Малко трябва да се пипне схемата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Райнов и Тиам май повече си пречат вместо да си помагат.Може би Тиам трябва да играе по-назад точно пред централните защитници,а Райнов по-напред. Люпко Петрович беше върнал назад Де Нойер, а Костадинов играеше напред едно време
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:mikata написа:Райнов и Тиам май повече си пречат вместо да си помагат.Може би Тиам трябва да играе по-назад точно пред централните защитници,а Райнов по-напред. Люпко Петрович беше върнал назад Де Нойер, а Костадинов играеше напред едно време
Струва ми се, че стоят много близо един до друг. Някой по-голям разбирач да каже, но в центъра зее голяма дупка засега. Дано се сработят.
mikata написа:Райнов и Тиам май повече си пречат вместо да си помагат.Може би Тиам трябва да играе по-назад точно пред централните защитници,а Райнов по-напред. Люпко Петрович беше върнал назад Де Нойер, а Костадинов играеше напред едно време
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:А само като се сетя как повечето хора плюха по Гомез, други пък по Обертан - били чужденци, не се влагали, за пари играели. Ей ви сега Мартинчо - да му се радвате, че е българче и знае какво е Левски. Е, не е пил пълномаслено синьо мляко, ама може да е чувал за нас. Не е важно, че не знае къде се намира и не може да върже два паса, дет' се вика, ма освен това не може и да я запре пустата топка, та барем да не му я взимат. Айде, ще преглътнем (криза е все пак), че не може да подава на своите и това е, ама поне да не им я дава на противниците тая пуста топка, бре.
drvasko98 написа:Ако искаш да сравним Обертан с Костов, нали щом това е проблемът така поставен, а Райнов с Белмонт, пък Гомез с Мариан. Що трябва да се правите на луди и да оплаквате точно тия бедхаберници
volf написа: ...
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, olimpi, tmanolov и 32 госта