Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 29 яну 2010 21:47

Остава въпроса, как ще разбере един случаен или нов потребител в "Наздраве", който няма как да е разбрал духа на темата и просто иска да си каже едно "наздраве", защо според нас спами. На всички поединично ли трябва да им се обяснява, как възприемаме тази тема и всички ли трябва да чувстват, каквото чувстваме ние? Защо сме му изтрили мнението, защо сме го баннали ако напише отново "само наздраве" и т.н. Аз поддържам духа на темата, отново го казвам, но няма как всички 12555 потребителя, да мислят и чувстват нещата, както на нас ни се иска и просто искат да кажат едно "наздраве". Отново казвам, че аз също рядко пиша в "Наздраве" именно заради спамове и постове като "наздраве на слънцето, луната" и на много други подобни. Винаги съм мислел, че за да са ни наздравиците значими, те трябва да са подплътени, за да осмислят поводите ни за тях. От опит мога да кажа, че не е съвсем лесно, да се обясни на случаен потребител логично и еднозначно, защо да кажеш наздраве в тема "наздраве" би следвало да е спам, без да го озадачим. Идва другият въпрос, когато някой вдигне наздравица, спам ли е когато всички му отговорят с "наздраве", или отново трябва да има прилежаща обсосновка?

П.С. Това, което изписах, по никакъв начин не защитава Бижутера и не е написано заради него. Това, че той не разбира от дума, не подлежи на никакъв коментар!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 яну 2010 21:58

slavia_forever написа:Остава въпроса, как ще разбере един случаен или нов потребител в "Наздраве", който няма как да е разбрал духа на темата и просто иска да си каже едно просто "наздраве", защо според нас спами. На всички поединично ли трябва да им се обяснява, как възприемаме тази тема и всички ли трябва да чувстват, кактото чувстваме ние? Защо сме му изтрили мнението, защо сме го баннали ако напише отново "само наздраве" и т.н. Аз поддържам духа на темата, отново го казвам, но няма как всички 12555 потребителя, да мислят и чувстват нещата, както на нас ни се иска и просто искат да кажат едно "наздраве". Отново казвам, че аз също рядко пиша в "Наздраве" именно заради спамове и постове като "наздраве на слънцето, луната" и на много други подобни. Винаги съм мислел, че за да са ни наздравиците значими, те трябва да са подплътени, за да осмислят поводите ни за тях. От опит мога да кажа, че не е съвсем лесно, да се обясни на случаен потребител логично и еднозначно, защо да кажеш наздраве в тема "наздраве" би следвало да е спам, без да го озадачим. Идва другият въпрос, когато някой вдигне наздравица, спам ли е когато всички му отговорят с "наздраве", или отново трябва да има прилежаща обсосновка?

П.С. Това, което изписах, по никакъв начин не защитава Бижутера и не е написано заради него. Това, че той не разбира от дума, не подлежи на никакъв коментар!

Много странно, че винаги сме се разбирали, сега се налага тука да си пишем! Коце, ти не си ли бил случаен и нов потребител?! Защото аз бях! И се справих навсякъде, оцеляхме, оправихме се и видяхме къде какво може и къде какво не трябва! Видях, къде как мога да се държа преди да ме направят модератор, после нещата станаха по-зле, започнаха личните ограничения!............ Аз не виждам, на кого какво трябва да обясняваме, има си "Правила на форума" за това нещо, а който се впише в дадена тема, добре дошъл, ако не?! Значи мястото му не е тука!.......или в която и да е друга тема, всеки ден се сблъскваме с това, само дето не разбрах, защо се обръща толкова голямо внимание на някакви единични случаи?!...................

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 яну 2010 22:33

kartago написа: ....... само дето не разбрах, защо се обръща толкова голямо внимание на някакви единични случаи?!...................

Щото в момента си нямаме друга работа. :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 яну 2010 22:57

Модератор ЛокоПД написа:
kartago написа: ....... само дето не разбрах, защо се обръща толкова голямо внимание на някакви единични случаи?!...................

Щото в момента си нямаме друга работа. :lol:

Жоре, за съжаление не си прав!............... Едно, че глобалните си имаме работа, ( пример днес, "страхотното дерби на волейбола")............... но пък си е точно времето ние да се стиковаме ида имаме еднакви изисквания, да се унифицираме!............. Т.е., ние винаги работа ще имаме, за разлика от потребителите, но трябва да държим на този имидж, че при нас, грубости и псувни няма! Писаха ми го сигурно сто човека, "ей..............браво, при вас и дума не минава!".................аз мисля, че сме на правилният път!..............

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 яну 2010 23:41

И аз си мисля, че сме на правилния път и затова като изникнат определени въпроси, просто ги поставяме тук. :? Не виждам какъвто и да било конфликт, нито нещо странно. Смятам, че въпросите, които се задават са логични, с оглед да унифицираме изискванията си към потребителите във форума. Това, че някой не се вписва в дадена тема, действайки според точни и регламентирани правила, не съм в състояние да приема, че трябва да я напусне заради когото и да било, ако му се иска да пише в нея, камо ли да става дума за санкции.

П.С. Всеки един е бил нов потребител (дори и аз ;) ). Ето например Жоро може да каже, как се справях като такъв. :lol: Това в кръга на шегата разбира се. ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 яну 2010 13:35

slavia_forever написа:... Това, че някой не се вписва в дадена тема, действайки според точни и регламентирани правила, не съм в състояние да приема, че трябва да я напусне заради когото и да било, ако му се иска да пише в нея, камо ли да става дума за санкции.

П.С. Всеки един е бил нов потребител (дори и аз ;) ). Ето например Жоро може да каже, как се справях като такъв. :lol: Това в кръга на шегата разбира се. ;)

:lol: Помня как се беше "вписал" във форума на Локо ПД.И Стенли сигурно още помни... Добре,че Пешо тогава още го нямаше във форум Гонг,щото щеше да си баниран доживот ;) Картаго,ако знаеш Форевъра какъв "провокатор" беше..нема такъв модел ! :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 яну 2010 14:12

Модератор ЛокоПД написа:
:lol: Помня как се беше "вписал" във форума на Локо ПД.И Стенли сигурно още помни... Добре,че Пешо тогава още го нямаше във форум Гонг,щото щеше да си баниран доживот ;) Картаго,ако знаеш Форевъра какъв "провокатор" беше..нема такъв модел ! :lol:

Напротив, бях абсолютно обективен и справедлив. :lol: Не знам дали Петьо щеше да ме банне, но смятам, че ако се вписвах в правилата, нямаше да има за какво. ;) Сигурен съм, че в момента "липсвам" :cry: на "останалите" потребители в черно-белия раздел. :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 31 яну 2010 02:05

slavia_forever написа:И аз си мисля, че сме на правилния път и затова като изникнат определени въпроси, просто ги поставяме тук. :? Не виждам какъвто и да било конфликт, нито нещо странно. Смятам, че въпросите, които се задават са логични, с оглед да унифицираме изискванията си към потребителите във форума. Това, че някой не се вписва в дадена тема, действайки според точни и регламентирани правила, не съм в състояние да приема, че трябва да я напусне заради когото и да било, ако му се иска да пише в нея, камо ли да става дума за санкции.

С две думи, мислим едно и също, правим едно и също, но ти да си го кажеш?!.......... :lol: :lol: :lol: ........................Съгласен съм и го приемам!............. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 яну 2010 09:44

Все се опитвам да си втълпя, че думите ми не са на вятъра. :?

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 31 яну 2010 14:37

Успяваш ли за момента :lol:

Върни се в “Модератори”