Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Martinez1948
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот Martinez1948 » 07 мар 2019 19:09

skabrin написа:Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов излезе с отворено писмо до всички армейци. Шефът на “червените” покани привържениците на среща, на която да бъде обсъден пътя към обединение на фенската маса, както и да бъдат обсъдени проблемите в клуба.
[offtopic]Май свършиха парите.[/offtopic]

Само 2 варианта.
шефа му отиде на село там след моста Чавдар.
Искрено иска обединена червена общност.
П.С. Лично аз бих отишъл на такава среща от чисто любопитство.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 мар 2019 19:22

За мене Гьона си е жив троянски кон. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 мар 2019 19:35

delqnski47 написа:За мене Гьона си е жив троянски кон. :lol:

От него зависят някои неща при авиаторите, преди всичко от организационно естество. Но парите дава друг, скоро този същият ще спре кранчето. Без пари какво да организира?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 мар 2019 19:44

gihuelo написа:Прави впечатление израза " Един нов и силен ЦСКА"

Дали не се подготвя обединение ? :) Ако е така г-н Божков е направо илюзионист :)
Остави идиотите да си поиграят на собственици за двайсетина години и взе и Левски и ЦСКА.

То страшна далавера това...заеби! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 мар 2019 19:45

Mitata написа:
delqnski47 написа:За мене Гьона си е жив троянски кон. :lol:

От него зависят някои неща при авиаторите, преди всичко от организационно естество. Но парите дава друг, скоро този същият ще спре кранчето. Без пари какво да организира?

На нас пари ни трябват.Тоя за кво ни е?Парите му ги даваше Гусин БоШков и Домусчиев,ма те пари на нас не дават. :lol: Тъй че тоз става безполезен.Да ходи там на ''Армията'' на мачове,ако иска(с качулка най добре и с шал :lol: ) и тва е.Даже и там не трябва да се пуска.На тоя никво доверие му нямам.Който иска да идва на мачове на ЦСКА.''Армията'' си е отворена и така.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 мар 2019 19:46

Всичко ще си кажат ... един по един ... :mrgreen:

Бившият футболист на "Левски" и националния отбор Бисер Иванов, познат като Легендата, направи интересни разкрития за скандалния мач с ЦСКА от 13 май 2000 година. Защитникът, влязъл в историята със своя автогол във вратата на "сините" по време на вечното дерби (отменен поради засада) каза шокиращи неща от кухнята на "Левски" от онези години.

"С този гол влязох в историята. Уникален е. Гледам постоянно футбол и не съм виждал подобен извън наказателното поле. Сега и 100 пъти да опитвам, не мога да вкарам така. Дори и да беше признат голът, "Левски" имаше повече от полувреме да обърне мача. Не бяхме ставали шампиони от 3 години (б.а. - всъщност паузата е пет години) и Атанас Узунов нямаше да позволи да загубим. Щеше да свърши работа", разкри Легендата пред "България днес".

Както е известно, двубоят завърши 1:0 с попадение в 93-ата минута на Георги Иванов-Гонзо, който се помни, като Кървавия гол.

Освен това Бисер Иванов разкрива и финансовата схема на "Герена" под сянката на Майкъл Чорни, когато футболистите официално са получавали колкото чистачките в "Левски", а реалните си пари - минимум 10 000 долара на месец, са прибирали под масата.

Но това не е всичко. Легендата споделя, че е свидетел как на "Герена" съдиите са подсказвали на гостите, че са дошли да паднат, тъй като "правилният" резултат е предварително изчислен.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 мар 2019 19:48

baraba написа:Всичко ще си кажат ... един по един ... :mrgreen:

Бившият футболист на "Левски" и националния отбор Бисер Иванов, познат като Легендата, направи интересни разкрития за скандалния мач с ЦСКА от 13 май 2000 година. Защитникът, влязъл в историята със своя автогол във вратата на "сините" по време на вечното дерби (отменен поради засада) каза шокиращи неща от кухнята на "Левски" от онези години.

"С този гол влязох в историята. Уникален е. Гледам постоянно футбол и не съм виждал подобен извън наказателното поле. Сега и 100 пъти да опитвам, не мога да вкарам така. Дори и да беше признат голът, "Левски" имаше повече от полувреме да обърне мача. Не бяхме ставали шампиони от 3 години (б.а. - всъщност паузата е пет години) и Атанас Узунов нямаше да позволи да загубим. Щеше да свърши работа", разкри Легендата пред "България днес".

Както е известно, двубоят завърши 1:0 с попадение в 93-ата минута на Георги Иванов-Гонзо, който се помни, като Кървавия гол.

Освен това Бисер Иванов разкрива и финансовата схема на "Герена" под сянката на Майкъл Чорни, когато футболистите официално са получавали колкото чистачките в "Левски", а реалните си пари - минимум 10 000 долара на месец, са прибирали под масата.

Но това не е всичко. Легендата споделя, че е свидетел как на "Герена" съдиите са подсказвали на гостите, че са дошли да паднат, тъй като "правилният" резултат е предварително изчислен.

А,глупости,те такива работи не са правили.
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 мар 2019 19:49

delqnski47 написа:На нас пари ни трябват.Тоя за кво ни е?Парите му ги даваше Гусин БоШков и Домусчиев,ма те пари на нас не дават. :lol: Тъй че тоз става безполезен.Да ходи там на ''Армията'' на мачове,ако иска(с качулка най добре и с шал :lol: ) и тва е.Даже и там не трябва да се пуска.На тоя никво доверие му нямам.Който иска да идва на мачове на ЦСКА.''Армията'' си е отворена и така.

Извинявам се, ама вие проповядвахте тук, че парите идели от Домузаа...и бяхте убедени в твърденията си!
Русе ви каза, че не са от Разград, но вие си продължавахте с вашето.
Нека бъдем коректни и обективни!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 мар 2019 20:00

sin4ec написа:
delqnski47 написа:На нас пари ни трябват.Тоя за кво ни е?Парите му ги даваше Гусин БоШков и Домусчиев,ма те пари на нас не дават. :lol: Тъй че тоз става безполезен.Да ходи там на ''Армията'' на мачове,ако иска(с качулка най добре и с шал :lol: ) и тва е.Даже и там не трябва да се пуска.На тоя никво доверие му нямам.Който иска да идва на мачове на ЦСКА.''Армията'' си е отворена и така.

Извинявам се, ама вие проповядвахте тук, че парите идели от Домузаа...и бяхте убедени в твърденията си!
Русе ви каза, че не са от Разград, но вие си продължавахте с вашето.
Нека бъдем коректни и обективни!

Единственото,което знам е,че никой не обели и една думичка от продажните медии за фирмите,които се пльоснаха на търга за емблемата с представители на числото и свързани с Домусчиев.Само тва знам.Че там имаше пълно мълчание.Знам само,че същите продажни медийки приказваха едно преди да се плати емблемата,а сега приказват съвсем друго.И това знам.Мога цели статии да извадя.А вече дали Домусчиев конкретно плащал на числото...тва не го знам.Ама горното е достатъчно.
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 мар 2019 20:15

delqnski47 написа:Единственото,което знам е,че никой не обели и една думичка от продажните медии за фирмите,които се пльоснаха на търга за емблемата с представители на числото и свързани с Домусчиев.Само тва знам.Че там имаше пълно мълчание.Знам само,че същите продажни медийки приказваха едно преди да се плати емблемата,а сега приказват съвсем друго.И това знам.Мога цели статии да извадя.А вече дали Домусчиев конкретно плащал на числото...тва не го знам.Ама горното е достатъчно.

Аз говоря за това, което пишехте тук. Факти.
Но има и друго-няколко търга за емблемата се провалиха, защото нямаше кандидати. Тогава тя беше доста "евтина". Защо ГГ не я купи тогава за 1,6 млн лв( цитирам по памет) си е негов проблем.
ГГ изобщо направи много грешки, но вие упорито в раболепието си пред него мълчите за тях. И хвърляте вината върху другите.
За сравнение:ние винаги търсехме вината у себе си, а по Тонев, триумвирата и СР се изляха тонове помия от нас. Кога с основание, кога не.
При вас действията на ГГ, каквито и да са те, са постулат. Нещо като Законите на Кирхоф-те не се оспорват. Просто се прилагат.

Върни се в “ЦСКА”