Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2019 00:02

CSKA69 написа:
Tiberius написа:Много жалки Атлетико. Дали не е време да сменят Чоло? ;) Лопетеги е свободен. :lol: :mrgreen:

Солари също :lol: Ама като се замисля май е време да вземат един Специален преводач от португалския град Сетубал :mrgreen: :twisted: :twisted:

Да вземат по-добре един плешив наркоман, че да му лъсне задника без да е с най-богатия отбор :lol: Както и на глупавия му футбол без играчи 3 класи над другите : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 мар 2019 00:03

110 млн. ли? Този играч струва много повече. Никога не ми е бил от любимците, но има нещо в него. Целунат от Бог ли, работа ли не знам, но този може би ще се превърне в най-великия футболист на планетата.
Сега разбирам какво са изпитвали феновете на Реал през всичките тези години...

Акцентът е на Роналдо, но целия отбор игра страхотно. Може би най-силният мач на Юве при Алегри.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 13 мар 2019 00:04

kingofpop написа:
Sardukar написа:Супер вечер!
Много поздрави на всички разбирачи, които ни бяха отписали!

ПП Респект за Атлетико М. Просто с тази форма като гост няма как да стане. Добре, че Коста не игра :mrgreen:

къв респект, тия са убийци на футбола :mrgreen: то бива да си некадърен в атака, ама чак толкова...

е,лоша форма като гост. Като домакини ни разбиха доста. Липсваха им доста играчи и лош жребий за тях. Но не може всички да се падат с Шалке/Базел всяка година...
Чоло е класа, но всеки има лоши моменти. Цял сезон Атлетико М са посредствени като гости. За това и свършиха втори в група, в която нямаха право.

ПП пацето, как съм свалил гащите, когато на ляво и на дясно се надъхвах за обрат? Аз съм фен! Да вярвам е единственото, което мога да правя. Джак0 м0же да потвърди
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2019 00:04

kingofpop написа:По-добре че Юве се класираха...тия Атлетико една свестна атака не могат да направят....Манчо ми стигат, че се класираха без атака, щеше да ми дойде в повече да гледам и мъката на Симеоне на 1/4 :mrgreen: :mrgreen:

абе имаха една ; 0 Марота пропусна самичък в 45-6 минута с глава, но то е нормално за него : ) Ако беше вкарал си отпадаха Юве.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 13 мар 2019 00:05

Дузпата беше лека, в стил Неймар, който пада при най-лекия допир (английски съдия нямаше да я даде). Но не това е причината за отпадането на матраците. По-жалка игра от испански отбор в ШЛ рядко може да се види. По принцип Алегри ги правеше тия изпълнения още като треньор на Милан, след добър аванс в първия мач после като гост одрискваше гащите - Арсенал 2012 и Барселона 2013 - втория път загуби с 4-0 и си замина като бит пес, а срещу Арсенал само пропуска на Ван Перси от дузпа го спаси от позорно отпадане. Чоло наистина се изложи мега грозно тая вечер, да нямат 1 положение, това не отива на отбор, който уж иска да конкурира Барса за титлата в Испания. И да не беше тая дузпа не вярвам да бяха издържали в продълженията с подобна игра, по-скоро можеха да получат още няколко гола. :roll:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 13 мар 2019 00:05

Thsmith написа:
CSKA69 написа:
Tiberius написа:Много жалки Атлетико. Дали не е време да сменят Чоло? ;) Лопетеги е свободен. :lol: :mrgreen:

Солари също Ама като се замисля май е време да вземат един Специален преводач от португалския град Сетубал :mrgreen: :twisted:

Да вземат по-добре един плешив наркоман, че да му лъсне задника без да е с най-богатия отбор :lol: Както и на глупавия му футбол без играчи 3 класи над другите

Да го взимат, бе! Аз искам да видя Ливърпул шампион, а докато той се подвизава по терените в Англия няма да ме огрее сякаш :lol: В Шампионската лига съм спокоен - Гуардиола все ще намери начин да се самопрецака ;) :lol: Пожелавам му да му се падне именно Ювентус на четвъртфинала 8-)
Изображение

Изображение

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 мар 2019 00:06

Абе играч си е човека !
Голям мач изнесоха Юве , време е да я нахлупят ! :arrow:
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 мар 2019 00:07

Sardukar написа:ПП пацето, как съм свалил гащите, когато на ляво и на дясно се надъхвах за обрат? Аз съм фен! Да вярвам е единственото, което мога да правя. Джак0 м0же да потвърди

Мисля, че ти бях мернал мнения за отпадането на Ювентус или нещо такова, ама може и да бъркам потребителят. :roll:

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 13 мар 2019 00:08

SilentKiller написа:Дузпата беше лека, в стил Неймар, който пада при най-лекия допир (английски съдия нямаше да я даде). Но не това е причината за отпадането на матраците. По-жалка игра от испански отбор в ШЛ рядко може да се види. По принцип Алегри ги правеше тия изпълнения още като треньор на Милан, след добър аванс в първия мач после като гост одрискваше гащите - Арсенал 2012 и Барселона 2013 - втория път загуби с 4-0 и си замина като бит пес, а срещу Арсенал само пропуска на Ван Перси от дузпа го спаси от позорно отпадане. Чоло наистина се изложи мега грозно тая вечер, да нямат 1 положение, това не отива на отбор, който уж иска да конкурира Барса за титлата в Испания. И да не беше тая дузпа не вярвам да бяха издържали в продълженията с подобна игра, по-скоро можеха да получат още няколко гола. :roll:

А точно казано. Уж искат да се конкурират със Барса и Реал пък гащите им са пълни с кафяво .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 мар 2019 00:08

bilyaletdinov написа:110 млн. ли? Този играч струва много повече. Никога не ми е бил от любимците, но има нещо в него. Целунат от Бог ли, работа ли не знам, но този може би ще се превърне в най-великия футболист на планетата.
Сега разбирам какво са изпитвали феновете на Реал през всичките тези години...

Акцентът е на Роналдо, но целия отбор игра страхотно. Може би най-силният мач на Юве при Алегри.

Представи си ни и сега какво ни е като го гледаме да прави това, което правеше и при нас особено с днешното състояние на Реал. :mrgreen:

Върни се в “Архив”