ШЛ: Байерн Мюнхен - Ливърпул 13.03.2018 |22:00| 1-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ponko

Re: ШЛ: Байерн Мюнхен - Ливърпул 13.03.2018 |22:00| 1-3 FT

Мнениеот Ponko » 14 мар 2019 00:46

Като нищо ще се паднем с английски отбор... миналата година бяхме само със Сити и ни се паднаха точно те... а сега половината отбори са английски. Иска ми се отново да ни се падне Порто, но едва ли ще се получи. Вероятността да се паднем с тежък съперник е доста голяма.

john barnes

Мнениеот john barnes » 14 мар 2019 00:50

Айде стига все ние да се падаме с английски отбор...аз лично,искам Аякс. Те са офанзивен отбор и ще играят футбол. Клоп само това чака и ще ги съсипем на контри. Но жребия е свободен и във петък ще видим кой ще ни се натресе!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 мар 2019 00:59

john barnes написа:Айде стига все ние да се падаме с английски отбор...аз лично,искам Аякс. Те са офанзивен отбор и ще играят футбол. Клоп само това чака и ще ги съсипем на контри. Но жребия е свободен и във петък ще видим кой ще ни се натресе!

Аз лично си пожелавам Тотнъм, понеже са ми адски противни и искам ние да ги сритаме! В крайна сметка който дойде него ще трябва да бием

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 14 мар 2019 01:04

Аз пък иска Барса :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 14 мар 2019 01:07

Liverpool forever_95 написа:
john barnes написа:Айде стига все ние да се падаме с английски отбор...аз лично,искам Аякс. Те са офанзивен отбор и ще играят футбол. Клоп само това чака и ще ги съсипем на контри. Но жребия е свободен и във петък ще видим кой ще ни се натресе!

Аз лично си пожелавам Тотнъм, понеже са ми адски противни и искам ние да ги сритаме! В крайна сметка който дойде него ще трябва да бием

Аз също искам Тотнъм. Аякс са ми чак трети избор. :mrgreen:

1.Порто
2. Тотнъм
3. Аякс
4. Юнайтед
5. Сити
6. Ювентус
7. Барса

Каталунците не искам да ги срещаме чак до евентуален финал, на Кампа са изключително силни и последните 30 мача в ШЛ като домакин имат 27 победи и 3 равенства. По-добре един мач срещу тях, отколкото 2, демек всичко друго, не и Барса. :mrgreen: Порто ще е просто супер жребии, защото колкото по-напред стигнем в турнира, толкова по-голям шанс ще имаме за втори рунд след резила в Киев.

[offtopic]Доста глупаво изкаран жълт картон от Робо. В 91-вата минута, при още 2 добавени и резултат 1-3 няма нужда да правиш такъв фал, особено когато висиш с картоните. Дори и да ни вкарат за 2-3, пак си биеш и продължаваш напред, излишен картон, който дано не ни натресе Моренката на бека. Клоп трябва да пусне Милнър ляв бек и в средата да са Джини, Фабиньо и Хендо/Кейта (зависи от съперника).[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 14 мар 2019 01:48

Честита победа на всички ;) Очаквах голов хикс 2на2, но Байерн бяха много зле и така стана по-добре ;) Лошо за Робо нямаше смисъл да изкарва такъв глупав картон пол1дях направо ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 14 мар 2019 02:23

Нито за миг не съм мислел, че отпадането от баварците е вариант, първо защото исках Клоп за пореден път да им натрие носа - все пак са стари познайници. И второ защото победа, ще даде криле на момчетата в този труден период с всички тези "хиксове" последно време. Но мисля, че в 1/4 финалите не трябва да си даваме много зор (даже хич). И сега ще кажа защо. Все си мисля че Сити просто няма как да издържи. Имат лесен мач със Суонзи, но после ще участват в следващия кръг за Купата, 1/4 финали в Европа, ако ги преодолеят 1/2 финали, а това са мачове, мачове и пак мачове! В Премиър Лийг все ще спукат някъде гума подложени на подобно натоварване. Обаче ние също може да го направим - не сме застраховани. А това не трябва да става в никакъв случай, щото после - титла през крив макарон! Единственото условие, при което може да я спечелим ние, е още 24 точки до края и нито пункт по-малко! Трябва да си се насочим само и единствено към тази цел, а днешната победа да е просто трамплин за преодоляване на кризата.
Звучи доста странно или дори налудничево да излезеш на такава фаза в ШЛ без мотивация, но всичко е въпрос на приоритети... Още не можем да се сравняваме с Барса, Реал, Сити или ПСЖ който не се задъхват където и да участват. А и те го постигат с неограничени харчове...
Е, в крайна сметка предполагам, че и жребият ще е от голямо значение. В тази връзка - не искам Сити! Предпочитам те да се бъхтят с Барса или Юве! :mrgreen:

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 14 мар 2019 09:10

Аз не бях най-големия оптимист за мача, не е да не съм се надявал, но с някои уговорки. Да ама играта ни в този мач беше перфектна с изключение на грешката при гола. Всички говорят, че Байерн били слаби и едва ли не умаловажават нашата игра, а това не е точно така.
Браво на момчетата.

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 14 мар 2019 09:40

Добро представяне, вече сме на четвъртфинал. Байерн не са отбора от преди няколко години, но едва ли някой ще каже, че са слаб отбор. Моите уважения за поведението им в мач, който загубиха на своя стадион - нямаше грубости, провокации, "ромски" номера. Е, за около 3 секунди вдигаха ръце с претенции за измислена дузпа, но всичко е ОК. Пробиха ни 1-2 пъти през Робо, но и той е човек, може да сгреши. Никакви претенции към него, момчето е супер, до момента прави страхотен сезон, пробягал е няколко милиона километра, нормално е да има и колебание във формата.
Иска ми се да си вземем това, което боклука Рамос ни открадна миналата година, но...сега сме в осмицата на Европа, да става каквото ще нататък. По-важното е, че когато лятото преговаряме за трансфери, всеки мениджър и играч ще знае, че има интерес от отбор, който редовно и успешно играе в ШЛ, отбор, който е в светлината на прожекторите със своята атрактивна и ефективна игра.
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 14 мар 2019 10:15

plmar написа:В общи линии, без Хенди толкова......Наздраве от мен!

Мда, наистина май много малко хора си дават сметка, че победата изглеждаше логична, лесна и закономерна, НО това бе така според мен, просто защото бяхме без моя "любимец", без "великия капитан" който сякаш господ го контузи. Айде дано с контузията да изкара до края на сезона и да станем най-накрая шампиони... Ако ли не - просто ще чакаме да се пенсионира Данчо Стреса за да бъдем някога шампиони, та да заиграем редовно не с десет, а с единадесет надъхани и кадърни играча. Снощи дори и най-слабо играещия(не знам изобщо имахме такъв) от наще, се раздаде и бе с класи над ограничените възможности на Стреса. Дано бог ме чуе(на Клоп едва ли му дреме, че без Стреса сме като преродени) и вземе та изпрати Данчо Стреса при контузените поне до края на месец май...........

p.s. Не ме разбирайте погрешно, не искам да развалям доброто настроение от добрата и заслужена победа, но както каза и колегата plmar - не е лошо да помним все пак, че хубавата победа е без любимеца на Клоп - Данчо Стреса !?

Върни се в “Ливърпул”