Божинов не е играл за да се докаже като лидер. И преди години като бе при нас, пак се говореше, че не ставал за лидер. Но след като стана голмайстор на плейофите друга песен се запя.meteorit написа:Тук има големи тълкуватели... Единственото, което се видя по тв е, че Мариани подхвърли топката към Божинов, а Дерменджиев нещо изруга и се обърна с гръб. Божинов да се докаже, пък тогава лесно ще е лидер, но лидер в кръчмата не означава лидер на терена.![]()
ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /3:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /16.03/ 13:00
Serafim написа:Еми koisa ли кой тука го насоли яко, че много се бил радвал, като вкарал, все едно било срещу Милан в ШЛ. Ако не се бе израдвал пък щеше да е бездушник, дето не знае какво е Левски.
Ще ме извиняваш, но аз не съм солил никого... Това го написа Бай TristaNNN в отговор на мой коментар.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
Странен мач... Което обаче не означава, че е уреден или тем подобни.
Продължавам да се чудя на хората които смятат, че родните мачове са популярни за залози... Вие хазартните типове хептен за будали ги взехте.
Дузпите също са си ОК... Това което беше странно е поведението на Левски.
След като ни изравниха, след това до края на полувремето имах чувството че можем да вкараме колкото си поискаме.
А след почивката, въпреки многобройните чисти положения ( преброих 7 или 8 ) ... Вкарахме само от дузпа.
Самият мач изглеждаше като от подготовка... Явно Чичо Гошо и отбора са възприели веруюто на Дон Роси, че "до края на Първенството играем контроли".
За мен цифровото изражение на победите до края не е важно.
Дали 5:0 или 4:3, все тая.
Важни са 3-те точки, ако ще и с най-махленският футбол да бъдат взети.
Продължавам да се чудя на хората които смятат, че родните мачове са популярни за залози... Вие хазартните типове хептен за будали ги взехте.

Дузпите също са си ОК... Това което беше странно е поведението на Левски.
След като ни изравниха, след това до края на полувремето имах чувството че можем да вкараме колкото си поискаме.
А след почивката, въпреки многобройните чисти положения ( преброих 7 или 8 ) ... Вкарахме само от дузпа.
Самият мач изглеждаше като от подготовка... Явно Чичо Гошо и отбора са възприели веруюто на Дон Роси, че "до края на Първенството играем контроли".

За мен цифровото изражение на победите до края не е важно.
Дали 5:0 или 4:3, все тая.
Важни са 3-те точки, ако ще и с най-махленският футбол да бъдат взети.

- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Странен мач... Което обаче не означава, че е уреден или тем подобни.
Продължавам да се чудя на хората които смятат, че родните мачове са популярни за залози... Вие хазартните типове хептен за будали ги взехте.![]()
Ти в кои първенства мислиш стават тея работи? В Бундеслигата или Премиършип? Не казвам, че този конкретно мирише, но интереса към Верея на УЕФА надали е случаен. "Странен". И аз така го определям.
-
Човек, на мачове от Първенства на страни от "третият свят" ( каквито за съжаление сме и ние ) ... Има строги ограничения.metodito написа:Ти в кои първенства мислиш стават тея работи? В Бундеслигата или Премиършип? Не казвам, че този конкретно мирише, но интереса към Верея на УЕФА надали е случаен. "Странен". И аз така го определям.
Я некой е сложил 10 бона, я са му блокирали залога... Всъщност не съм проверявал, но силно се съмнявам въобще да можеш да сложиш повече от 1 000 евро на БГ мач.
А със сигурност след няколко сериозна залога двубоят ще бъде изваден от тиражите.
Да правиш сериозни кинти ( от 100 бона нагоре ) от родни срещи ВЕЧЕ не е възможно. Преди години - да, сега твърдо - НЕ.
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Човек, на мачове от Първенства на страни от "третият свят" ( каквито за съжаление сме и ние ) ... Има строги ограничения.metodito написа:Ти в кои първенства мислиш стават тея работи? В Бундеслигата или Премиършип? Не казвам, че този конкретно мирише, но интереса към Верея на УЕФА надали е случаен. "Странен". И аз така го определям.
Я некой е сложил 10 бона, я са му блокирали залога... Всъщност не съм проверявал, но силно се съмнявам въобще да можеш да сложиш повече от 1 000 евро на БГ мач.
А със сигурност след няколко сериозна залога двубоят ще бъде изваден от тиражите.
Да правиш сериозни кинти ( от 100 бона нагоре ) от родни срещи ВЕЧЕ не е възможно. Преди години - да, сега твърдо - НЕ.
Ами, вече е официално, че УЕФА разследва Верея. Аз си мисля, че нищо няма да стане, но ако вземат онея чиновници да се правят на принципни... Друг е въпроса да не би просто не са вдигнали мерника на Боби.
Относно изваждането, те не се играят в "нормални" букмейкърски къщи. Фирменият отбор на Трейс Груп просто смърди.
-
- Контакти:
koisa написа:Serafim написа:Еми koisa ли кой тука го насоли яко, че много се бил радвал, като вкарал, все едно било срещу Милан в ШЛ. Ако не се бе израдвал пък щеше да е бездушник, дето не знае какво е Левски.
Ще ме извиняваш, но аз не съм солил никого... Това го написа Бай TristaNNN в отговор на мой коментар.Не ми лепвайте неща, които не съм писал. Нямам нищо против радостта на играчите.
Извинявай!
THE G.A.M.E написа:Човек, на мачове от Първенства на страни от "третият свят" ( каквито за съжаление сме и ние ) ... Има строги ограничения.metodito написа:Ти в кои първенства мислиш стават тея работи? В Бундеслигата или Премиършип? Не казвам, че този конкретно мирише, но интереса към Верея на УЕФА надали е случаен. "Странен". И аз така го определям.
Говориш пълни глупости. Методи тук е много прав.
В Азия 60 процента от залаганията са нелегални ! Тоест няма как да хванат движение на пари и т.н.
Плюс това самите букмейкъри могат да уредят мача ,ако примерно видят че ще загубят пари ако мача завърши както се очаква.
Не случайно най не излизащия коефициент е между 1,20- 1,30

Това е друга тема на разговор , но не си прав.
Вече целия футбол и спорт е в пипалата на букитата.
Друг много пресен пример е мача Монтана - Добруджа.
gihuelo написа:THE G.A.M.E написа:Човек, на мачове от Първенства на страни от "третият свят" ( каквито за съжаление сме и ние ) ... Има строги ограничения.metodito написа:Ти в кои първенства мислиш стават тея работи? В Бундеслигата или Премиършип? Не казвам, че този конкретно мирише, но интереса към Верея на УЕФА надали е случаен. "Странен". И аз така го определям.
Говориш пълни глупости. Методи тук е много прав.
В Азия 60 процента от залаганията са нелегални ! Тоест няма как да хванат движение на пари и т.н.
Плюс това самите букмейкъри могат да уредят мача ,ако примерно видят че ще загубят пари ако мача завърши както се очаква.
Не случайно най не излизащия коефициент е между 1,20- 1,30
Това е друга тема на разговор , но не си прав.
Вече целия футбол и спорт е в пипалата на букитата.
Друг много пресен пример е мача Монтана - Добруджа.
Абсолютно вярно.
Никой тарикат, няма да тръгне да залага тук при нашите букита на нареден мач.
Чувал съм(колко е вярно не знам), че на азиатският пазар се предлагат някои мачове дори от В групите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Е, то сериозните комарджии, дето слагат по десетки хиляди, пасат трева, че да залагат на бг мачове.
Айде по сериозно.

Айде по сериозно.