vvessel написа:За мен основната грешка на Дерменджиев в този мач беше, че вместо Левски да играе собствената си игра търсеше как да се противопостави и да се надиграва с Лудогорец. Левски никога не е надигравал Лудогорец цял мач, а отделни моменти от мача, които може да се окажат решителни.
За мен просто трябваше да затвори отбора първото полувреме, а второто да търси развръзка. Вместо това тръгнахме пренавити да се надиграваме и разликата в класите лъсна. По същата причина Славия загуби от нас.
Ако до 60-та мин. ,примерно, беше 0:0 бразилчетата щяха да се изнервят и да прецакат мача, я с лоша дисциплина, я с някой червен картон, който съдията малко трудно би дал. Сисиньо направи най-малко 5 нарушения срещу Паулиньо, от които поне 2 бяха за жълт картон, но не получи до края на мача.
Грешката на Дерменджиев произтича главно от материала с който работи. Ако вместо Кабрал играеше Вандерсон или Лукоки, вместо Мариани- Марселиньо и вместо Райнов - Горалски, тогава резултата щеше да е друг. Но както казваше Сталин - кадрите решават всичко.
Това е положението.
Не усещаш ли как си противоречиш? Хем да си играе собствената игра хем да си затвори отбора.
Отделно изобщо не сме тръгнали да се надиграваме защото до гола отбора ни беше разкъсан на защитници и нападение и просто гледаха кога ще им вкарат.
Не знам какво е мислил и искал чичо Гошо. От това, което видяхме със сигурност не му се е получило.
Основната причина поради което Каузата имаше превъзходство на 90% се дължеше на изключително безобразния мач който направиха двете ни крила. Реално ние си играхме с 9 човека през цялото време. Нито бяха позиционно там където трябва, нито помагаха в защита, нито направиха нещо в нападение. И това при все, че е общоизвестен факт какъв е стила на Каузата и че активността на двете крила в двете фази на играта е от решаващо значение.