Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
анто маина

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот анто маина » 06 мар 2019 20:17

Dust написа:
анто маина написа:Dust според теб ,как "Левски" са получавали лиценз след като не са плащали към държавата(Павел Колев) нищо две години?

Не работя в БФС, че да зная, как са завоалирали нещата, но явно им е излезнало през носа щом, като УЕФА им наложи глоба.

Аааааа,благодаря.
Сега ако и на предния ми въпрос отговориш си супер.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 мар 2019 20:17

metodito написа:
terata написа:Хахах не бил излъгал. Че и интервюто му ти дадох да гледаш. Ужас просто! И определения за теб тоя път не съм давал, та незнам кво се нервиш. Или щот не ти минават номерата и лъжите, м? :mrgreen: Факти, моето момче, факти. ;) Пък ти се върти, мажи, както само ти умееш. Ма нали знаеш, колко повече се въртиш по-надълбоко влиза. :lol:

О, да хомсексуалната лексика е задължителна. Пич, намери си пич. И ти казах, че не е излъгал, ти си го интерпретирай, както искаш.

Ти си по интерпретациите, както всички виждат.

Люпко: Левски е последния клуб на който съм треньор в кариерата ми.
Люпко стана треньор във Виетнам.
Люпко стана треньор в Руанда.
Излъгал ли е Люпко? Нееее как, той не лъже. :mrgreen:

Ай бегай, че ми е втръснало от лъжите и номерата ти.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 06 мар 2019 20:22

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:E, не можем ли да питаме теб или аверчетата ти? Ти специално изглеждаш доста запознат с финансово-счетоводните дела на Герена, даже в оня подфорум (който предвид темите, които дискутирате напоследък, може с чиста съвест да прекръстиш на "Синята магия" ) правиш забележителни анализи. Та, май наистина ще е по-добре да се допитаме до теб, Спас е гОла вОда в сравнение с вашите познания за хазната в Левски. Казвай сега, де са липсващите милиони? :mrgreen:

[offtopic]Ти си решил вече да спреш да пишеш,а само да воайорстваш в другия подфорум така ли :lol:[/offtopic]

Добре де, няма ли да ми сметнеш сега де са милионЕте, такива обширни сини финансови анализи правиш в оня подфорум, па тука не щеш? :roll:

[offtopic]Правилно. Там от доста време са се настанили лъжата, пропагандата и безчестието, в резултат на което почти не останаха читави пишещи потребители. Аз лично не искам да участвам в това, съжалявам. Даже призовавам и сините колеги да спрат да списват в оня подфорум, та да се види как по естествен начин съвсем ще замре в скоро време.[/offtopic]

Всяка година и двата ни софийски ''гранда'' участват в Европа,купуват и продават(хеле особено синия) за милиони и правят невероятни приходи.Е,сега видях вашите документи :!: Извинявам се,объркал съм се. 8-)

А вашите документи кога ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 06 мар 2019 20:50

Добре е, щом форума е пълен с люлаци, които пикаят газ сме на прав път :lol: :mrgreen:

Няма да им се сбъднат поне за още известно време мокрите сънища да фалираме, сложим тире и т.н. :twisted: :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 06 мар 2019 20:53

„Когато Спас Русев пое Левски задълженията бяха между 18 и 20 милиона лева. Сега са 32 милиона и нещо. Аз знам, че в началото на година бе бяха обслужвани разсрочените задължения към НАП.

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... nik-531461
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 06 мар 2019 21:00

Ах тази оранжева мъка , пазете си нервите ще ви трябват за следващото припознаване :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 мар 2019 21:03

onegavon написа:На малко прасе и нов началник/ във вашия случай държател на акции/ не бързай да се радваш защото не се знае каква свиня ще излезе. Та по - кротко с фанфарите. Лятоска ще се види кое как е .

искаш ли да се обзаложим ,че още не сте платили парите за емблемата.Искаш ли да се обзаложим че вашите дългове са близки до нашите и нали не си мислиш че парите от Десподов са останали в клуба.Недей братле няма смисъл,колкото до нас остави грижите на нас.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 мар 2019 21:06

rsk написа:Мани го оранжевия, че и неговата не е лека. Скоро ще има разкошна изненада, свързана с емблемата :lol:

тя не е платена бре и скоро ще гръмне и това.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 мар 2019 21:22

Човек не може да си поеме дъх от смрадта, която разнасят тука навлеците. Изглежда те нищо не са разбрали. Пишат, като че ли днес се е случило някакво углавно престъпление. А то просто се узакони една смяна. Това, което се случи, беше плащането на лиценза. Другото предстои - какво - ние се надяваме да е за добро. Но се каза ясно - започват действия по изчистване на задължения, включително и към предишни собственици. Това може да означава много неща, но едно е сигурно - че е предстоящо. Другото са възможности. Освен това се каза, че започва процес на оздравяване. Всеки разбира, че това означава да стягаме коланите и да затваряме устата. Без претенции, освен една - да се оздравява по възможност с методи, по-различни от лекуването с глад на Лидия Ковачева. Но ако трябва и ако виждаме целта и това ще преглътнем (не на сухо, разбира се :) ). Така че това, за което трябва да се готвим, не е шампионска титла и не знам какво си, а стоическо посрещане на всичко онова, което ни чака.
Колкото до навлеците - може и да не съм справедлив към тях. Но когато е нагло и натрапчиво, и сирачето не буди жалост.
Да покажем, че сме левскари и сме готови на всичко, за да можем утре да изправим глави. Да бъдем с отбора, за да удостоверим доверието си в политиката на клуба. Да бъдем единни не само в неделя, а и след това, каквото и да се случи, защото поне засега най-лошото отмина и това е, което е най-важното, но то не е единствената животоспасяваща операция, която трябва да преживее клубът ни. И не на последно място - все пак тази откритост, с която се променят нещата, задоволяваща или не, е показателна за това, което е Левски в сравнение с други отбори, заченати в задкулисието.
Последна промяна от Странджата на 06 мар 2019 21:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 мар 2019 21:23

Това, че Лц взе Стоев е лошо...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”