ВЛ: Фулъм - Ливърпул 17.03.2018 |16:15| 1-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Фулъм - Ливърпул 17.03.2018 |16:15|
Хубаво е, че сме взели трите точки, но не сме го направили убедително и е имало напрежение. Дано да няма повече подобни недоразумения между ВВД и Алисън. Хубаво е, че Милнър е бил на терена за дузпата, защото Салах като нищо щеше да я изтърве. А дано вече да вкара срещу Тотнъм, че ще ни е нужен в заключителните мачове във ВЛ и ШЛ.
Последна промяна от Ponko на 17 мар 2019 21:35, променено общо 1 път.
Re: ВЛ: Фулъм - Ливърпул 17.03.2018 |16:15| 1-2 FT
Култов форум е тук. Преди, по време и след мача се коментира основно кой какъв антифен бил. Кой колко разбирал и т.н. Дайте малко играта да се коментира. Някои хора имат толкова тежки комплекси за малоценност, че просто не е исттина. ЕЦ-то ми репликира всяко мнение, въпреки че съм го блокирал и не го виждам, но него това не го интересува. Сигурен съм, че отново е обяснявал как, който не боготвори Клоп не е фен. За играта никога нищо. За съфорумниците си жлъч и помия. Чак толковали ли сте сдухани в личния си живот дейба?
Никва връзка с главния. Единия иска да маха Милнър за "енергичен" младок, нищо че пича бие рекорди по пробягани километри.
Другия пък иска да сменя Салах със Заха, който "всички го знаем".
Салах е доста зле в головите удари напоследък, но това е временно. Класа си е и ще го потвърди скоро.
Другия пък иска да сменя Салах със Заха, който "всички го знаем".
Салах е доста зле в головите удари напоследък, но това е временно. Класа си е и ще го потвърди скоро.
LOREM IPSUM
Мдам... Салах не е във форма от месеци. Фирмино не е във форма цяла година. Мане е във форма, ама иначе е престъпник. И пак са най-резултатното трио във ВЛ тази година. Има-няма 10% по-резултатни от неизлизащите-от-форма, всичко-мачкащи зверове Сане-Кун-Маймун.... Що така тия хора? Ми ако влязат във форма - ще е леш и разруха в тая лига.
Подминахме 30-ти кръг. Още сме с една загуба, (зверовете са с три) - и в момента, в който някакви изпаднали пичове ни изравнят - отписваме сезона. Що така? Стига с тая паника, бе, порадвайте се малко, преди да се съсредоточавате. Върху лятната подготовка.
За мача е ясно - три точки, още седем финала, продължаваме да вярваме. Единствено искам да кажа, по-скоро да подчертая Реалиста (когото обикновено ръфам за това и онова): ВАН ДАЙК НЯМА ГРАМ ВИНА ЗА ГОЛА! Що се водите по пишман журналята, дето само гледат да създават напрежение около отбора? Грешки на Джими и Алисон, всеки греши. На фона на това, което дават в 99% от времето - изобщо нямаме право да си отваряме устите!
Подминахме 30-ти кръг. Още сме с една загуба, (зверовете са с три) - и в момента, в който някакви изпаднали пичове ни изравнят - отписваме сезона. Що така? Стига с тая паника, бе, порадвайте се малко, преди да се съсредоточавате. Върху лятната подготовка.
За мача е ясно - три точки, още седем финала, продължаваме да вярваме. Единствено искам да кажа, по-скоро да подчертая Реалиста (когото обикновено ръфам за това и онова): ВАН ДАЙК НЯМА ГРАМ ВИНА ЗА ГОЛА! Що се водите по пишман журналята, дето само гледат да създават напрежение около отбора? Грешки на Джими и Алисон, всеки греши. На фона на това, което дават в 99% от времето - изобщо нямаме право да си отваряме устите!
- cskarcheto92
- Контакти:
Да изгоним Салах, защото е фигурант и все още може да вземем пари
Този Салах, който от 6 мача не може да вкара гол има 17 гола и е само с един по-малко от водача в класирането при голмайсторите - Агуеро. Дори само това, че няколко човека са заети с опазването му е плюс за отбора. Вярно, че не му върви ама пък и негативните коментари не са приемливи. Сега Мане ни носи на гръб, но ще влезе в някоя "дупка" и ще трябва да го гоним и него. Грешката на Милнър се получи при лошо стечение на обстоятелствата. Не се ориентира, но въпреки това, ВВД и Алисон можеше да предовратят това, което се получи. Милнър е навъртял повече километри от повечето ни играчи, а съм сигурен, че и като цяло във ВЛ е с доста над по-младите си колеги.
За отбелязване е и гола, който вкарахме. Комбинацията между Фирмино и Мане си беше от световна класа.

За отбелязване е и гола, който вкарахме. Комбинацията между Фирмино и Мане си беше от световна класа.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Onq написа:Култов форум е тук. Преди, по време и след мача се коментира основно кой какъв антифен бил. Кой колко разбирал и т.н. Дайте малко играта да се коментира. Някои хора имат толкова тежки комплекси за малоценност, че просто не е исттина. ЕЦ-то ми репликира всяко мнение, въпреки че съм го блокирал и не го виждам, но него това не го интересува. Сигурен съм, че отново е обяснявал как, който не боготвори Клоп не е фен. За играта никога нищо. За съфорумниците си жлъч и помия. Чак толковали ли сте сдухани в личния си живот дейба?
И защо да ме интересува дали виждаш или не? Да не четеш само ти в този форум? То, ако беше за комуникация само м/у двама души нали щяхме да си пишем 1:1 на лични и да не се казва форум. Или те притеснява, че като те цитирам и ти лъсва...нивото

- Liverpool_EC
- Контакти:
Ponko написа:Хубаво е, че сме взели трите точки, но не сме го направили убедително и е имало напрежение. Дано да няма повече подобни недоразумения между ВВД и Алисън. Хубаво е, че Милнър е бил на терена за дузпата, защото Салах като нищо щеше да я изтърве. А дано вече да вкара срещу Тотнъм, че ще ни е нужен в заключителните мачове във ВЛ и ШЛ.
Ауууу, чувствителен, извинявай...че трябва да се напрягаш по време на мач

Друг е въпроса, кой ще го купи щом е толкова слаб...ама да не задаваме въпроси с повишена трудност на търговците, тъкмо направиха алъш-вериша, докато още държи цена

- Liverpool_EC
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Аз кариери не приключвам, но той не е за голям футбол! Нескопосаните му отигравания не са от вчера или днес. Твърде бавно обработва топката, но какво да ви обяснявам. Милнър е перфектен за Нюкасъл, лятото Рафа да си го прибира. На нас ни трябват млади и енергични футболисти в халфовата линия.
То и ти си перфектен за форум на Нюкясъл...виж накъде се загуби тренера и давай нататък, нали и без туй обожаваше да му припяваш. Интересно как реши да се завърнеш, като тръгна отбора?!?!?!? Щом я докарахме до тука без да ни обесняваш, сигурен съм че ще избутаме някак си и последните 2 месеца от сезона...ние във форума, а Милнър на малки вратички

- Liverpool_EC
- Контакти: