bilyaletdinov написа:Тая мутра преди 4 години не предлагаше ли парите си на онзи отбор дето фалира? Вие сами решихте да си погребвате отбора и приехте отбор с чужд лиценз за ваш. Е, какво толкова ви бърка къде Черепа ще си дава парите?
"Г-н Ганчев" е вашият спасител. Спаси ЦСКА, вкара в касата ви над 10 млн. евро от трансфери, какво ви бъркат говедата и Черепа
При черепа титлите излизат през гъза. Вие сега пипате мекото на хляба за първи път от доста време и е нормално да сте доволни, но всичко това си има цена. Именно след Божков ЦСКА тръгна по наклонената плоскост. Аз лично бях много против оздравтелния план на Черепа, защото ми беше ясно как ще се процедира след това. Очевидно съм бил прав, защото точно такава форма на управление се налага при вас сега. Имай предвид, че Черепа хич не му пука за Левски и феновете, вие за него сте иструмент. Той искаще да ползва ЦСКА за мръсните си номерца, но не му се получи и сега отиде при съседите. Радвайте се сега, щото после може и да видите дъното (там където бяхме ние и Ботев).