Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот Red_Neck » 10 мар 2019 14:43

rhaegar написа:Преди това имаха договорка с Бъфало, ама той отказа да отиде там.

Ем, разбирам го, .... кофти място за живеене е Бъфало.
То и Оуклънд не е цвете, ама там поне Сан Фран е наблизо. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 мар 2019 17:02

Грудън някак си превърна Амари Купър +3rd +5th в Антонио Браун +1st. Не е лошо, въпреки че са преструктурирали договора на АВ, за да взима повече пари.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 мар 2019 11:07

The Philadelphia Eagles acquired DeSean Jackson from the Tampa Bay Buccaneers on Monday, league sources tell ESPN, reuniting the deep-threat receiver with the team that drafted him in 2008.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Баси цирка, .... тоя Фили го изгониха кат' куче през 2014 (и то след най-добрия си сезон изобщо в НФЛ) за ...... "връзки с гангстери" и сега го връщат :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 мар 2019 12:59

Малкин в клуб 1000! Един от любимите ми играчи!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B92D7HA0eFs[/youtube]
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 мар 2019 15:43

Браунс трейднаха за OBJ :shock: Май е време да живнат, аз ще съм супер учуден, ако не спечелят дивизията. Всичко в момента е на тяхна страна. Синси са зле, Питсбърг и Балтимор се разпадат във free agency-то, моментума е изцяло на тяхна страна.

Иначе аз съм много доволен от сделките на Тайтънс.

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 мар 2019 16:15

rhaegar написа:.....

Много шум, ..... а-у, ....... и догодина февруари чичо Бил пак една седмица ще дава интервюта преди СБ ;) :mrgreen:
... иначе, има интересни нещица:
- Дани Амендола в .... Детройт :o
- Джо Флако в Денвър :o :mrgreen:
- DE Майкъл Бенет в Патс :!: Верно е на 32-33 вече, ама си остава един от най добрите pass-rushers в лигата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 мар 2019 17:28

Red_Neck написа:
rhaegar написа:.....

Много шум, ..... а-у, ....... и догодина февруари чичо Бил пак една седмица ще дава интервюта преди СБ ;) :mrgreen:
... иначе, има интересни нещица:
- Дани Амендола в .... Детройт :o
- Джо Флако в Денвър :o :mrgreen:
- DE Майкъл Бенет в Патс :!: Верно е на 32-33 вече, ама си остава един от най добрите pass-rushers в лигата.

Е за СБ не ги броя. Но вярвам, че ще спечелят севера, поне в момента. Винаги могат да се озпокарат или изпочупят, но засега са фаворити.

Колкото до чичо Бил, доста работа го чака. Напуснаха важни играчи, втора поредна година губи стартър на левия такъл, няма жив рисийвър... Но съм сигурен, че е амбициран за четвърти пореден, та далеч не го описвам.

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 17 мар 2019 16:31

Ръгър, от сайта, където си тегля американски спортове има някаква лига AAF. Води се американски футбол, май. Това към НФЛ ли е или е някаква нова лига? И става ли за гледане?

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 мар 2019 16:39

Tiberius написа:Ръгър, от сайта, където си тегля американски спортове има някаква лига AAF. Води се американски футбол, май. Това към НФЛ ли е или е някаква нова лига? И става ли за гледане?

Някои от отборите са свързани с такива от НФЛ, но официално не е към лигата, все още. Отдавна се говори че искат да направят нещо като development лига и ако тази е успешна, нищо чудно НФЛ да я купи на готово. Иначе за сега там играят хора, които или са отпаднали от съставите в НФЛ, или изобщо не са пробили там, доста от треньорите и генералните мениджъри също имат опит в лигата. Не знам до колко става за гледане, но не са аматьори и се раздават на макс, това е сигурно. Все пак това си е възможност да направят впечатление и да получат нов шанс за кариера.

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 17 мар 2019 17:12

Това да не е лигата, дето чичо Винс Макмеън (ако някога си гледал кеч, знаеш за кого говоря :lol: ) искаше да я прави? :lol:
В тази лига има само 8 отбора и то не в готините гладове като Далас, Нешвил, Сейнт Луис, Денвър или близнаците на Минесота (Минеанаполис/ Сейнт Пол). Обаче гледам, че легендата на Браунс- Джони футбол играе там, което е гаранция за зрелище. :lol: :mrgreen:

Върни се в “Други спортове”