Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Принципно си прав, но на Реал наистина ще им трябва мащабна селекция има няма на 5-6 позиции поне. Та идеята ми беше, че те се целят нависоко и след като се поокомплектоват, а купят и две три звезди ще се откажат от Мането.
Tiberius написа:kircho_baretata написа:JimBeam написа:Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.
Мането подписа нов договор има няма преди някой месец. Ливърпул е в такава силна позиция, че като обявят едни 200 млн., Реал ще подвият опашките, защото като чета кои футболисти искат - Неймар, Мбапе, Азар, и разни португало-бразилци ще трябват един 500-600 млн. само за тях.
Колкото толкова. Така се получава, като пасуваш толкова години на пазара. Губиш уважението на останалите клубове. В доброто старо време Реал си взимаше точно играчите, които поиска без особени проблеми- Фиго, Зидан, Роналдо- феномена, Бекъм, Оуен, Кристиано, Кака, Чаби Алонсо, Бейл и др. Просто Перес изкуфя и беше странно пасивен в последните няколко години. Между другото номерът дето ви извъртяха каталунците с Коутиньо, точно Реал го въведе като практика. Надявам се, лятото Реал да направи сериозна селекция точно 500-600 млн., та да си възвърнем малко уважението на другите клубове. Щом във форума на Ливърпул ни сравняват с Ботев Гълобово, смятай.
Странен критерий да сравняваш Гълабово с Мадрид- факт, ама и още по-странен критерий за извъртян номер на цена от 150млн€, който на всичко отгоре играе от дъжд на вятър!

KOPScousers написа:JimBeam написа:Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.
Както искаха Азар и Де Хеа? Специално вратаря на Юнайтед ще ходи там от 4-5 години и накрая взеха, че привлякоха Рибо Куртоа вместо него.Има само едно сигурно нещо - ако някой латинос се набие на очи и Барселона го поиска, той автоматично се подмокря и започва да изнудва отбора си да го продаде. До болка ми е познато това.
Азар на 99% отива това лято при тях, а не се случи до сега понеже си имаха и проблеми миналото лято около напускането на Роналдо и Зидан и това им е объркало сметките. А и онази лисица президента им гони Азар да го вземе по схемата на Куртоа или казано почти без пари. Сега след този провал на сезона им ще развърже кесията и няма на къде и играчи като Мане ще са по лесни за привличане от колкото Неймар или Мбапе. Де Хеа ако си спомняш беше на крачка да отиде при тях и така да направят врътката с Навас преди 3 години и някакви проблеми с документите провалиха трансфера. Впоследствие се отказаха да го взимат особено след издънките на вратарят на световното, а Куртоа се предлагаше буквално на тях като постоянно мрънкаше че иска да се върне в Испания заради децата си.
kircho_baretata написа:JimBeam написа:Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.
Мането подписа нов договор има няма преди някой месец. Ливърпул е в такава силна позиция, че като обявят едни 200 млн., Реал ще подвият опашките, защото като чета кои футболисти искат - Неймар, Мбапе, Азар, и разни португало-бразилци ще трябват един 500-600 млн. само за тях.
Колко наивен трябва да си, за да вярваш на такова нещо, че щом е подписал нов договор това означава, че става непродаваем? Много пъти футболисти са подписвали по това време на годината и лятото биват продавани и всичко това се прави с цел да му вдигнат цената, да вмъкнат някоя друга клауза във формата на бонуси и т.н. Тези неща не бива да ви успокояват изобщо оосбено в днешно време когато футбола е бизнес и парите движат светът.
Май не сте си научили урока от последните години със Суарес и Коутиньо понеже тези неща ги говорихте и за тях, ама виждате какво се случи. Знам, че това не са единствените подобни трансфери, но те са пример за вас какво може да се случи щом парите и клубове като Реал и Барса проявяват интерес към някой играч. Просто Реал е върха на кариерата на един футболист и повече нагоре няма на къде да ходи и всеки би искал да играе там.
JimBeam написа: Просто Реал е върха на кариерата на един футболист и повече нагоре няма на къде да ходи и всеки би искал да играе там.
