ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /3:4 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Верея
33
18%
Равен
27
15%
Победа за Левски
122
67%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /16.03/ 13:00

Мнениеот noo » 17 мар 2019 14:12

meteorit написа:Тук има големи тълкуватели... Единственото, което се видя по тв е, че Мариани подхвърли топката към Божинов, а Дерменджиев нещо изруга и се обърна с гръб. Божинов да се докаже, пък тогава лесно ще е лидер, но лидер в кръчмата не означава лидер на терена. :mrgreen: :geek:
Божинов не е играл за да се докаже като лидер. И преди години като бе при нас, пак се говореше, че не ставал за лидер. Но след като стана голмайстор на плейофите друга песен се запя.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 мар 2019 14:27

Serafim написа:Еми koisa ли кой тука го насоли яко, че много се бил радвал, като вкарал, все едно било срещу Милан в ШЛ. Ако не се бе израдвал пък щеше да е бездушник, дето не знае какво е Левски.

Ще ме извиняваш, но аз не съм солил никого... Това го написа Бай TristaNNN в отговор на мой коментар. 8-) Не ми лепвайте неща, които не съм писал. Нямам нищо против радостта на играчите. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2019 16:11

Странен мач... Което обаче не означава, че е уреден или тем подобни.
Продължавам да се чудя на хората които смятат, че родните мачове са популярни за залози... Вие хазартните типове хептен за будали ги взехте. :lol:

Дузпите също са си ОК... Това което беше странно е поведението на Левски.
След като ни изравниха, след това до края на полувремето имах чувството че можем да вкараме колкото си поискаме.
А след почивката, въпреки многобройните чисти положения ( преброих 7 или 8 ) ... Вкарахме само от дузпа.
Самият мач изглеждаше като от подготовка... Явно Чичо Гошо и отбора са възприели веруюто на Дон Роси, че "до края на Първенството играем контроли". :lol: :mrgreen:

За мен цифровото изражение на победите до края не е важно.
Дали 5:0 или 4:3, все тая.
Важни са 3-те точки, ако ще и с най-махленският футбол да бъдат взети. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 мар 2019 18:57

THE G.A.M.E написа:Странен мач... Което обаче не означава, че е уреден или тем подобни.
Продължавам да се чудя на хората които смятат, че родните мачове са популярни за залози... Вие хазартните типове хептен за будали ги взехте. :lol:

Ти в кои първенства мислиш стават тея работи? В Бундеслигата или Премиършип? Не казвам, че този конкретно мирише, но интереса към Верея на УЕФА надали е случаен. "Странен". И аз така го определям.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2019 19:34

metodito написа:Ти в кои първенства мислиш стават тея работи? В Бундеслигата или Премиършип? Не казвам, че този конкретно мирише, но интереса към Верея на УЕФА надали е случаен. "Странен". И аз така го определям.
Човек, на мачове от Първенства на страни от "третият свят" ( каквито за съжаление сме и ние ) ... Има строги ограничения.
Я некой е сложил 10 бона, я са му блокирали залога... Всъщност не съм проверявал, но силно се съмнявам въобще да можеш да сложиш повече от 1 000 евро на БГ мач.
А със сигурност след няколко сериозна залога двубоят ще бъде изваден от тиражите.

Да правиш сериозни кинти ( от 100 бона нагоре ) от родни срещи ВЕЧЕ не е възможно. Преди години - да, сега твърдо - НЕ.
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 мар 2019 07:18

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Ти в кои първенства мислиш стават тея работи? В Бундеслигата или Премиършип? Не казвам, че този конкретно мирише, но интереса към Верея на УЕФА надали е случаен. "Странен". И аз така го определям.
Човек, на мачове от Първенства на страни от "третият свят" ( каквито за съжаление сме и ние ) ... Има строги ограничения.
Я некой е сложил 10 бона, я са му блокирали залога... Всъщност не съм проверявал, но силно се съмнявам въобще да можеш да сложиш повече от 1 000 евро на БГ мач.
А със сигурност след няколко сериозна залога двубоят ще бъде изваден от тиражите.

Да правиш сериозни кинти ( от 100 бона нагоре ) от родни срещи ВЕЧЕ не е възможно. Преди години - да, сега твърдо - НЕ.

Ами, вече е официално, че УЕФА разследва Верея. Аз си мисля, че нищо няма да стане, но ако вземат онея чиновници да се правят на принципни... Друг е въпроса да не би просто не са вдигнали мерника на Боби.
Относно изваждането, те не се играят в "нормални" букмейкърски къщи. Фирменият отбор на Трейс Груп просто смърди.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 мар 2019 08:48

koisa написа:
Serafim написа:Еми koisa ли кой тука го насоли яко, че много се бил радвал, като вкарал, все едно било срещу Милан в ШЛ. Ако не се бе израдвал пък щеше да е бездушник, дето не знае какво е Левски.

Ще ме извиняваш, но аз не съм солил никого... Това го написа Бай TristaNNN в отговор на мой коментар. 8-) Не ми лепвайте неща, които не съм писал. Нямам нищо против радостта на играчите. ;)

Извинявай!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 мар 2019 09:22

THE G.A.M.E написа:

Говориш пълни глупости. Методи тук е много прав.
В Азия 60 процента от залаганията са нелегални ! Тоест няма как да хванат движение на пари и т.н.
Плюс това самите букмейкъри могат да уредят мача ,ако примерно видят че ще загубят пари ако мача завърши както се очаква.
Не случайно най не излизащия коефициент е между 1,20- 1,30 :)
Това е друга тема на разговор , но не си прав.
Вече целия футбол и спорт е в пипалата на букитата.
Друг много пресен пример е мача Монтана - Добруджа.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 мар 2019 13:13

gihuelo написа:
THE G.A.M.E написа:

Говориш пълни глупости. Методи тук е много прав.
В Азия 60 процента от залаганията са нелегални ! Тоест няма как да хванат движение на пари и т.н.
Плюс това самите букмейкъри могат да уредят мача ,ако примерно видят че ще загубят пари ако мача завърши както се очаква.
Не случайно най не излизащия коефициент е между 1,20- 1,30 :)
Това е друга тема на разговор , но не си прав.
Вече целия футбол и спорт е в пипалата на букитата.
Друг много пресен пример е мача Монтана - Добруджа.

Абсолютно вярно.
Никой тарикат, няма да тръгне да залага тук при нашите букита на нареден мач.
Чувал съм(колко е вярно не знам), че на азиатският пазар се предлагат някои мачове дори от В групите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2019 13:43

Е, то сериозните комарджии, дето слагат по десетки хиляди, пасат трева, че да залагат на бг мачове. :lol:
Айде по сериозно. ;)
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Левски”