Elliah написа:gihuelo написа:delqnski47 написа:sin4ec написа:delqnski47 написа:На нас пари ни трябват.Тоя за кво ни е?Парите му ги даваше Гусин БоШков и Домусчиев,ма те пари на нас не дават.Тъй че тоз става безполезен.Да ходи там на ''Армията'' на мачове,ако иска(с качулка най добре и с шал
) и тва е.Даже и там не трябва да се пуска.На тоя никво доверие му нямам.Който иска да идва на мачове на ЦСКА.''Армията'' си е отворена и така.
Извинявам се, ама вие проповядвахте тук, че парите идели от Домузаа...и бяхте убедени в твърденията си!
Русе ви каза, че не са от Разград, но вие си продължавахте с вашето.
Нека бъдем коректни и обективни!
Единственото,което знам е,че никой не обели и една думичка от продажните медии за фирмите,които се пльоснаха на търга за емблемата с представители на числото и свързани с Домусчиев.Само тва знам.Че там имаше пълно мълчание.Знам само,че същите продажни медийки приказваха едно преди да се плати емблемата,а сега приказват съвсем друго.И това знам.Мога цели статии да извадя.А вече дали Домусчиев конкретно плащал на числото...тва не го знам.Ама горното е достатъчно.
ЦСКА 1948 е регистриран с фирма на Божков , това всеки може да го провери в ТР.
Факт е че приближени на Киро участваха в търга за емблемата.
Всички знаят ,че парите в числото се осигуряват от дясната ръка на
г-н Божков - Цветомир Найденов.
От вчера пък лявата му ръка се води шеф на Левски.
Въпроса е средната му ръка дали не финансира вас. Инджов не беше ли човек на Божков?
Инджов на кого е човек сега, не разбрахме?