Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Thsmith » 16 фев 2019 01:04

plmar написа:
Thsmith написа:
SgtLiberty написа:Тимо и Рабиот ще е нереално. Плюс като ни се възстановят всички контузени, другия сезон не ми се мисли.

Защо не ти се мисли?

Сети се де, с Окса, тия двамата плюс Хари и Кент просто не остава място за Мистър встрани и назад. Без него отбора е с минимум 20/25% по-силен/ефективен. Айде сега притури тия 20/25% към тазгодишното ни ниво!

На мен идеята ми беше друга. Винаги се чудя като някой напише, че "не му се мисли" за нещо положително. Смисъл... на мен не би ми се мислило за триумфи на плешивия наркоман от сити, а не моя отбор да е по-добър, по силен и тн. Точно обратното, за това ми се "мисли" постоянно : )))
Това визирах :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 фев 2019 02:43

Въобще да не си помислят да ни мъкнат поредния латинос и то в замяна на Салах

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 16 фев 2019 17:30

Приключихме кампанията Рабио в зародиш! А уж бил избрал нас. И на тоя явно бебешката му мечта е била каталуно/мадридска.
Изображение

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 05 мар 2019 22:19

Както каза колегата Нерез и от мене Зиеч от лятото при нас . Сега ги гледам баси машините!
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 09 мар 2019 00:46

Били сме първа писта за Иско.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 09 мар 2019 10:56

От голямо значение за селекцията ще бъде и класирането. Една титла ще окаже влияние и със сигурност ще бъдем по-приемлива опция за играчи като Иско. А дано..
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 09 мар 2019 23:35

cskarcheto92 написа:От голямо значение за селекцията ще бъде и класирането. Една титла ще окаже влияние и със сигурност ще бъдем по-приемлива опция за играчи като Иско. А дано..

Кой беше тоя ,че да сме му под нивото, а да...смъртна резерва
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 10 мар 2019 20:39

wu_dnica написа:
cskarcheto92 написа:От голямо значение за селекцията ще бъде и класирането. Една титла ще окаже влияние и със сигурност ще бъдем по-приемлива опция за играчи като Иско. А дано..

Не съм казал, че сме под нивото на Иско или някой друг. Сега играчите, които са класа и имат опит, а и самочувстие предпочитат да играят за отбор, който е шампион. Същото важи и за това, дали отбора играе в ШЛ или ЛЕ. Поне по мое мнение е така. Пък и през годините изтървахме няколко играчи поради това, че играехме в ЛЕ или бяхме извън евротурнирите.
Иско е резерва, защото има проблеми със Солари. Играч с класа и определено ще бъде добър трансфер, за който и да е отбор.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 мар 2019 01:58

cskarcheto92 написа:
wu_dnica написа:

Не съм казал, че сме под нивото на Иско или някой друг. Сега играчите, които са класа и имат опит, а и самочувстие предпочитат да играят за отбор, който е шампион. Същото важи и за това, дали отбора играе в ШЛ или ЛЕ. Поне по мое мнение е така. Пък и през годините изтървахме няколко играчи поради това, че играехме в ЛЕ или бяхме извън евротурнирите.
Иско е резерва, защото има проблеми със Солари. Играч с класа и определено ще бъде добър трансфер, за който и да е отбор.

Според мен лятото ще пазаруваме предимно от Бундеслигата...и Брандт и Хаверц ги следим от доста време...ако ще се взема защитник, Та също е опция от там....всички знаем че харесваме Вернер, а и Йович(който технически е собственост на Бенфика, но играе в Германия, така че ще го броя :) )....не би ме изненадало ако поне един от тея вземем лятото...

Иначе естствено ако можем да вземем играчи като Де Лихт и Иско трябва да се опитаме (макар че лично аз не мисля, че Иско ще си пасне с Клоп) и една титла би спомогнала за такива трансфери, пък била тя в ШЛ или ВЛ....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 12 мар 2019 22:31

ДеЛихт го искам на 1000%,Бранд, Хавертц или Тах ще е перфектно наистина ако може и тримата, иначе Тимо честно казано съм, го отписал, Байерн ще го вземат според мен.

Върни се в “Ливърпул”