Това виц ли е? Реал може да е върхът в кариерата на самовлюбени таланти ламтящи за пари и лесни успехи. В повечето случаи играчите отиват там, защото клубовете им ги продават за огромни суми. Без гарантирано титулярно място, само Бербатов би отишъл и стоял две години на пейката.
Фактите са такива и колкото и да ви се иска да е обратното това не е вярно. Ако отидеш сега и попиташ 3-4 футболисти в Ливърпул дали искат да играят за Реал те ще ти кажат, че искат и че това е тавана на един играч. Казвали са го не един или два пъти футболисти минали от там, футболисти които вече са пенсионери и т.н. Дори един Бейл е отказал да се върне в Тотнъм с думите, че след Реал няма как да се върне там. Вярвайте си каквото си искате това е ваше право, ама не се заблуждавайте чак толкова и ви казвам тези неща един вид да се подготвите, че да не останете после с отворена уста както стана след напускането на Суарес, както стана с напускането на Коутиньо. За Суарес какви ли не неща се пишеха тук, че бил казал, че не иска да напуска Ливърпул, обичал този клуб, подписал нов договор и накрая видяхме как набързо си събра багажа и се озова в Испания и дори не игра половин година заради наказанието, което му наложиха.
- slash1912
- Контакти:
Суарез искаше да напусне още предния сезон и да отиде...в Арсенал
Стивън е ходил да го убеждава да остане още година,след което клуба ще го пусне да иде извън Англия.Никога не е казвал,че ще остане до края на кариерата си при нас.

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
JimBeam написа:Фактите са такива и колкото и да ви се иска да е обратното това не е вярно. Ако отидеш сега и попиташ 3-4 футболисти в Ливърпул дали искат да играят за Реал те ще ти кажат, че искат и че това е тавана на един играч. Казвали са го не един или два пъти футболисти минали от там, футболисти които вече са пенсионери и т.н. Дори един Бейл е отказал да се върне в Тотнъм с думите, че след Реал няма как да се върне там. Вярвайте си каквото си искате това е ваше право, ама не се заблуждавайте чак толкова и ви казвам тези неща един вид да се подготвите, че да не останете после с отворена уста както стана след напускането на Суарес, както стана с напускането на Коутиньо. За Суарес какви ли не неща се пишеха тук, че бил казал, че не иска да напуска Ливърпул, обичал този клуб, подписал нов договор и накрая видяхме как набързо си събра багажа и се озова в Испания и дори не игра половин година заради наказанието, което му наложиха.
Айде поредният просветител в този форум. Как не ви омръзна от псевдоменторски изцепки? Баси комплексите, баси чудото. Подготвял ни бил. Форум бил чел. Имало 3-4 футболиста, които искали в Реал. Аз се сещам за само един - Морено. Ливърпул има всички шансове за титлата и за ШЛ, а Реал какво има? Лятото предстои тотално обновяване и неяснота кога и дали изобщо някога ще наваксат разликата с Барцилона, че и Атлетико. Ревали сме за Коутиньо и Суарез? След напускането на Торес и преминаването на Оуен в юнайтед, никой футболист не може да ме разочарова, особено от латински произход. Реал е тотално демотивиран и остарял отбор, който въпреки огромната съдийска подкрепа не е способен на нищо към момента.
-
- Контакти:
JimBeam написа:KOPScousers написа:JimBeam написа:Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.
Както искаха Азар и Де Хеа? Специално вратаря на Юнайтед ще ходи там от 4-5 години и накрая взеха, че привлякоха Рибо Куртоа вместо него.Има само едно сигурно нещо - ако някой латинос се набие на очи и Барселона го поиска, той автоматично се подмокря и започва да изнудва отбора си да го продаде. До болка ми е познато това.
Азар на 99% отива това лято при тях, а не се случи до сега понеже си имаха и проблеми миналото лято около напускането на Роналдо и Зидан и това им е объркало сметките. А и онази лисица президента им гони Азар да го вземе по схемата на Куртоа или казано почти без пари. Сега след този провал на сезона им ще развърже кесията и няма на къде и играчи като Мане ще са по лесни за привличане от колкото Неймар или Мбапе. Де Хеа ако си спомняш беше на крачка да отиде при тях и така да направят врътката с Навас преди 3 години и някакви проблеми с документите провалиха трансфера. Впоследствие се отказаха да го взимат особено след издънките на вратарят на световното, а Куртоа се предлагаше буквално на тях като постоянно мрънкаше че иска да се върне в Испания заради децата си.kircho_baretata написа:JimBeam написа:Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.
