонавта - смъртна резерва в опашкар в Италия, бил контузен и сега какво ще правим без този нещастник? Колко ли парцала ще ни нашият?

Нищо общо с темата но злобата те яде отвътре
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 мар 2019 09:08

Не знам докога ще продължава това делене на българчета и чужденци, бели и черни, ритащи с ляв и десен крак, не знам си какво... И от двете страни има както абсолютни некадърници, така и добри футболистчета. Не е ли най-важно за клуба, а и за нас като фенове, в отбора да има КАЧЕСТВЕНИ футболисти, независимо от коя част на света идват? Живеем в уж отворена към света страна, съществува нещо, наречено глобализация... Точно както Ники Михайлов, дори и неиграл от сума ти време, върши много повече работа от Полачек, точно както Костов върши много повече работа от Буш, Ривалдиньо и тем подобни супергерои, по същия начин и Нганиони би свършил по-добра работа в момента от Горанов, Холмар пък е класи над всички бг защитници, а Живко е класи над Цветкович и т. н., и т. н. Пак казвам - за мен поне е най-важно да виждам 11 човека на терена, които да дават всичко от себе си и да се борят да печелят, пък нека са от България, Сърбия, Холандия, Щатите, от някое африканско племе дори, все ми е едно. Ако има 11 и повече български футболисти, които биха вдигнали нивото и биха били конкурентни за титла, купа и т. н. - да заповядат. Нямам нищо против, даже ще се радвам.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 мар 2019 09:20

Ozzimozzi написа:
wilge написа:
W84me написа:Космонавта - смъртна резерва в опашкар в Италия, бил контузен и сега какво ще правим без този нещастник? Колко ли парцала ще ни нашият?

Удобно извинение за последващите събития от хората наредили селекцията на темерута според мениджърските интереси.

С нетърпение очаквам да видя в националния звездите, които се бореха като равен с равен с Вадуц.

Ако беше влязъл във форума да изразиш обективно мнение, а не да се заяждаш, щеше да знаеш че срещу Вадуц имаше един българин- Горанов. Митрев игра само първото полувреме, а Костов влезе в края на мача. И тримата не са смятани за звезди. Та, звездите, които се бореха като равен с равен с Вадуц просто не бяха българи. Това е проблемът и болката на Левски, но то е друга тема.
Колкото до националния, смятам че това не е най- правилната селекция. Това, обаче, е мое мнение. Дано ме оповергаят, но не вярвам. Резултатите на националния отбор са производна от работата на ДЮШ на отделните клубове.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 мар 2019 10:02

specter написа:Не знам докога ще продължава това делене на българчета и чужденци, бели и черни, ритащи с ляв и десен крак, не знам си какво... И от двете страни има както абсолютни некадърници, така и добри футболистчета. Не е ли най-важно за клуба, а и за нас като фенове, в отбора да има КАЧЕСТВЕНИ футболисти, независимо от коя част на света идват? Живеем в уж отворена към света страна, съществува нещо, наречено глобализация... Точно както Ники Михайлов, дори и неиграл от сума ти време, върши много повече работа от Полачек, точно както Костов върши много повече работа от Буш, Ривалдиньо и тем подобни супергерои, по същия начин и Нганиони би свършил по-добра работа в момента от Горанов, Холмар пък е класи над всички бг защитници, а Живко е класи над Цветкович и т. н., и т. н. Пак казвам - за мен поне е най-важно да виждам 11 човека на терена, които да дават всичко от себе си и да се борят да печелят, пък нека са от България, Сърбия, Холандия, Щатите, от някое африканско племе дори, все ми е едно. Ако има 11 и повече български футболисти, които биха вдигнали нивото и биха били конкурентни за титла, купа и т. н. - да заповядат. Нямам нищо против, даже ще се радвам.

Това и имах предвид. Но и за друга тема, която засягаш, говоря нееднократно. Глобализацията. Защото, не набивам на никого мнението си, но имам чувството, че в "Левски", в онова де играе на Армията, в Локо Пд (не споменавам Верея, понеже това е едно сбъркано недоразумение), се вземат понякога футболисти, само защото са чужденци. Такова чувство имам. И разбира се има и друга версия (далавери). По никакъв друг начин не мога да си обясня... Да не ти ги изреждам, че ме заболява главата, а и къде да ти ги помня.
В момента, най-конвертируемите футболисти на пазара са поляци и хървати. Хърватите - ясно. Погледни полското първенство обаче. Нещо Легия, Краков, друг техен отбор да е участвал скоро в ШЛ? Да е минавал групата си? Сега ще кажеш: ма те звездите им да не играят в Полша? Откъде тръгват Зиелински, Милик, Пьонтек? Самото полско първенство... пробвах се тази година да гледам Заглембе - Лех, не помня. Супер спрял футбол ми се стори. Нямат негри. Съответно и някакви бързи малки чернички също няма. Чужденци в полското поначало има малко май. Защо полските отбори нямат по 8-9 титуляра неполяци? Сигурно са тъпички? Или бедняци? Не участват в глобализацията?
Не можеш, пак казвам, ти да не се уважаваш, и другите да те уважават. Просто няма начин. Ние не се уважаваме - ако, нали отхвърлим версията, че чужденците се вземат заради далавера. Преди си говорихме тук как Разград вредят на българския футбол с 10 чужденци. Доста лицемерно, откакто и ние играем така, вече не се обсъжда? Защо?
Или, ако искаш остави хървати и поляци, че са висока топка. Как ще коментираш черногорците?
Не ми се дъвчи вече. Само ще кажа, че нещата не са толкова сложни. Трябва да свържеш точките. Ние сме като някакви деца-идиотчета, и даже това не може да направим. Нарисувано ни е, и постоянно излизаме от листа. Но и по-зле сигурно може.

П.С. Има разлика между глобализация - естествения процес, и глобализъм - нарочното и безпринципно смесване на култури, заради самото смесване. При нас е глобализъм.

Върни се в “Левски”