JackPackage написа:Топката отива встрани след като ..
..белият я поема топката.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:Топката отива встрани след като ..
t0bl3ro_bg написа:Явно гледате и нищо не виждате, така и откъм "разбирането" и тълкуването на правилата.
Много интересно как без да си играл футбол ще разбереш такива тънки ситуации, но всеки е остър за себе си
Добре, че тва положение не е срещу нас, че щяхте да оревете света и да доказвате каква дузпа дефакто си е.
delqnski47 написа:JackPackage написа:Топката отива встрани след като ..
..белият я поема топката.![]()
Я си пусни хубаво повторението.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:последващ контакт между защитник и нападател не може да е дузпа след като защитника първо играе с топката.![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
JackPackage написа:t0bl3ro_bg написа:Явно гледате и нищо не виждате, така и откъм "разбирането" и тълкуването на правилата.
Много интересно как без да си играл футбол ще разбереш такива тънки ситуации, но всеки е остър за себе си
Добре, че тва положение не е срещу нас, че щяхте да оревете света и да доказвате каква дузпа дефакто си е.
Не знам кой те е учил на футбол но може да му кажеш да си скъса дипломата ако твърдиш че това е дузпа!
Аз като човек който е играл ти го казвам, че няма как да е дузпа това - първото нещо което се учи защитника е да избие топката, а не да внимава след като я избие да не докосне нападателя.delqnski47 написа:JackPackage написа:Топката отива встрани след като ..
..белият я поема топката.![]()
Я си пусни хубаво повторението.
Гледал съм го и на живо и на клипче, Рейш играе с топката и я избива от нападателя - оттам нататък топката НЕ е във владение на белия
ivan56 написа:JackPackage написа:последващ контакт между защитник и нападател не може да е дузпа след като защитника първо играе с топката.![]()
Джаки ,води се опасна игра, независимо, че играе с топката(в случай поне за мен няма игра с топката, а по скоро се удари в дървеният крак на чунчука и отскочи), и си е дузпа.
Феновете сме страшни в измислиците по-някой път, да си защитим отбора
JackPackage написа:
Гледал съм го и на живо и на клипче, Рейш играе с топката и я избива от нападателя - оттам нататък топката НЕ е във владение на белия
delqnski47 написа:JackPackage написа:
Глей ся....признай си...подпряха ви.(пак)
![]()
Утре кат подпрат и нас и аз ще си призная.Айде,разбрахме ли се.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 296 госта