Kris_men2000 написа:wilge написа:Няма угодия за феновете. Живко бил стар, казахстанеца бил млад, Ники не бил играл скоро, Божи много приказвал ... Вие сигурно сте идеални?! Само да ви питам в колко мача го гледахте на живо? Колко време работихте във футболната сфера в Казахстан? Младокът идва по препоръка и одобрение на двама футболни специалисти с добри резултати които имат преки впечатления от момчето. Редно е да замълчите. Останалото зависи от него. Как и за колко време ще се аклиматизира, ще преодолее битовия и културен шок, как ще се впише в колектива (№32 не успя) и на какво ниво ще се представи. Нека не забравяме, че от Уфа пишат "Ждем возвращения", което значи че се дублира ситуацията с Илия Димитров или с останалите преотстъпени от Левски. Ако се покаже в добра светлина- добре дошъл обратно, ако се провали- ваш е. Не знам къде прочетохте, че има опция за закупуване. Аз прочетох това: „Футболен клуб Уфа пожелава на Йеркебулан успехи в България, бърз прогрес и
завръщане в Уфа като още по-силен футболист”.
https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... met-530499Да му кажем добре дошъл и да му пожелаем да оправдае прякора си. Че нашия си Меси нещо ...
Каквото- такова. Успех на всички нови попълнения. И дано ги гледаме през пролетта на 2020 в Европа!
Според това което пишеш ние сме пълни кретени.Взимаме играч след две тежки контузи , изяжда хляба на някое българче,оправяме го, разиграваме го ,налагаме го ,правим го играч,вдигаме му рейтинга в Европа,вдигаме му цената и хоп връщаме си го наготово на Уфа готов играч и те си лапат милионите а ние с пръст в Г... Е на това му се казва олигофрения око няма откупна цена.Защото това може да го правим и с някое младо и надеждно българче.
Не, това ти го пишеш. Моят пост е от 10:01 ч (може да се провери) а тогава никой не каза, че има опция за откупуване. После чичо Гошо го потвърди. Но тук има доста условности. Дали има откупуваща клауза, ако няма дали руснаците няма да му сложат цена която не можем да си позволим, дали няма да му предложат заплата която да го обърне веднага на север. Варианти много.
Аз също бих желал да блесне някое младо и надеждно българче, по възможност от синята школа, но не забелязвам такова. В цяла България ме впечатли само едно момче собственост на делиорманци което се обиграва в Русе и май никой друг. На времето мислех, че ще стане нещо от Дидо, Илия, Кабов и Найденов. Станаха на по 22-23 години и им виждаш нивото. После разчитах на Стаси, Алекс, Юруков- същото. Сега е ред поколението на Петър Иванов, Папазов и двамата Петкови да оправдаят надеждите ни. Ти виждаш ли тези млади и надеждни българчета да станат водещи играчи в Левски? Много по- лесно е да поемат по пътя на Балтанов, Огнянов, Вутов, Панайотов и цяла плеяда още наши юноши живуркащи в провинциалните отбори. Явно за Левски нещо не им достига. Я класа, я характер. И аз искам поне двама от изброените от мен по горе да се наложат, да ги гледам в евротурнирите и през пролетта както беше преди десетина години. Мога да кажа само: "дано".