ШЛ: Реал Мадрид - Аякс - 1:4 FT ( 3:5 agg )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Аякс (Вторник)
Тези ще ги отстраните дори само на контраатаки заради наивния стил на треньора им Тен Хаг, дето е един от клонингите на Гуардиола (според CSKA69 сполучлив
), но за мен е далеч от разбиранията на Пеп ако въобще се е опитвал в нещо да го копира. Разбира се шанса на Аякс е всички голови положения да се падат на Винисиус и той да ги изтърве, а те за 90 минути да успеят някак си да реализират 2 гола. Но това е малко вероятно. Срещу Барса направихте доста пропуски и тука пък може да се случи обратното, както става често във футбола и всички положения за гол да влязат. Нещата се решиха според мен в първия мач - авансът е доста комфортен че да бъде изтърван така леко, а и Аякс не са Юве/Байерн от миналия сезон.

- Furious_Monk
Направо усещането е като при гостуване. В последно време, на Бернабеу е тежко да се играе с бял екип. 

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
През лятото ако не се вземе качествен треньор и класни играчи, тъй като е ясно, че изходящи трансфери ще има, то вече и гостуванията ще са тежки - не само домакинствата. При Барса също има доста пълнеж, но в момента индивидуалната класа на някои играчи ги покрива. Лошо е, когато срещнеш отбор с 11 класни единици... А такива в ШЛ има в момента.

SilentKiller написа:Тези ще ги отстраните дори само на контраатаки заради наивния стил на треньора им Тен Хаг, дето е един от клонингите на Гуардиола (според CSKA69 сполучлив), но за мен е далеч от разбиранията на Пеп ако въобще се е опитвал в нещо да го копира.
https://en.as.com/en/2019/02/13/footbal ... 47054.html
https://www.marca.com/en/football/real- ... b4635.html

Физкултурникът и с Одриосола ли има проблем, за пореден път не е в групата.
- Furious_Monk
Може да има проблем с някоя контузия. Сола е един от добре играещите футболисти и със сигурност заслужава да е поне резерва, ако приемем, че Карвахал е очакваният избор за титуляр в такъв мач. Вероятно, ако всичко бе наред с него, чисто физически, би взел участие в едно от класиките.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
Вижда се, че Солари се затруднява още с определянето на групата. Ще е интересно кой ще е третият отпаднал, след като се очаква Лука Зидан и Мариано да не са в групата, а Вайехо трябва да е поне на пейката...мисля, че този мач го вземаме и Солари си е направил изводите от двата мача с Барселона. Просто Асенсио и Васкес трябва да са на крилата и да се дава малко повече шансове на останали момчета за сметка на Кроос. Винисиус се нуждае от почивка и това е очевидно, дано и Солари го е разбрал, Асенсио заслужава място в отбора, но винаги така се получава с мачовете с негово участие, че играем слабо в защита и сме уязвими в центъра, че накрая той "обира пешкира". Не казвам, че в идеална форма, но заслужава повече минути със сигурност, като се има предвид Бейл как играе и с какъв принос е за отбора.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Не виждам защо уелското недоразумение е в групата
Мениджъра му заявил, че трябва да му целуваме краката, а същност и двамата наглеци трябва да извъртят по един на изкуфелия ни старец.

Последна промяна от LevskiZavinagi на 04 мар 2019 20:16, променено общо 1 път.

-
Одриосола беше попълнение и протеже на Лопетеги - по баска линия. Мисля че Солари ще го низвергне лека полека, много е далеч от нивото на Карвахал. Не знам как се решихте да нариненте 40млн. на Сосиедад за тоя. 
П.С. Карвахал си го върнахте от Леверкузен през 2013г. само за 6.5млн. евро.

П.С. Карвахал си го върнахте от Леверкузен през 2013г. само за 6.5млн. евро.