ШЛ: Реал Мадрид - Аякс - 1:4 FT ( 3:5 agg )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Аякс (Вторник)
Иско пак извън групата, а Иско резерва. Колко смешен е физкултурника....

[center]Courtois.
Carvajal, Varane, Nacho, Reguilón.
Casemiro, Kroos, Modrić.
Lucas Vázquez,Benzema, Vinícius Júnior.[/center]
Carvajal, Varane, Nacho, Reguilón.
Casemiro, Kroos, Modrić.
Lucas Vázquez,Benzema, Vinícius Júnior.[/center]
LevskiZavinagi написа:Иско пак извън групата, а Иско резерва. Колко смешен е физкултурника....
Кой Иско е извън групата и кой Иско е резерва, че не те разбрах?

- insaneboy1
- Контакти:
LevskiZavinagi написа:Иско пак извън групата, а Иско резерва. Колко смешен е физкултурника....
Последно?
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Ако отпаднем, ще има и нещо позитивно в това - този боклук ще бъде уволнен след мача.
Явно е имал предвид , че Иско е извън групата , а Асенсио е резерва .
На Реджи и цигането няма ли да им дойдат в повече толкова мачове?
И Кроос можеше да седне на скамейката. Иско отново извън групата ... WTF ? Солари явно е решил да си прави сепуку.
И Кроос можеше да седне на скамейката. Иско отново извън групата ... WTF ? Солари явно е решил да си прави сепуку.

- LevskiZavinagi
- Контакти:
Хахха, малко като с Вучков се е получило. Моля да ме извините. Просто карам и пиша. Да, имах предвид, че Иско е извън групата, а Асенсио е резерва. Можеше поне да извади и Бейл като ще го раздава треньор.Успех на момчетата.

За пръв път от известно време съм против отбора. Отпадане тук ще послужи за добро в дългосрочен план. На Перес ще му стане ясно, че надуване на мускули в ШЛ не гарнира добре с пълна капитулация в Испания и абсолютно бездушие в мачовете с Барселона. Няма по-подходящ противник в лицето на Аякс срещу който да се случи детронацията за възможно най-малки подигравки.
Обновяване трябва, а при нова ШЛ ще слушаме, че разполагаме с най-добрите футболисти, което е пълна смехория. От най-доброто и най-добро на пейката за 2 години стана така, че реално с изключение на 1 пост нямаме дори близко до най-доброто на отделните позиции. Става въпрос за Рамос, който единствен от отбора се конкурира с колегите си от другите клубове.
Прогнозирам 1:3 или 2:3.
Обновяване трябва, а при нова ШЛ ще слушаме, че разполагаме с най-добрите футболисти, което е пълна смехория. От най-доброто и най-добро на пейката за 2 години стана така, че реално с изключение на 1 пост нямаме дори близко до най-доброто на отделните позиции. Става въпрос за Рамос, който единствен от отбора се конкурира с колегите си от другите клубове.
Прогнозирам 1:3 или 2:3.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Аз мисля, че състава е добър и ще победим. Единствено не съм съгласен с Винисиус да е титуляр за сметка на Асенсио, конкретно в този мач, но това е най-доброто, с което разполагаме в момента. Кроос колкото и да е в слаба форма просто има опита и рутината за такива мачове...експерименти не може да се правят, защото никой не знае Себайос в каква форма е. Солари няма как да пусне Иско титуляр, така е решил, така е направил, дано да е добре за отбора.