ШЛ: Байерн Мюнхен - Ливърпул 13.03.2018 |22:00| 1-3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Байерн Мюнхен - Ливърпул 13.03.2018 |22:00| 1-3 FT
Изключае "торинската мафия" всички останали сме на горе долу едно ниво. И съм съгласен с Рио Фърдинанд- тази година за Сити ВЛ, за Ливърпул ШЛ! Кво ше кажете по темата?

- cskarcheto92
- Контакти:
plmar написа:Изключае "торинската мафия" всички останали сме на горе долу едно ниво. И съм съгласен с Рио Фърдинанд- тази година за Сити ВЛ, за Ливърпул ШЛ! Кво ше кажете по темата?
Да стигнат двата отбора до финала,а после ще мислим как да се разберем за трофеите.

[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Честито класиране! 

Левски завинаги в моето сърце
- slash1912
- Контакти:
И Рома бяха слаби,ама за малко да се удавим в Рим
Няма как отбор,отстранил един от двата испански гранда да е слаб.
С Барселона ще имаме доста ядове.Да оставим настрана Меси,просто там всички са уникални симуланти,а съдиите все измислят нови начини да ги подпират.

С Барселона ще имаме доста ядове.Да оставим настрана Меси,просто там всички са уникални симуланти,а съдиите все измислят нови начини да ги подпират.
Ливърпул е единственият английски отбор, който има победи на Ноу Камп, Сантяго Бернабеу, Сан Сиро и Алинц Арена(и Олимпийският стадион) в мачовете от ШЛ !!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
plmar написа:Не знам как виждате точно Аякс, този млад, напълно разкрепостен, изключително грамотен технически и особенно тактически като, заедно с Порто, най-лесен и съответно слаб съперник !? Напълно съм убеден че в момента няма друг отбор в ШЛ, който да падне у дома от Реал и след това да го унизи в неговия дом! Помислете над това и тогава си пожелавайте наследниците на, според мен, най- великия в тази игра.
Аяксите играят зрелищно, надъхано и безстрашно... но защитата им често вятър я вее. С толкова талант и ентусиазъм може да съсечеш изненадващо някой от големите, но на този етап от турнира се иска преди всичко опит и стабилност. В този смисъл - точно Аякс и Порто можем да броим за една идея по-лесни.
plmar написа:Изключае "торинската мафия" всички останали сме на горе долу едно ниво. И съм съгласен с Рио Фърдинанд- тази година за Сити ВЛ, за Ливърпул ШЛ! Кво ше кажете по темата?
Ми какво да кажем - правим 13 поредни победи, пък трофеите - както дойдат.

-
slash1912 написа:И Рома бяха слаби,ама за малко да се удавим в РимНяма как отбор,отстранил един от двата испански гранда да е слаб.
С Барселона ще имаме доста ядове.Да оставим настрана Меси,просто там всички са уникални симуланти,а съдиите все измислят нови начини да ги подпират.Ливърпул е единственият английски отбор, който има победи на Ноу Камп, Сантяго Бернабеу, Сан Сиро и Алинц Арена(и Олимпийският стадион) в мачовете от ШЛ !!
Уникални симуланти ? Искаше да кажеш може би уникални играчи има Барса.

Симуланти има във всеки отбор, даже и такива дето по принцип се ритат като добичета (Пепе или Рамос) сме ги виждали и на другата крайност да се въргалят, когато някой ги докосне или погали по рамото.

Даже великия ви капитан Стиви Джи е имал подобни срамни моменти и беше нахокан от собствените му фенове и треньор.

Страхотен жребий! Имаме шанс минимум за полуфинал тази година и мисля, че трябва да се възползваме!