Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2019 12:47

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:E, не можем ли да питаме теб или аверчетата ти? Ти специално изглеждаш доста запознат с финансово-счетоводните дела на Герена, даже в оня подфорум (който предвид темите, които дискутирате напоследък, може с чиста съвест да прекръстиш на "Синята магия" ) правиш забележителни анализи. Та, май наистина ще е по-добре да се допитаме до теб, Спас е гОла вОда в сравнение с вашите познания за хазната в Левски. Казвай сега, де са липсващите милиони? :mrgreen:

[offtopic]Ти си решил вече да спреш да пишеш,а само да воайорстваш в другия подфорум така ли :lol:[/offtopic]

Добре де, няма ли да ми сметнеш сега де са милионЕте, такива обширни сини финансови анализи правиш в оня подфорум, па тука не щеш? :roll:

[offtopic]Правилно. Там от доста време са се настанили лъжата, пропагандата и безчестието, в резултат на което почти не останаха читави пишещи потребители. Аз лично не искам да участвам в това, съжалявам. Даже призовавам и сините колеги да спрат да списват в оня подфорум, та да се види как по естествен начин съвсем ще замре в скоро време.[/offtopic]

Всяка година и двата ни софийски ''гранда'' участват в Европа,купуват и продават(хеле особено синия) за милиони и правят невероятни приходи.Е,сега видях вашите документи :!: Извинявам се,объркал съм се. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 мар 2019 12:48

Dust написа:Огромната разлика при двата ни "гранда" е, че едните заметоха задълженията под чергата, а другите ще се опитат да ги изчистят и успеят ли сериозно ще затворят устата на съперниците и то за доста дълъг период от време.

Това го слушаме вече няколко пъти при "сините". Дори имаше един момент, в който ежемесечно в пресата четяхме каква част от задълженията си към НАП са платили и как се топят като ланския сняг. Спас дойде със същите гръмки обещания, но в крайна сметка се оказа, че всички задължения са нараснали (как са им давали лиценз една перука знае), а отгоре на това явно са подавали фалшива информация към УЕФА. Та аз "огромна разлика" не виждам, освен че "джуджето" го изтръскаха с едни 8 млн., което по никакъв начин не затвори нечии усти.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 12:55

анто маина написа:
TristaNNN написа:
анто маина написа:
Dust написа:
анто маина написа:Знам че няма да ги пращат,но има голяма разлика да плащаш дългове като аматьор,и като професионалист.

Всеки сам избира пътят си.

Аа незнаех, че ЦСКА сами са поискали да отидат при аматьорите,явно съм испуснал тая новина.Както и "БОТЕВ" ,ЛОКО СФ. и др..

Ами с постоянните си комисионни далавери покрай подлеца от село Плоски, с постоянните си неплащания и безконечните лъжливи обещания за такива, покрай воденето на ДжонгоБонго и другуи негровци, реално фалиралите сами се пратиха у В групата. Щото си мислеха, че може да се яде и пие до безкрай без да се плаща сметката, ама то се оказа, че не можело точно така. :mrgreen:
Ти, примерно, ако избереш да седнеш да ядеш и пиеш, не си платиш сметката и кръчмарят повика полиция, която да те опандизи за наглостта ти, кой ти е виновен? Кръчмаря ли или наглата ти главуна? Същото е и с фалиралите - ритаха на село поради наглото си поведение години наред. То не може компромиси и милост до безкрай. :!:

Кажи и за другите де ,там няма Джонго Бонго.
Викаш по-лесно е да лъжеш с документи(Павел Колев) и да си играеш във А група.
Мисълта ми беше ,че който и да са изхвърлили при аматьорите ,никой не е платил нищо.

Ми точно - нас няма да ни изхвърлят, щото ще искат да платим, което е и редното в случая. За едни други можеше малко романтика на село, после хоп - изведнаж нова лигичка и поканичка, тиренце и уж начисто, направо кристално чисто ново начало, без да се плащат сметките. Ама за нас не може, ще се плаща, няма как.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 мар 2019 13:05

TristaNNN написа:
анто маина написа:
TristaNNN написа:
анто маина написа:
Dust написа:
анто маина написа:Знам че няма да ги пращат,но има голяма разлика да плащаш дългове като аматьор,и като професионалист.

Аа незнаех, че ЦСКА сами са поискали да отидат при аматьорите,явно съм испуснал тая новина.Както и "БОТЕВ" ,ЛОКО СФ. и др..

Ами с постоянните си комисионни далавери покрай подлеца от село Плоски, с постоянните си неплащания и безконечните лъжливи обещания за такива, покрай воденето на ДжонгоБонго и другуи негровци, реално фалиралите сами се пратиха у В групата. Щото си мислеха, че може да се яде и пие до безкрай без да се плаща сметката, ама то се оказа, че не можело точно така. :mrgreen:
Ти, примерно, ако избереш да седнеш да ядеш и пиеш, не си платиш сметката и кръчмарят повика полиция, която да те опандизи за наглостта ти, кой ти е виновен? Кръчмаря ли или наглата ти главуна? Същото е и с фалиралите - ритаха на село поради наглото си поведение години наред. То не може компромиси и милост до безкрай. :!:

Мисълта ми беше ,че който и да са изхвърлили при аматьорите ,никой не е платил нищо.

