Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Доста празни места се виждаха в Рим.
Лацио - Рома е културна работа. Никога няма ексцесии. Няма смъртни случаи. Тифозите пеят любовни песни едни за други. Романтика.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- Kris_men2000
Re: Всекидневната около Левски
Soulen написа:Миналата седмица бях в Рим и реших да посетя Лацио - Рома. Общо взето нашите фенове са пълни смешковци. Бях в сектора, който е прилепен за курвa норд. Феновете на Лацио не спряха да пеят и да подкрепят отбора си и о изненада, всички бяха нормални хора. Деца, младежи и възрстни хора. Всички прави на седалките подкрепящи отбора си с песни и скандирания, а не нонстоп плюещи съперника си. Дори когато ходеха към стадиона спокойно си се омешваха без абсолютно никакви конфликти. Бях с приятелката ми на мача и абсолютно в нито един момент не се почувствах застрашен, за разлика от мачове, които съм посещавал на Левски.
Ето затова няма да има футбол в България, атмосферата на Левски и ЦСКА е като в църква в сравнение с италианските мачове.
Брато ти наистина ли си вярваш на тези свободни съчинения?Да беше написал за някой друг мач да ти повярва човек но точно за Лацио и Рома няма начин просто.Там не се бият там се пребиват или убиват.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
modor написа:[center]Директивата II[/center]
Стойча Младенов да не се е върнал като треньор на тирето?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Тази анкета не трябва ли да е в темата на мача, а не тук?
Р
Р
Левски завинаги в моето сърце
Сега да кажа и аз нещо тук...много ме беше страх от този мач. За срещата с ориндж и предстоящата с Лц не съм се притеснявал. Както и да е-отборът мина през Славия.
Моят любимец Костов си върви по пътя . Той ми е ясен отдавна. Другият ми любимец обаче ми е още загадка...
Още есента казах, че Давиде има всички качества и потенциал да се превърне в отдавна търсеният конструктивен халф на Левски. Да, есента бе налаган като дефанзивен, което беше грешка на Славиша...
Неслучайно го оплюх след мача с Локо Пд. Въпреки гола.
В следващите мачове Мариани почна да влиза в роля. И искрено се надявам да успее, защото няма кой друг!
Вчера на мача обаче , понеже до мен вече има професионалист, който играе на този пост, ми бе обърнато внимание на една негова слабост. Попрегледах записи и се оказа факт. Няма да я спомена, Левски си има щаб и са я забелязали!
Слушам тука за директиви. Много съм доволен. Някой го е страх...
Но трябва да се отдаде чест на белите, че излязоха да се надиграват и да играят футбол!
Моят любимец Костов си върви по пътя . Той ми е ясен отдавна. Другият ми любимец обаче ми е още загадка...
Още есента казах, че Давиде има всички качества и потенциал да се превърне в отдавна търсеният конструктивен халф на Левски. Да, есента бе налаган като дефанзивен, което беше грешка на Славиша...
Неслучайно го оплюх след мача с Локо Пд. Въпреки гола.
В следващите мачове Мариани почна да влиза в роля. И искрено се надявам да успее, защото няма кой друг!
Вчера на мача обаче , понеже до мен вече има професионалист, който играе на този пост, ми бе обърнато внимание на една негова слабост. Попрегледах записи и се оказа факт. Няма да я спомена, Левски си има щаб и са я забелязали!
Слушам тука за директиви. Много съм доволен. Някой го е страх...

Но трябва да се отдаде чест на белите, че излязоха да се надиграват и да играят футбол!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]