Jackxxx написа:Аз не виждам проблем да продадем Лукакича и Санчез и да вземем Дибала и дясно крило. Център нападател си имаме - Рашфорд. А Марсиал също може да играе в центъра на атаката.
Аз виждам проблем да продадем Санчез.Не аз де-потенциалните купувачи.Скъпоплатен играч над 30 години, който рязко върви надолу.Лукаку може и да му вземем някакви пари.Даже ако Моу вярно се окаже в някой отбор като ПСЖ или Реал, със сериозни финансови заложби, може и да си избием парите.
Дибала го харесвам, но му отмина времето.Във ВЛ може да бъде използван евентуално като фалшива деветка, като Фирмино, а Рашфорд, Марсиал и Лингард да се пробват покрай него да вкарват голове.Дибала си типичен втори нападател.Във ВЛ такива вече рядко се ползват.
Бруно Фернандеш не е лоша идея.Имаме два проблема в атака-нямаме дясно крило и нямаме друг плеймейкър освен Погба.Първо трябва да намерим дясно крило, след това да мислим за друг креативен футболист.Чистката трябва да почне с Мата и Санчез, след това да продължи евентуално с Фред, Перейра и Лукаку.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.