vvessel написа:alexdb написа:vvessel написа:Стойчо направи разликата днес. Ако си беше Сухия можеше да ги изклатим, въпреки разликата в класите на футболистите.
В сравнение с предишните мачове Левски игра по-смислено, но само едно полувреме. Второто - пълен хаос и камара индивидуални грешки .
Надявам се след паузата да заиграем по-смислено и да си хванем второто място, защото първото е абсолютна утопия.
Би ли обяснил малко по-подробно къде изобщо видя в играта на Левски през целия мач какъвто и да е смисъл?
От първата минута разкъсани линии, никаква идея какво правят - просто топката се рита нанякъде, страхливо влизане в единоборствата, елементарни грешки недопустими за детски отбор, безобразно позициониране през целия мач, подтичкване ей тъй да не е без хич. Никакъв хъс, никакво желание в повечето. Просто ей тъй да мине мача по-бързо. И това при положение, че всички необходими за един мач неща бяха на линия - хубаво време, пълен стадион, фенове подкрепящи отбора през целия мач.
Я чети преди да скачаш!
Единствено срещу Славия при 3:0 играхме по-смислено. Имаше идея, замисъл, смяна на местата и изработени положения, но без съмнение Лудогорец има по-класно нападение, което реши мача.
Това с индивидуалните грешки и аз съм го писал и то е не само от неумение а от пренапрежение.
Имаме много футболисти, които не са за Левски, но мисля, че сме с правилния треньор, който ще съумее нея ги направи отбор или да ги разкара и да вземе подходящи.
Май месец може да се дават вече по-крайни оценки, сега е рано да се плюе.
Не скачам, а искам да кажеш кое е изобщо смисленото, което си видял първото полувреме за което твърдиш, че го е имало. Да се правят паралели с други мачове няма смисъл. Но със Славия, Тирето, а ако щеш и с майните показаха поне някакво желание за игра и победа. Не, че са показали гора от талант и са смачкали някой, но поне загатваха, че знаят за какво излизат.
Днес просто ужасяващи. И няма нищо общо с това какво е играл Лудогорец и кой колко качествен е. Естествено, че са по-качествения отбор, който с времето се е пообиграл и не е сбрал от кол и въже свободни агенти. А истината е, че Витоша Бистрица им скочиха с повече желание отколкото Левски игра днес.
А треньорът е последния който да бъде обвиняван. Защо едва ли треньорът им е казал да не се напъват, да не си покриват зоните, да бъркат пасове на три метра и да подават на противника, да не влизат в единоборства и просто да подтичкват около противника, че сакън да не вземат да им спрат атаката и да го ескортират в пробивите (това което гледахме цял мач от Паулиньо например). Реално от трите картона единствено този на Яблонски е смислен за спиране на опасна атака.
Детайли не ми се коментират като каква дебилщина е това, което направи Райнов, че да асистира при първия им гол или пълната неандерталщина да има нарушение в близост до нак. поле, да показваш, че имаш намерение да правиш стена и играчите ти да се влачат като черва в тази посока и да няма един който да застане пред топката, че да не може противника да изпълни бързо (нещо от детската школа). Не ми се коментира и тенденциозното съдийство. Защото те имат значение и своето влияние, но не са причина безхаберието напред и липсата на желание дори да се опита нещо. Със старание само от Костов и Мариани няма да стане.