ВЛ: Фулъм - Ливърпул 17.03.2018 |16:15| 1-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ponko

Re: ВЛ: Фулъм - Ливърпул 17.03.2018 |16:15|

Мнениеот Ponko » 17 мар 2019 20:16

Хубаво е, че сме взели трите точки, но не сме го направили убедително и е имало напрежение. Дано да няма повече подобни недоразумения между ВВД и Алисън. Хубаво е, че Милнър е бил на терена за дузпата, защото Салах като нищо щеше да я изтърве. А дано вече да вкара срещу Тотнъм, че ще ни е нужен в заключителните мачове във ВЛ и ШЛ.
Последна промяна от Ponko на 17 мар 2019 21:35, променено общо 1 път.

Onq

Re: ВЛ: Фулъм - Ливърпул 17.03.2018 |16:15| 1-2 FT

Мнениеот Onq » 17 мар 2019 21:30

Култов форум е тук. Преди, по време и след мача се коментира основно кой какъв антифен бил. Кой колко разбирал и т.н. Дайте малко играта да се коментира. Някои хора имат толкова тежки комплекси за малоценност, че просто не е исттина. ЕЦ-то ми репликира всяко мнение, въпреки че съм го блокирал и не го виждам, но него това не го интересува. Сигурен съм, че отново е обяснявал как, който не боготвори Клоп не е фен. За играта никога нищо. За съфорумниците си жлъч и помия. Чак толковали ли сте сдухани в личния си живот дейба?

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 17 мар 2019 21:51

Никва връзка с главния. Единия иска да маха Милнър за "енергичен" младок, нищо че пича бие рекорди по пробягани километри.
Другия пък иска да сменя Салах със Заха, който "всички го знаем".
Салах е доста зле в головите удари напоследък, но това е временно. Класа си е и ще го потвърди скоро.
LOREM IPSUM

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 17 мар 2019 22:43

Мдам... Салах не е във форма от месеци. Фирмино не е във форма цяла година. Мане е във форма, ама иначе е престъпник. И пак са най-резултатното трио във ВЛ тази година. Има-няма 10% по-резултатни от неизлизащите-от-форма, всичко-мачкащи зверове Сане-Кун-Маймун.... Що така тия хора? Ми ако влязат във форма - ще е леш и разруха в тая лига.
Подминахме 30-ти кръг. Още сме с една загуба, (зверовете са с три) - и в момента, в който някакви изпаднали пичове ни изравнят - отписваме сезона. Що така? Стига с тая паника, бе, порадвайте се малко, преди да се съсредоточавате. Върху лятната подготовка.

За мача е ясно - три точки, още седем финала, продължаваме да вярваме. Единствено искам да кажа, по-скоро да подчертая Реалиста (когото обикновено ръфам за това и онова): ВАН ДАЙК НЯМА ГРАМ ВИНА ЗА ГОЛА! Що се водите по пишман журналята, дето само гледат да създават напрежение около отбора? Грешки на Джими и Алисон, всеки греши. На фона на това, което дават в 99% от времето - изобщо нямаме право да си отваряме устите!

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 17 мар 2019 22:54

Да изгоним Салах, защото е фигурант и все още може да вземем пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Този Салах, който от 6 мача не може да вкара гол има 17 гола и е само с един по-малко от водача в класирането при голмайсторите - Агуеро. Дори само това, че няколко човека са заети с опазването му е плюс за отбора. Вярно, че не му върви ама пък и негативните коментари не са приемливи. Сега Мане ни носи на гръб, но ще влезе в някоя "дупка" и ще трябва да го гоним и него. Грешката на Милнър се получи при лошо стечение на обстоятелствата. Не се ориентира, но въпреки това, ВВД и Алисон можеше да предовратят това, което се получи. Милнър е навъртял повече километри от повечето ни играчи, а съм сигурен, че и като цяло във ВЛ е с доста над по-младите си колеги.
За отбелязване е и гола, който вкарахме. Комбинацията между Фирмино и Мане си беше от световна класа.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 мар 2019 02:49

Onq написа:Култов форум е тук. Преди, по време и след мача се коментира основно кой какъв антифен бил. Кой колко разбирал и т.н. Дайте малко играта да се коментира. Някои хора имат толкова тежки комплекси за малоценност, че просто не е исттина. ЕЦ-то ми репликира всяко мнение, въпреки че съм го блокирал и не го виждам, но него това не го интересува. Сигурен съм, че отново е обяснявал как, който не боготвори Клоп не е фен. За играта никога нищо. За съфорумниците си жлъч и помия. Чак толковали ли сте сдухани в личния си живот дейба?

И защо да ме интересува дали виждаш или не? Да не четеш само ти в този форум? То, ако беше за комуникация само м/у двама души нали щяхме да си пишем 1:1 на лични и да не се казва форум. Или те притеснява, че като те цитирам и ти лъсва...нивото :mrgreen: То за теб в този отбор други футболисти освен Стъридж и К. Джоунс има ли изобщо? Другите могат ли да я спират въобще?!?!?!?! Интересното е, че 5 години след като Стъридж направи сезона на живота си с 23г ти не спираш да си го искаш и да се самозалъгваш, че ще си върне формата от 2014. А Салах 6 месеца след сезон с 32 гола и 6 мача след полусезон със 17гола вече не може да я спира, вкарва, подава и въобще какво прави на терена? Кажи бе, сантимнтален, защо такъв двоен стандарт вкарваш :?: Кое в головете и пасовете на Стъридж е толкова по-безценно от тези на Салах :lol: Оня ден нали те гледам и какви си ги коментираш за юношите. Това бяха юношите до 19г бе, шматка. Ти като си чувал само К.Джоунс не значи, че другите не са титулярите. Просто К.Джоунс цял сезон играе при 23г и сега го върнаха за този мач при 19 годишните, защото все още влиза във възрастовата група, за да им помогне, ама и това не ги спаси. Ама то кой да прави разлика м/у юноши до 19 и до 23г :oops: Ти-НЕ! Иначе поне пак се направи на специалист. Добре, че спориш с реалиста, че и той не знае какво се случва и приключихте набързо темата :mrgreen: И после викаш да коментирам играта, а не съфорумниците...еми ако някой ден играта ни стане по-зле от вас (4,5 образец-фенове дето все намирате кусури след победи), обещавам да я коментирам нея след мача :lol: Това правех последната година при Роджърс ;)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 мар 2019 03:04

Ponko написа:Хубаво е, че сме взели трите точки, но не сме го направили убедително и е имало напрежение. Дано да няма повече подобни недоразумения между ВВД и Алисън. Хубаво е, че Милнър е бил на терена за дузпата, защото Салах като нищо щеше да я изтърве. А дано вече да вкара срещу Тотнъм, че ще ни е нужен в заключителните мачове във ВЛ и ШЛ.

Ауууу, чувствителен, извинявай...че трябва да се напрягаш по време на мач :!: Извинявай...че Ван Дайк и Алисън си подвикваха на холандски и португалски, вместо на английски и стана недоразумение :!: Извинявай...че Милнър беше на терена, иначе мача свършваше 1:0 и нямаше да има напрежение :!: Извинявай...че Салах няма да може да ти помогне в заключителните мачове, когато ти е нужен, понеже вече го продадоха :lol: :lol: :lol:
Друг е въпроса, кой ще го купи щом е толкова слаб...ама да не задаваме въпроси с повишена трудност на търговците, тъкмо направиха алъш-вериша, докато още държи цена :mrgreen:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 мар 2019 03:20

Liverpool forever_95 написа:Аз кариери не приключвам, но той не е за голям футбол! Нескопосаните му отигравания не са от вчера или днес. Твърде бавно обработва топката, но какво да ви обяснявам. Милнър е перфектен за Нюкасъл, лятото Рафа да си го прибира. На нас ни трябват млади и енергични футболисти в халфовата линия.

То и ти си перфектен за форум на Нюкясъл...виж накъде се загуби тренера и давай нататък, нали и без туй обожаваше да му припяваш. Интересно как реши да се завърнеш, като тръгна отбора?!?!?!? Щом я докарахме до тука без да ни обесняваш, сигурен съм че ще избутаме някак си и последните 2 месеца от сезона...ние във форума, а Милнър на малки вратички :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Айде... не се напрягай повече да ни обесняваш.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 18 мар 2019 05:46

EC как не ти омръзна да се заяждаш с хората 5 години и да им вкарваш думи в устата, който всъщност други са казали....? Реалиста похвалил момчетата, ти веднага го почваш, че не бил казал нищо за треньора :lol: С Оня се заяждаш за Стъридж и за кви ли не глупости, а той игра само минута и въобще не е ставало дума за него :lol: Понко и той го отнесе, ама вече ми беше омръзнало да ти чета тирадите :lol: Има ли пилот в самолета??? :roll: Иди на доктор пич! Ама първо смени форума!

Върни се в “Ливърпул”