Колко наивен трябва да си, за да вярваш на такова нещо, че щом е подписал нов договор това означава, че става непродаваем? Много пъти футболисти са подписвали по това време на годината и лятото биват продавани и всичко това се прави с цел да му вдигнат цената, да вмъкнат някоя друга клауза във формата на бонуси и т.н. Тези неща не бива да ви успокояват изобщо оосбено в днешно време когато футбола е бизнес и парите движат светът.
Май не сте си научили урока от последните години със Суарес и Коутиньо понеже тези неща ги говорихте и за тях, ама виждате какво се случи. Знам, че това не са единствените подобни трансфери, но те са пример за вас какво може да се случи щом парите и клубове като Реал и Барса проявяват интерес към някой играч. Просто Реал е върха на кариерата на един футболист и повече нагоре няма на къде да ходи и всеки би искал да играе там.
Не съм наивник, и не случайно съм писал, че Ливърпул е в силна позиция, а не че някой футболист е непродаваем. Парите решават всичко и не само във футбола. Само, че Ливърпул оценява Мане много високо, а вие си мислите, че струва колкото Яго Аспас. Разминаването ще е толкова голямо, че ще ви дойде соленко. Колкото до бразилчето дето го даваш за пример - точно там Ливърпул действа много разумно като не го пусна първия път и после изцеди Барса.
Глупости на търкалета чета само . Мане щял да заминава в реал щото бил във форма . След 2 месеца ако Шакири вкара 5-6 гола в 6 мача с 2-3 асистенции сигурно ще пишете , че той ще заминава за реал . Клоп гради отбор от няколко години . Не мисля , че ще продаде никой от 3иото ни . А дай боже да спечелим първенството или шампионска лига то тогава гледайте какво ще купи Юрген .
- paceto
- Контакти:
Нищо няма да купи Юрген при подобни обстоятелства. 
Ако си мислите, че с една титла в Англия или ШЛ ще станете апетитна хапка за големите имена във футбола се лъжете доста. Трябва постоянство за подобно нещо, а не да се лежи на стари успехи и на моментен проблясък, защото една спечелена титла ще е именно такова към днешна дата.
Колкото до Мане не мисля, че се вписва за Реал Мадрид на този етап, така както не се вписва и Салах понеже в момента е далеч от играта си от миналата година и тук също трябва да се докажеш, че си постоянен, за да привлечеш окото на отбори като Реал, Барса и т.н. За момента Салах доказа, че не е играч, който да държи високо ниво всеки сезон, а Мане трябва да направи същото.
И все пак както назад казаха то Реал ако наистина реши да се бори за подписа му не мисля, че не би го спечелил. Към момента той е оценен на 85 млн. и най много да се стигне до 100, а това не е пречка за клуб като Реал ако наистина го иска. Няма как да турите цена от 200 млн. за него, така че всичко останало си е фенска гледна точка.

Ако си мислите, че с една титла в Англия или ШЛ ще станете апетитна хапка за големите имена във футбола се лъжете доста. Трябва постоянство за подобно нещо, а не да се лежи на стари успехи и на моментен проблясък, защото една спечелена титла ще е именно такова към днешна дата.
Колкото до Мане не мисля, че се вписва за Реал Мадрид на този етап, така както не се вписва и Салах понеже в момента е далеч от играта си от миналата година и тук също трябва да се докажеш, че си постоянен, за да привлечеш окото на отбори като Реал, Барса и т.н. За момента Салах доказа, че не е играч, който да държи високо ниво всеки сезон, а Мане трябва да направи същото.
И все пак както назад казаха то Реал ако наистина реши да се бори за подписа му не мисля, че не би го спечелил. Към момента той е оценен на 85 млн. и най много да се стигне до 100, а това не е пречка за клуб като Реал ако наистина го иска. Няма как да турите цена от 200 млн. за него, така че всичко останало си е фенска гледна точка.