То бива, бива, ама това неговото на нищо не прилича - От 1999та се почна с оня гол срещу Байерн на финала в 93 минута, дето и той не разбра как стигна топката до него и как улучи вратата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hydetoshi написа:TheNameOfTheGame написа:Доста, доста съмнителна дузпа за мен.
Срещу Юнайтед и гол с ръка да ни признаят няма да изпитвам угризения. Те не биха ни съжалили нито за миг,не го забравяй!

TheNameOfTheGame написа:hydetoshi написа:TheNameOfTheGame написа:Доста, доста съмнителна дузпа за мен.
Срещу Юнайтед и гол с ръка да ни признаят няма да изпитвам угризения. Те не биха ни съжалили нито за миг,не го забравяй!
Аз просто отчитам фактите. След мача с Тотнъм доста наши фенове съзряха световна конспирации заради дузпата в наш ущърб, а удобно се пропускат фактите, че в два поредни мача, при това дербита, при това директна битка за топ 4, в наша полза се дават меко казано съмнителни дузпи (или направо да си кажем несъществуващи).
 Определено имахме огромен късмет в някои ситуации, а и Лено направи чудесно спасяване срещу Лукаку в началото на второто полувреме. Със сигурност не ми харесаха първите 15 минути на втората част, когато бяхме тотално насрани и ситуациите следваха една след друга пред нашата врата. Мисля си, че като цяло равният резултат нямаше да е незаслужен с оглед показанато на терена. Все пак заслужена или не победата си е победа и тя е много важна в битката за топ 4. Връщаме се на четвърто място в класирането и оттук нататък единствено от нас зависи дали ще сме в ШЛ догодина или не.
 Определено имахме огромен късмет в някои ситуации, а и Лено направи чудесно спасяване срещу Лукаку в началото на второто полувреме. Със сигурност не ми харесаха първите 15 минути на втората част, когато бяхме тотално насрани и ситуациите следваха една след друга пред нашата врата. Мисля си, че като цяло равният резултат нямаше да е незаслужен с оглед показанато на терена. Все пак заслужена или не победата си е победа и тя е много важна в битката за топ 4. Връщаме се на четвърто място в класирането и оттук нататък единствено от нас зависи дали ще сме в ШЛ догодина или не. 

2 греди и поне 2 спасявания на Лено. Те реално имаха повече положения от нас.
 2 греди и поне 2 спасявания на Лено. Те реално имаха повече положения от нас. 

в нашия подфорум (разбирайте доста често коментарите ми към отбора са може би прекалено негативни), ще обърна внимание на една снимка, която определено ми направи впечатление след победата. Въпреки че след 2-3 месеца си тръгва от клуба и въпреки като цяло противоречивите информации защо се стигна до такъв изход, Аарън Рамзи продължава да се бори и раздава на максимум за клуба и снимката е повече от красноречива. Определено уелсецът обича Арсенал и ми се струва, че дори и след като си тръгне, той ще си остане артилерист завинаги и ще носи любовта към клуба в сърцето си
  в нашия подфорум (разбирайте доста често коментарите ми към отбора са може би прекалено негативни), ще обърна внимание на една снимка, която определено ми направи впечатление след победата. Въпреки че след 2-3 месеца си тръгва от клуба и въпреки като цяло противоречивите информации защо се стигна до такъв изход, Аарън Рамзи продължава да се бори и раздава на максимум за клуба и снимката е повече от красноречива. Определено уелсецът обича Арсенал и ми се струва, че дори и след като си тръгне, той ще си остане артилерист завинаги и ще носи любовта към клуба в сърцето си  Огромно уважение и адмирации от мен
  Огромно уважение и адмирации от мен  
  [/offtopic]
[/offtopic]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта