NBA 2018-2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Larsenn
Контакти:

Re: NBA 2018-2019

Мнениеот Larsenn » 07 мар 2019 14:18

Като забравя за момент фенските си пристрастия към Детройт, много добри впечатления ми правят Джазмените - отличен отборен баскетбол, яко "бачкане" в защита, без супер звезди и гевезелъци :lol: В плейофите ще им стискам палци да ошамарят някого на Запад.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Плейофите

Мнениеот Drunken_Master » 07 мар 2019 16:28

Очакват ни чисто и просто едни протоколни плейофи, в които Голдън Стейт Уориърс ще си спечелят третата поредна шампионска титла и вече можем спокойно да говорим за "династия". Тъндър трудно ще могат да им се противопоставят с лидер като Ръсел Уестбрук, но очаквам едни Денвър да стигнат до финалите на Запад, което ще си е своеобразен успех за тях, а Йокич дано успее да спечели наградата за "Най-полезен играч", макар че вероятно ще бъде Джеймс Хардън. Ракетите са ясни...
На Изток моите Селтикс едва ли ще успеят да опънат Сиксърс или Раптърс, въпреки че наскоро гледах в ютюб клип от тяхна тренировка и не ми изглеждаше да има някакво напрежение в съблекалнята - шеги, закачки, добро настроение...
Предполагам, че финалът ще бъде Уориърс срещу ЛеБронто...пардон Торонто.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Плейофите

Мнениеот rmfan5 » 07 мар 2019 16:35

Drunken_Master написа:Очакват ни чисто и просто едни протоколни плейофи, в които Голдън Стейт Уориърс ще си спечелят третата поредна шампионска титла и вече можем спокойно да говорим за "династия". Тъндър трудно ще могат да им се противопоставят с лидер като Ръсел Уестбрук, но очаквам едни Денвър да стигнат до финалите на Запад, което ще си е своеобразен успех за тях, а Йокич дано успее да спечели наградата за "Най-полезен играч", макар че вероятно ще бъде Джеймс Хардън. Ракетите са ясни...
На Изток моите Селтикс едва ли ще успеят да опънат Сиксърс или Раптърс, въпреки че наскоро гледах в ютюб клип от тяхна тренировка и не ми изглеждаше да има някакво напрежение в съблекалнята - шеги, закачки, добро настроение...
Предполагам, че финалът ще бъде Уориърс срещу ЛеБронто...пардон Торонто.

Много зависи кои Селтикс,и кой Xeйуард,ако са тези от мача среущу ГСУ,и на Фили и на Торонто ще е тегаво.
Филиделфия много измъчено бият нещо,все още не са показали нищо с което да претендират за някакъв фаворит на Изток.

Хюстън и Оклахома имат някакви шансове срещу Уориърс.

За мен 98% са шампиони,но топка е в крайна сметка не се знае. :)
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Откога гледаш баскетбол ?

Мнениеот Drunken_Master » 07 мар 2019 16:56

Хайде всеки да напише, от колко време гледа баскетбол...и по-специално NBA.

Моята приказка започна още през 2003-та (бил съм на дванадесет години), когато започна да изгрява аурата на великият Хуан Карлос Наваро от Барселона. Гледах ЕвроЛига-та и страшно се запалих по европейският баскетбол със здравата защита, а по това време звездата на синьо-червените бе сръбското крило - Деян Бодирога, който печелеше награда след награда.
Но играта на Бомбата буквално ме плени ! Отличен стрелец от средно и далечно разстояние, страхотен поглед върху играта и истински лидер за "Ла Фурия" и "Блаугранас". Между другото никога, ама никога не съм харесвал убитият им футбол с това разцъкване, но това е друга тема.
Не спирах да следя представянето на Червената Фурия с Руди Фернандез, Серхио Родригез, Серхио Йуй, Фелипе Рейез, братята Гасол, Ибака, Рики Рубио, Хосе Калдерон и т.н. През 2008-ма, 2012-та и 2016-та изнасяха същински баскетболни лекции срещу надменните янки като през 2012-та на финала на Олимпийските игри в Лондон и съдиите помогнаха, когато изпратиха на скамейката Марк рано-рано за пресилени нарушения. Наваро им сцепи коша в първата част, а Пау направи смешни в третата четвърт Кевин Лав и Тайсън Чандлър.
Някъде около преминаването на Рей Алън и Кей Джи в Селтикс, започнах да гледам редовно и NBA заради Келтите, а преди това харесвах Минесота и Кей Джи. С езерняците направихме страхотни финали през 2008-ма и 2010-та, когато контузията на Къндрик Пъркинс оказа въздействие върху изхода на серията и Гасол взимаше всички борби под коша... А на ЛеБрон станах фен, около "специалните 48" срещу Пистънс. Ларсена да не ме псува много. :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 07 мар 2019 18:26

Drunken_Master написа:
pill написа:
rmfan5 написа:

pill,Честито.

Как му викаха на това.. „stat-padding”, нали? Той за това се бори, така че, да е жив и здрав. Жалко само, че не разбра, че баскетбола е повече от статс.

Стат падър ? Сериозно ? Защото, за да мине Въздушният по точки, ЛеБрон е отправил 1300 изстрела по-малко. Еб*хти "стат падъра" аз...

С були баскетбол - ръгане и носене. Днеска му свиреха крачки, направо бях в шок...

Офтопик:
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 08 мар 2019 08:21

Хахахахахахаха... видяхте ли Уестбрик?! :lol:

ПС: Опровергаваме в продължението. :mrgreen:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 08 мар 2019 14:00

Пол Джордж какъв лакът отпра на Нуркич 13 секунди преди края - съдиите глътнаха свирките. Въобще съдийството последно време става все по-слабо...Твърде много явни грешки в отсъжданията се допускат...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 мар 2019 20:00

Ограничават минутите на Леброн...

П.С.
Ако ходите на театър, ви препоръчвам да изгледате "Чамкория" с Явор Бахаров. Страхотен е !
Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 08 мар 2019 20:13

Drunken_Master написа:Ограничават минутите на Леброн...

П.С.
Ако ходите на театър, ви препоръчвам да изгледате "Чамкория" с Явор Бахаров. Страхотен е !

Обърка братята :lol: Захари играе в "Чамкория".

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 мар 2019 20:31

Larsenn написа:
Drunken_Master написа:Ограничават минутите на Леброн...

П.С.

Обърка братята :lol: Захари играе в "Чамкория".

Писах го на крак... Той Явор...чеп за зеле не става от него. Посредствен актьор от всякъде !
Изображение

Върни се в “Архив”