Ми точно - нас няма да ни изхвърлят, щото ще искат да платим, което е и редното в случая. За едни други можеше малко романтика на село, после хоп - изведнаж нова лигичка и поканичка, тиренце и уж начисто, направо кристално чисто ново начало, без да се плащат сметките. Ама за нас не може, ще се плаща, няма как.

Ясно е че ще плащате,то и до сега плащахте,мисалта ми е друга,май се правиш че не схващаш.
Жив и здрав бъди.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2019 13:08

TristaNNN написа: Ама за нас не може, ще се плаща, няма как.

Абе добро момче си,ама си живееш в един измислен собствен свят. :lol: Мислиш си,че ей така чичковците дават милионите и т.н. и после ги ''опрощават''.
Нищо де,то ако изчезнат такива като тебе футболът ни ептен ще замре,дет се вика.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 13:08

Ozzimozzi написа:
Dust написа:Огромната разлика при двата ни "гранда" е, че едните заметоха задълженията под чергата, а другите ще се опитат да ги изчистят и успеят ли сериозно ще затворят устата на съперниците и то за доста дълъг период от време.

Това го слушаме вече няколко пъти при "сините". Дори имаше един момент, в който ежемесечно в пресата четяхме каква част от задълженията си към НАП са платили и как се топят като ланския сняг. Спас дойде със същите гръмки обещания, но в крайна сметка се оказа, че всички задължения са нараснали (как са им давали лиценз една перука знае), а отгоре на това явно са подавали фалшива информация към УЕФА. Та аз "огромна разлика" не виждам, освен че "джуджето" го изтръскаха с едни 8 млн., което по никакъв начин не затвори нечии усти.

Нарастването на задълженията няма връзка с лиценза, това само за сведение, нали. Щото номерът е как си обслужваш задълженията, дали и как си ги разсрочил и т.н. , в което няма нищо нередно и незаконно, стига да имаш ясен план как ще ги обслужваш. Колкото до новата ви мантра, че не сме плащали, ма са ни давали ценза (Колев не каза точно това, ама вие нали сте гурута по финансовите дела в Подуене и ненадминати в създаването на причинно-следствените връзки, както и когато ви отърва), се замислете, че може би, казвам може би, погасителният план Левски<->НАП позволява подобни забавяния, но може би, пак казвам може би, това ще е с цената на нещо друго като борч за клуба - я високи лихви, я проблеми с УЕФА (както май и стана), я други главоболия. Факт е, че задълженията на Левски се погасяваха малко-помалко - по 100 000, по 150 000, ама капеше и тука е разликата с едни други, вече фалирали. А колко са друснали ГГ е съвсем отделна тема и веднага задавам въпроса: Колко борч имаше покойника (по спомен около 40 милиона) и колко плати господарят ви (около 8 милиона при поредната държавна далавера с едни патрулки за ...ти ще си провериш колко милиона ;)). Така че, по-полека със синьото счетоводство и ловешките морали, пишете си глупостите и пропагандите в оня подфорум.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 13:12

delqnski47 написа:

Абе добро момче си,ама си живееш в един измислен собствен свят. :lol: Мислиш си,че ей така чичковците дават милионите и т.н. и после ги ''опрощават''.
Нищо де,то ако изчезнат такива като тебе футболът ни ептен ще замре,дет се вика.

Глей ся, ти чичковците и "техните" милиони не ги мисли, щото те са направили сметката много отдавна и много по-добре от всички нас. Кой дава, кой опрощава, кой фалира и пребоядисва, кой инвестира, кой пере - всеки е на далавера някаква.
[offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 мар 2019 13:15

TristaNNN написа:
анто маина написа:
TristaNNN написа:
анто маина написа:
Dust написа:

Не казвай хоп преди да си скочил казва народа. Още много има да плащате.Не си мисли,че Божков ще седи вечно при вас и ще ви плаща борчовете.Ще видим какво и колко ще платите.Все ми се струва,че освен парите към НАП и нещо на футболисти и мениджъри от немай къде другите ще пият по една студена вода.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2019 13:15

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:

Глей ся, ти чичковците и "техните" милиони не ги мисли, щото те са направили сметката много отдавна и много по-добре от всички нас. Кой дава, кой опрощава, кой фалира и пребоядисва, кой инвестира, кой пере - всеки е на далавера някаква.

Те са на далавера,ама клубовете не са на далавера,пич.
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 13:19

onegavon написа:
TristaNNN написа:
анто маина написа:
TristaNNN написа:
анто маина написа:
Dust написа:Всеки сам избира пътят си.

Не казвай хоп преди да си скочил казва народа. Добре Още много има да плащате. Добре.Не си мисли,че Божков ще седи вечно при вас и ще ви плаща борчовете. Добре Ще видим какво и колко ще платите. Добре Все ми се струва,че освен парите към НАП и нещо на футболисти и мениджъри от немай къде другите ще пият по една студена вода. Пак добре. Всичко е добре и наред. Тия ваши прогнози и блянове ги чета вече почти 10 години. Ама няма да стане! Няма да ви ощастливим да паднем в ямата на позора с тирета и припознаване на селските мутренски отбори. Няма, добре запомни това, ти и себеподобните ти!.
[offtopic]

Върни се в “Левски”