Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2019 16:26

drvasko98 написа:Смешно е отбор, който е втори в Холандия да бъде фаворит срещу лидера в Премиъшип или Калчото. И Сити и Ювентус са тежки фаворити срещу Аякс въпреки прекрасния мач на Бернабеу

Реал и Байерн също бяха тежки фаворити срещу Аякс, ..... или се лъжа? ;)
Тук масово се раздават квалификации ангро, ... разбираемо. Феновете на отборите с по 400-500-600 милиона бюджети са твърде заети да следят отборчета, на които половината отбор взима колкото един Гарет Бейл ;)
Факт е, че и ти си нямаше хал-хабер колко е разликата между първия и втория в Холандия, защото до вчера Аякс бяха с мач по-малко, ... здраве да е. ;)

За теб Сити и Ювентус меже да са тежки фаворити срещу Аякс, но не забравяй, че в своята история вторият в Холандия е дал повече големи футболисти, отколкото Сити и Ювентус взети заедно. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 мар 2019 16:40

"Мисля, че неволно го настъпих,загубих баланс и паднах. Съдията е този, който решава дали да отсъди дузпа или не", каза Суарес след мача.

Решението за дузпата бе подкрепено от ВАР, но според информации точно в този момент при гледане на ситуацията е имало технически проблем със системата.

Ей деба тая профилактика на Вар-а как па точно тогава се е случила :lol:
На това му се казва "късмет" :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 мар 2019 17:02

Тоя поляк е адски слаб съдия по принцип. Миналата година свири скандално в Лондон на нашия мач с картофите. Не ни даде чиста дузпа, след това можеше да дузпа за Тотнъм, а накрая им пусна 1.5м засада, от която за малко не стана гол.
Вчера беше грозна симулация на Суарез. Веднага се сетих за симулация на Фабрегас от 2012 на полуфинала с Челси. Същата ситуация.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 мар 2019 18:27

kingofpop написа:
LaRgO написа:Ако не е Аякс, да я взима Ювентус и спорът Роналдо - Меси да отива в канала.

кви Аякс бе пич :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:....те Фейеноорд им вкараха 6 гола...аз не ги искам само заради Тадич, но иначе са мечтан жребийй за 1/4 финала, имат скандална защита...аз съм убеден, че ще им вкараме поне 6-7 гола в двата мача

Е, аз не коментирам шансовете, а предпочитанията ми. Те са ми най-симпатичният отбор сред останалите.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 мар 2019 19:15

LaRgO написа:
kingofpop написа:
LaRgO написа:Ако не е Аякс, да я взима Ювентус и спорът Роналдо - Меси да отива в канала.

кви Аякс бе пич :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:....те Фейеноорд им вкараха 6 гола...аз не ги искам само заради Тадич, но иначе са мечтан жребийй за 1/4 финала, имат скандална защита...аз съм убеден, че ще им вкараме поне 6-7 гола в двата мача

Е, аз не коментирам шансовете, а предпочитанията ми. Те са ми най-симпатичният отбор сред останалите.

аа, извинявай, грешно съм разбрал
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 мар 2019 19:53

bilyaletdinov написа:Щом всички английски отбори са фаворити срещу нас съм спокоен :lol:
След Барса, най-много искам Тотнъм. Миналата година малко бой ядоха в Торино.

На теб пречи ли ти кой е фаворит преди мача?Щото за мен е по-важно кой продължава напред :) Моето мнение е,че нито един английски отбор не е фаворит срещу Ювентус този сезон.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 14 мар 2019 20:07

bilyaletdinov написа:Щом всички английски отбори са фаворити срещу нас съм спокоен :lol:

Не съм фен на шпорите, но тука сериозно си се объркал или говориш за друг мач. Баш в Торино шпорите ви пръснаха, мача завърши 2-2, но можеше да стане и 2-5 за англичаните - имаха тройно повече голови положения от вас. Даже собствените ви фенове псуваха Алегри, че прибрал отбора и второто полувреме почти не минахте центъра. Иначе в реванша на Уембли просто ги хванахте на контри, но пак те имаха повече положения - но неумението пред гола им попречи. ;)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 14 мар 2019 20:31

Браво, радвам се, че повечко хора ще стискат палци за Аякс оттук нататък ;) Повтарям се вече няколко пъти, но холандците за мен през този сезон играят най-добрия футбол в Европа :idea: Дали липсата на опит и достатъчно класа в състава ще им попречи да спечелят Лигата предстои да видим и все пак е по-вероятно да стане точно така, но със сигурност ще се насладя на сблъсъците им с другите отбори :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 14 мар 2019 20:33

SilentKiller написа:

Не съм фен на шпорите, но тука сериозно си се объркал или говориш за друг мач. Баш в Торино шпорите ви пръснаха, мача завърши 2-2, но можеше да стане и 2-5 за англичаните - имаха тройно повече голови положения от вас. Даже собствените ви фенове псуваха Алегри, че прибрал отбора и второто полувреме почти не минахте центъра. Иначе в реванша на Уембли просто ги хванахте на контри, но пак те имаха повече положения - но неумението пред гола им попречи. ;)

То тогава дори Юве поведе в Торино 2-0 до 10 мин. Очаквах да спечелят с нещо от сорта на 3-4 на 0, а те тотално отстъпиха инициативата и Тотнъм си ги изпусна. Тази година обаче с Роналдо в състава и предвид огромния брой мачове, който натрупаха основните играчи на Тотнъм, не би трябвало да е проблем на Юве да ги отстранят и то с някоя шумна победа в Италия.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 мар 2019 21:06

Капитанче, ако Игуаин си беше вкарал дузпата в края на полувремето колко ставаше резултата :lol: Да не говорим, че Алегри си направи жив та++к с Почко и го обърна с титаните Лихтщайнер и Асамоа.
То тая игра се брои на голове не кой колко положения е имал...
Тука се говори за смелост, а най-смелото треньорче не е печелило турнира без Меси, даже и финал не е играл, ама е смел все пак.
Бати балъците, майка...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”