Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот NOMER14 » 04 мар 2019 18:39

Доста празни места се виждаха в Рим.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 04 мар 2019 18:50

Лацио - Рома е културна работа. Никога няма ексцесии. Няма смъртни случаи. Тифозите пеят любовни песни едни за други. Романтика.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kris_men2000 » 04 мар 2019 19:52

Soulen написа:Миналата седмица бях в Рим и реших да посетя Лацио - Рома. Общо взето нашите фенове са пълни смешковци. Бях в сектора, който е прилепен за курвa норд. Феновете на Лацио не спряха да пеят и да подкрепят отбора си и о изненада, всички бяха нормални хора. Деца, младежи и възрстни хора. Всички прави на седалките подкрепящи отбора си с песни и скандирания, а не нонстоп плюещи съперника си. Дори когато ходеха към стадиона спокойно си се омешваха без абсолютно никакви конфликти. Бях с приятелката ми на мача и абсолютно в нито един момент не се почувствах застрашен, за разлика от мачове, които съм посещавал на Левски.

Ето затова няма да има футбол в България, атмосферата на Левски и ЦСКА е като в църква в сравнение с италианските мачове.

Брато ти наистина ли си вярваш на тези свободни съчинения?Да беше написал за някой друг мач да ти повярва човек но точно за Лацио и Рома няма начин просто.Там не се бият там се пребиват или убиват.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 мар 2019 19:56

modor написа:[center]Директивата II 8-)[/center]

Стойча Младенов да не се е върнал като треньор на тирето?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 04 мар 2019 20:48

Тази анкета не трябва ли да е в темата на мача, а не тук?
Р
Левски завинаги в моето сърце![

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 мар 2019 21:03

ЕМИЛ написа:Не свирената дузпа за Славия ли коментирате последните 4 страници ?
Рейш си го подкосява като играч от югозападната В група

Това е най-точният коментар! Във всеки един момент между топката и крака на Рейш има крак на нападател от Славия. Дузпата е безспорна, а дали щеше да промени хода на мача - мисля, че не. Щом от засада чернодрешкото вдига засада, то нямаше да се посвени да свирне когато и каквото трябва.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 мар 2019 21:22

Ozzimozzi написа:

Това е най-точният коментар! Във всеки един момент между топката и крака на Рейш има крак на нападател от Славия. Дузпата е безспорна, а дали щеше да промени хода на мача - мисля, че не. Щом от засада чернодрешкото вдига засада, то нямаше да се посвени да свирне когато и каквото трябва.

Ново предаване по Канал 3 - От засада в засада. Или от тъч в засада.

Иначе преди време пак вдигнаха една засада от тъч и страничния много ясно се чу как вика на главния "засада, засада бе, Ники!", ама въпросния Ники хич не го отрази.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 мар 2019 21:29

Serafim написа:
Ozzimozzi написа:

Ново предаване по Канал 3 - От засада в засада. Или от тъч в засада.

Иначе преди време пак вдигнаха една засада от тъч и страничния много ясно се чу как вика на главния "засада, засада бе, Ники!", ама въпросния Ники хич не го отрази.

За съжаление това, което се случва във футбола ни през последното десетилетие, е отражение на положението в държавата и светлина в тунела не се вижда.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 04 мар 2019 22:10

rsk написа:Тая директива е много сериозна. Миналата Стойчо Младенов я разконспирира и пропаднаха нещата, ама тоя път всичко е ясно. Знам го от човек, който е много близък до властта и ми е съсед. Божков е казал на Бойко, че ще се навие да вземе Левски САМО про положение, че се спусне директива да са шампиони. Цялото БФС е в кюпа. Съдиите са събирани на Боровец и са инструктирани да свирят яко за Левски, много против ЦСКА-София и умверено против Лудогорец. Очаквайте ритуални кланета. Моци и Марселиньо са казали, че не искат да играят срещу Левски, щото ги било страх да не вкарат без да искат някой гол и да преебат нещата.

Тук вече пресоли манджата. На Тире не е нужно да се свири против, достатъчно е да се свири честно за да отекат в канала :lol:.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 мар 2019 23:00

Сега да кажа и аз нещо тук...много ме беше страх от този мач. За срещата с ориндж и предстоящата с Лц не съм се притеснявал. Както и да е-отборът мина през Славия.
Моят любимец Костов си върви по пътя . Той ми е ясен отдавна. Другият ми любимец обаче ми е още загадка...
Още есента казах, че Давиде има всички качества и потенциал да се превърне в отдавна търсеният конструктивен халф на Левски. Да, есента бе налаган като дефанзивен, което беше грешка на Славиша...
Неслучайно го оплюх след мача с Локо Пд. Въпреки гола.
В следващите мачове Мариани почна да влиза в роля. И искрено се надявам да успее, защото няма кой друг!
Вчера на мача обаче , понеже до мен вече има професионалист, който играе на този пост, ми бе обърнато внимание на една негова слабост. Попрегледах записи и се оказа факт. Няма да я спомена, Левски си има щаб и са я забелязали!
Слушам тука за директиви. Много съм доволен. Някой го е страх... :mrgreen:
Но трябва да се отдаде чест на белите, че излязоха да се надиграват и да играят футбол!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”