JackPackage написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:Ами, освен загубата от 4 млн., която не е голяма изненада, предвид липсата на свежа пара от ЕКТ, не виждам големи изненади. С уговорката обаче, че аз не съм счетоводител и чета данните следвайки елементарна логика и математика.
Обаче някой дали може да обясни, ако може на по-достъпен несчетоводен език, де са тия задължения от 32 милиона, заради които на тирейците им се подуха устните от бяла пяна, а част от нашите погребаха любимия Левски без време?Щото в доклада пише: "Дългосрочните и краткосрочните задължения са се увеличили до 23, 565 хил. лева ... от тях 7,883 хил. лева за
Сектор А (не бяха ли повече преди време?)и 6, 416 хил. лв. данъчни задължения. Задълженията към персонала са 925 хил. лева."
И пак не излиза сметката до 32 милиона.
Е нали гадния Срас опрощава няква част от дълговете?
Ама опростил ли ги е вече, щото това е отчет към 31.12.2018, а той преди 2 седмици каза че ще опрощава![]()
![]()
Като ги опрости да не излезем на плюс![]()
![]()
Не знам,питайте си го.Но тъжната истина е,че и ние,и вие в момента сме по модела ''бащица''.Само Лц е наполовина така,щот те бая приходи си натрупаха последните години.Поне така мисля.