Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

WPWW
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот WPWW » 08 мар 2019 14:04

Голям проект... Царско село... Няма нормално първенство, в което да играят отбори без фенове. Царско и село, Септември и Верея могат да тренират юноши, но нямат място в елитната група. Това трябва да е регламентирано.

Едно е да гостуваш на Ботев Враца и Дунав, съвсем друго на Септември и единствените фенове да са роднините на футболистите. Това в нормалните първенства се наричат контролни мачове. След като няма фенове, явно е за тото.

Shisharko
Контакти:

Мнениеот Shisharko » 08 мар 2019 14:11

metodito написа:https://topsport.bg/levski/vasil-kolev-vizhdam-nasko-sirakov-kato-kandidat-za-prezident-na-levski.html
Това съм си го мислил много пъти. Функциите му да бъдат повече представителни (най-вече), но все пак ще е на върха. Смятам, че го е заслужил.

Виждал бил той... Аз пък през прозореца виждам две кучета как се ш****. Бахти глупостите. :|
Вързали сме и сме цъфнали, та трябва да назначаваме поредната легенда на лапачка в клуба. Завидяхме на люляците, че си имат чичо Митко ли?! Сираков може да е голям левскар, но в момента не е нужен нито на отбора нито на клуба, а да не споменаваме пък на какви Раеви номера е способен.
Васко Колев отдавна никой не го бръсне за слива, и явно е решил профилактично да си нашляпа д***** с вазелин и да напише на него НС, пък после да се надява да духне благоприятен вятър и напъните му да се забележат.
Аман от плазмодии и пиявици около Левски! :x
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: delqnski47

Мнениеот Странджата » 08 мар 2019 14:16

Ако вземаше наркотици, причината щеше да е в него, а не извън него :) :)

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 08 мар 2019 18:04

В Микре докато чакаха Спас и Усмивката да обявят фалит, пак са пропуснали поредния виртуозен номер на Ганчев около емблемата. Такива сложни схеми и Лупи не е правил.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 08 мар 2019 18:21

Аз не знам те какво са се концентрирали върху нашата ситуация, финансите ни, потенциални фалити, собственици и т. н., като при тях ситуацията е крайно жалка, нелепа и смешна едновременно... :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 мар 2019 19:58

sinfen14 написа:
metodito написа:https://topsport.bg/levski/vasil-kolev-vizhdam-nasko-sirakov-kato-kandidat-za-prezident-na-levski.html
Това съм си го мислил много пъти. Функциите му да бъдат повече представителни (най-вече), но все пак ще е на върха. Смятам, че го е заслужил.

Рано е да мислим за президент.В момента щатните в клуба трябва да са сведени до минимум.Нека първо да се организира клуба,да се стабилизират нещата финансово и тогава да мислим за подобен пост.

Да, определено не е най-належащото нещо в момента.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 мар 2019 20:15

Аз пък почвам да си мисля, че Сираков наистина е трън в очите на много хора. Но това, че е най-успешният управленец в историята на клуба досега... Нека се промени, нищо по-хубаво от това. Но едва ли ще е скоро. Явно е проблем това - за успеха му като ръководител. А в изкарването му на черен се изтъква смъкнатите гащи или Тампере. Което не е сериозно просто. Лично аз, като негова грешка, правена преди Мъри, му отчитам това, че сменяше често треньорите. Но пък какъв избор на треньори. Е, както и да е, де, всеки си има мнение.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 мар 2019 20:20

Странджата написа:Но това, че причините да не се връща в Левски са извън Левски, може да означава много неща, сред които едно е сигурно - Наско не е независим ....

Има и друга по-вероятна вероятност: че "Левски" не е независим (и решенията за управлението на клуба не се взема от т.нар. му "ръководители", а "отвън" ;) ) - нещо, за което мнозина говорят, но никой не знае така ли е. Както с всичко в нашата любима татковина, доказателства за това... няма. Совите са си просто сови, а нещастията от последните години са в следствие от прокоби, нещастни обстоятелства и тъ нъ. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2019 21:08

То и Моуриньо беше най-големият, но вече не е.
Всяко нещо с времето си.
Успехите на Левски и Наско бяха при други обстоятелства. Доста различни от настоящите.
А че Сираков не може да работи в среда, различна от онази преди 15-на години, го показа при предишният си престой.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот Странджата » 08 мар 2019 21:14

Това, че едно е сигурно, не значи, че няма и второ сигурно :) Но за това, което ти казваш, имам известни съмнения, защото "извън ръководството" би било аргумент в защита на тезата ти, ако ръководството всъщност ръководеше :). Затова аз разбирам "ръководството" буквално - този, който управлява и направлява, а не който ръководи в указаната посока. И затова "извън ръководството" означава, че тези, които управляват в Левски не решават дали Сираков да е в Левски, а някои други, включително и той.
Но това е само мое тълкувание да думите на Колев. То може да бъде прието като предположение, което е не по-малко близко до истината от множеството други.
Лично - почетен президент за Сираков би го уподобило на един друг, който вече е само едно име, с което се търси идентичност. Да не забравяме, че и онзи от Микре, когато влезе с патлаците при съдиите, се оказа нямащ нищо общо с Литекс, бидейки само почетен президент.

Върни се в “Левски”