То не е и нужно да си ходил на европейски мач, за да разбереш колко сме зле откъм подкрепа към отбора. При нас нито пеене, нито скандиране. Много ниско ниво сме.
Затова ми става много смешно, а понякога ме хваща и срам, когато журналистите започнат да хвалят феновете тук пред чуждестранните играчи. Ние не можем да правим атмосфера.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Аууу, дано!
https://topsport.bg/levski/obrat-rakovo ... setsa.html
Ето за това писах преди няколко дни.
https://topsport.bg/levski/obrat-rakovo ... setsa.html
Ето за това писах преди няколко дни.
- metodito
- Контакти:
Eminem написа:То не е и нужно да си ходил на европейски мач, за да разбереш колко сме зле откъм подкрепа към отбора. При нас нито пеене, нито скандиране. Много ниско ниво сме.
Затова ми става много смешно, а понякога ме хваща и срам, когато журналистите започнат да хвалят феновете тук пред чуждестранните играчи. Ние не можем да правим атмосфера.
Последните 20 минути (или повече?) на мача със Славия Прага тук, помниш ли? Още потръпвам, човек, като си спомня.
Ами, да, не можем. Защото има много, които идват да попържат и да мрънкят. Аз лично не скандирам. Седя си тихо като пукал.

- metodito
- Контакти:
noo написа:Загорчич може да си приказва колкото иска. Не пречи на никого!
Проблемът е, когато член на Изпълкома заплашва с мутренска лексика съдиите. И то на полувремето. Ще видим търбуха какво наказание ще получи, но правилното решение е да си подаде оставката. Ако сам не го направи, Изпълкома да го освободи.
Нищо няма да получи. Съдията ще го отнесе.
metodito написа:Eminem написа:То не е и нужно да си ходил на европейски мач, за да разбереш колко сме зле откъм подкрепа към отбора. При нас нито пеене, нито скандиране. Много ниско ниво сме.
Последните 20 минути (или повече?) на мача със Славия Прага тук, помниш ли?
Ами, да, не можем. Защото има много, които идват да попържат и да мрънкят.
Нищо невиждано и което да се доближава до големите агитки.
В днешно време, Сектор Б една песен не може да изпее. Мънка нещо 10 секунди и след това се отказват. Кой плашите с тях ? Чета, че Лудогорец щели да се стреснат.....хахахаха от кой бе ?
Между другото, докато сме на темата - В темата за мача с Лудогорец, стана въпрос и за Анфийлд. Писна ми да слушам колко велика била атмосферата там. Това е най-надцененият стадион в света. Пеят химна преди и след мача, а по време на него, най-много да се обадят 1-2 пъти колкото да разбереш, че са там. Те са по-зле и от нас. Всяка по-стабилна гостуваща агитка ги надпява.
- metodito
- Контакти:
Ми те много са така. И чалмите на Олд Трафорд май така.
- ralka_levskarka
- Контакти:
По-зле от нас били- успех
Ех мечти, мечти. СекБтор много трябва да яде, докато стигне КОПа. Пък целия стадион да пее - това от кога не се е случвало при нас? Не се излагайте. Десетки футболисти излизат и си признават, че това е най-гадното място за гостуване, ама те в България разбират повече.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Агитката на ПСЖ тотално надпя Анфийлд и това да бъдат надпяти се случва винаги, когато гостува подобна агитка.
Нямам нищо против хората там, просто това надценяване е дразнещо.
Е то на Олд Трафорд можеш и да чуеш как се разлиства вестник.
Фалшива любезност. Хората казват нещо, което другите искат да чуят, за да не ги обидят. Ще отречеш ли, че всяка стабилна гостуваща агитка надпява Анфийлд ?
Е то на Олд Трафорд можеш и да чуеш как се разлиства вестник.
Десетки футболисти излизат и си признават, че това е най-гадното място за гостуване, ама те в България разбират повече.
Фалшива любезност. Хората казват нещо, което другите искат да чуят, за да не ги обидят. Ще отречеш ли, че всяка стабилна гостуваща агитка надпява Анфийлд ?
- ralka_levskarka
- Контакти:
Един нов сектор не можем да напълним, имаме две групи дето всеки мач пеят различни песни, ама сме тръгнали да се сравняваме с другите дето пълнят 80000 стадиони. Няма лошо. Прекрасни сме 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Eminem написа:Агитката на ПСЖ тотално надпя Анфийлд и това да бъдат надпяти се случва винаги, когато гостува подобна агитка.
Е то на Олд Трафорд можеш и да чуеш как се разлиства вестник.Десетки футболисти излизат и си признават, че това е най-гадното място за гостуване, ама те в България разбират повече.
Да.