Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

SLAP
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот SLAP » 05 мар 2019 17:29

Фондът на Фондовете отпуска 75% от парите за строежа на ст. "Христо Ботев"

Държавата се активизира с "подготовката" за кандидатстване за КоДомакин на Европейско и световно първенство, стадиона на клуб Ботевь...
Надявам се, че следващия ще е Армията, след 30 годишната концесия, на Инджов-Ганчев няма да им е проблем да осигурят 25% от сумата за реконструкция.
Струва ми се, че след известно време карата ми няма да струва 300 ами 600 лева(нищо против да ги давам :))

П.С.
Само много ми е мистерия колко ще струва тази реконструкция, щото на Говедата само едната трибуна(без козирка ) им излезе 11 милиона(много ми се вижда ама.. пазарна икономика...).

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 мар 2019 18:30

SLAP написа:
Фондът на Фондовете отпуска 75% от парите за строежа на ст. "Христо Ботев"

Държавата се активизира с "подготовката" за кандидатстване за КоДомакин на Европейско и световно първенство, стадиона на клуб Ботевь...
Надявам се, че следващия ще е Армията, след 30 годишната концесия, на Инджов-Ганчев няма да им е проблем да осигурят 25% от сумата за реконструкция.
Струва ми се, че след известно време карата ми няма да струва 300 ами 600 лева(нищо против да ги давам :))

П.С.
Само много ми е мистерия колко ще струва тази реконструкция, щото на Говедата само едната трибуна(без козирка ) им излезе 11 милиона(много ми се вижда ама.. пазарна икономика...).

За мен по-важно е ЦСКА да повиши значително своята класа и редовно да участва успешно в ЕКТ. Кел файда, ако държавата като собственик реши да направи огромен стадион Българска армия, който не се пълни 10% заради двойно завишени цени на билетите и картите. По-добре стадионът да се модернизира без влагането на супер много средства, така че да може да побира 20-тина хиляди и при позитивно развитие на клуба посещаемостта да не пада под 10 хиляди. Огромен стадион в съчетание с високи цени би било твърде обвързващо и като нищо ще ни изиграе лоша шега. Нека държавата направи един голям модерен национален стадион, където ЦСКА да играе евромачове на по-високо ниво.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 мар 2019 18:35

Mitata написа:За мен по-важно е ЦСКА да повиши значително своята класа и редовно да участва успешно в ЕКТ. Кел файда, ако държавата като собственик реши да направи огромен стадион Българска армия, който не се пълни 10% заради двойно завишени цени на билетите и картите. По-добре стадионът да се модернизира без влагането на супер много средства, така че да може да побира 20-тина хиляди и при позитивно развитие на клуба посещаемостта да не пада под 10 хиляди. Огромен стадион в съчетание с високи цени би било твърде обвързващо и като нищо ще ни изиграе лоша шега. Нека държавата направи един голям модерен национален стадион, където ЦСКА да играе евромачове на по-високо ниво.

Подкрепям напълно! За "грандовете" стадиони от по 25 000 са пределно достатъчни. Тази инициатива за домакинство на някакво първенство е просто поредно оправдание за чудовищни кражби.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 мар 2019 18:38

Иска ми се ЦСКА да е поне класа над основните конкуренти за титлата, така че никакви директиви да не ни пречат да постигаме нашите цели. Това означава да се работи последователно, умно, интелигентно и търпеливо в клуба, да се привлекат доказано добри специалисти. Мисля, че вече са направени първите стъпки в тази насока, но се иска още много.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 05 мар 2019 18:46

Mitata написа:Иска ми се ЦСКА да е поне класа над основните конкуренти за титлата, така че никакви директиви да не ни пречат да постигаме нашите цели. Това означава да се работи последователно, умно, интелигентно и търпеливо в клуба, да се привлекат доказано добри специалисти. Мисля, че вече са направени първите стъпки в тази насока, но се иска още много.

Както каза днес Стойчо , това се цели, но не става за 1-2 месеца.

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 05 мар 2019 23:34

Докато четох интервюто на Стойчо Стоилов определено останах с впечатление, че това първенство е описано. Човека си казва, че ще се гради отбор за догодина, който да се бори на всички фронтове. Казва, че преди сме имали по-силен отбор, който е бил конкурентоспособен но сега нямаме. Общо взето се разчита на чудо да стане, за да се случи нещо хубаво тоя сезон. Жалкото е само, че имаме шансове с оглед на съперниците, но с тия футболисти просто няма как да случи.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 мар 2019 23:42

trokadero_ написа:
Mitata написа:Иска ми се ЦСКА да е поне класа над основните конкуренти за титлата, така че никакви директиви да не ни пречат да постигаме нашите цели. Това означава да се работи последователно, умно, интелигентно и търпеливо в клуба, да се привлекат доказано добри специалисти. Мисля, че вече са направени първите стъпки в тази насока, но се иска още много.

Както каза днес Стойчо , това се цели, но не става за 1-2 месеца.

Амаааа, те от 2 години са в София, не е като да са 2 месеца :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 06 мар 2019 16:53

Стойчо Стоев от Арда отива в Лудогорец, а на неговото място се назначава Стамен Белчев. Българският футбол е пълен потрес! Има едни 10-15 имена,които само си менкат позициите. Или както е по-популярно подобно нещо - преливане от пусто в празно.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 06 мар 2019 17:27

hydetoshi написа:Стойчо Стоев от Арда отива в Лудогорец, а на неговото място се назначава Стамен Белчев. Българският футбол е пълен потрес! Има едни 10-15 имена,които само си менкат позициите. Или както е по-популярно подобно нещо - преливане от пусто в празно.

А и говорим за отбор извън топ 3 на Б група...
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 мар 2019 17:30

hydetoshi написа:Стойчо Стоев от Арда отива в Лудогорец, а на неговото място се назначава Стамен Белчев. Българският футбол е пълен потрес! Има едни 10-15 имена,които само си менкат позициите. Или както е по-популярно подобно нещо - преливане от пусто в празно.

Т'ва ни е мат'ряла! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”