Странджата написа:Ти се моли да не духаш супата, за друго не се кахъри ☺☺☺☺
[offtopic]Аз Любо Пенев го уважавам, ..... а ти?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
...за това и не е написано "моментна форма"specter написа:ELFen написа:Чак единица не ми се вярва да излезе: Х2 си е /с оглед моментната класа на двата отбора/ ...е, разбира се сега на съдиите ще им е още по-трудно и от мач с "ЦСКА-" - с Божков майтап нема/ във Варна загатнаха, че "нИ е сигурно"/
... Като ви гледам представянето, не сте нещо впечатляващо в момента, та не знам кое наклонява везните във ваша полза. Аз пък мога да ти кажа, че в момента ние имаме предимство - и игрово, и откъм резултати (очевидно), а и сме домакини.
bilyaletdinov написа:Вие излезете ли с ловешките бекове на фланговете може и да паднате. Натанаел ви спечели цифра точки с голове и асистенции и се вижда, че Недялков е много далеч от нивото му в офанзивен план. Дано продължава да търка нара.
За мен е важно да не загубим мача, което ще е гаранция за пълен стадион следващия мач.
ralka_levskarka написа:bilyaletdinov написа:Вие излезете ли с ловешките бекове на фланговете може и да паднате. Натанаел ви спечели цифра точки с голове и асистенции и се вижда, че Недялков е много далеч от нивото му в офанзивен план. Дано продължава да търка нара.
За мен е важно да не загубим мача, което ще е гаранция за пълен стадион следващия мач.
Като знам какъв ни е късметът - ще излязат с Натанаел, защото винаги нещо ей така в последния момент се случва
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:ralka_levskarka написа:bilyaletdinov написа:Вие излезете ли с ловешките бекове на фланговете може и да паднате. Натанаел ви спечели цифра точки с голове и асистенции и се вижда, че Недялков е много далеч от нивото му в офанзивен план. Дано продължава да търка нара.
Като знам какъв ни е късметът - ще излязат с Натанаел, защото винаги нещо ей така в последния момент се случва
Какъв е тоя Натанаел, да не е новият Кафу?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта