SgtLiberty написа:Били сме първа писта за Иско.
С връщането на Зидан в Реал според мен вероятността клони към 0.По-възможно е да има някой в обратна посока за съжаление.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
SgtLiberty написа:Били сме първа писта за Иско.
slash1912 написа:SgtLiberty написа:Били сме първа писта за Иско.
С връщането на Зидан в Реал според мен вероятността клони към 0.По-възможно е да има някой в обратна посока за съжаление.
Alonso_Massa написа:slash1912 написа:SgtLiberty написа:Били сме първа писта за Иско.
Зидан точел лиги за Мане... Дано не го дадем, че още повече ще намразя всичко испанско свързано с футбола.
SgtLiberty написа:Alonso_Massa написа:slash1912 написа:SgtLiberty написа:Били сме първа писта за Иско.
Зидан точел лиги за Мане... Дано не го дадем, че още повече ще намразя всичко испанско свързано с футбола.
Най-вероятно сте прави за Иско, а май ДеЛихт бил избрал Барса. Нищо Зиеч също няма да го върна.
JimBeam написа:Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.
JimBeam написа:Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
kircho_baretata написа:JimBeam написа:Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.
Мането подписа нов договор има няма преди някой месец. Ливърпул е в такава силна позиция, че като обявят едни 200 млн., Реал ще подвият опашките, защото като чета кои футболисти искат - Неймар, Мбапе, Азар, и разни португало-бразилци ще трябват един 500-600 млн. само за тях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта