Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 01 мар 2019 18:31

Michael_Buble написа:
metodito написа:Ами Колев каза, че Мъри си е висока топка, което си е така. Ако самият Мъри иска да се развива, то трябва да забрави всяка дестинация на изток от Калотина

Принципно си прав! Само, че Левски е специфичен клуб и при връщане в орбитата от 2006-2007-ма(дори само като организация и структура на управление), което според мен е дискутирано с него, се връща на 100%.
Мъри в момента е ментор в сянка на Павел Колев, в това не трябва да имате и най-малко съмнение. Има много косвени индикации за това.

Дано си прав. Защото, ако този "Меси" се окаже Меси, клубът наистина ще има полза. Първо, ще помогне на отбора, второ, вероятно при продажба може да ни дадат някой лев.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2019 18:39

modor написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_u8FOc9fo68[/youtube] :lol:

МислА изгубих неколко миУИона мозъчни клетки, докато го слушах.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 мар 2019 18:57

Kris_men2000 написа:
wilge написа:Няма угодия за феновете. Живко бил стар, казахстанеца бил млад, Ники не бил играл скоро, Божи много приказвал ... Вие сигурно сте идеални?! Само да ви питам в колко мача го гледахте на живо? Колко време работихте във футболната сфера в Казахстан? Младокът идва по препоръка и одобрение на двама футболни специалисти с добри резултати които имат преки впечатления от момчето. Редно е да замълчите. Останалото зависи от него. Как и за колко време ще се аклиматизира, ще преодолее битовия и културен шок, как ще се впише в колектива (№32 не успя) и на какво ниво ще се представи. Нека не забравяме, че от Уфа пишат "Ждем возвращения", което значи че се дублира ситуацията с Илия Димитров или с останалите преотстъпени от Левски. Ако се покаже в добра светлина- добре дошъл обратно, ако се провали- ваш е. Не знам къде прочетохте, че има опция за закупуване. Аз прочетох това: „Футболен клуб Уфа пожелава на Йеркебулан успехи в България, бърз прогрес и завръщане в Уфа като още по-силен футболист”.
https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... met-530499
Да му кажем добре дошъл и да му пожелаем да оправдае прякора си. Че нашия си Меси нещо ...
Каквото- такова. Успех на всички нови попълнения. И дано ги гледаме през пролетта на 2020 в Европа!

Според това което пишеш ние сме пълни кретени.Взимаме играч след две тежки контузи , изяжда хляба на някое българче,оправяме го, разиграваме го ,налагаме го ,правим го играч,вдигаме му рейтинга в Европа,вдигаме му цената и хоп връщаме си го наготово на Уфа готов играч и те си лапат милионите а ние с пръст в Г... Е на това му се казва олигофрения око няма откупна цена.Защото това може да го правим и с някое младо и надеждно българче.

Не, това ти го пишеш. Моят пост е от 10:01 ч (може да се провери) а тогава никой не каза, че има опция за откупуване. После чичо Гошо го потвърди. Но тук има доста условности. Дали има откупуваща клауза, ако няма дали руснаците няма да му сложат цена която не можем да си позволим, дали няма да му предложат заплата която да го обърне веднага на север. Варианти много.
Аз също бих желал да блесне някое младо и надеждно българче, по възможност от синята школа, но не забелязвам такова. В цяла България ме впечатли само едно момче собственост на делиорманци което се обиграва в Русе и май никой друг. На времето мислех, че ще стане нещо от Дидо, Илия, Кабов и Найденов. Станаха на по 22-23 години и им виждаш нивото. После разчитах на Стаси, Алекс, Юруков- същото. Сега е ред поколението на Петър Иванов, Папазов и двамата Петкови да оправдаят надеждите ни. Ти виждаш ли тези млади и надеждни българчета да станат водещи играчи в Левски? Много по- лесно е да поемат по пътя на Балтанов, Огнянов, Вутов, Панайотов и цяла плеяда още наши юноши живуркащи в провинциалните отбори. Явно за Левски нещо не им достига. Я класа, я характер. И аз искам поне двама от изброените от мен по горе да се наложат, да ги гледам в евротурнирите и през пролетта както беше преди десетина години. Мога да кажа само: "дано".

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 мар 2019 19:32

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 20:06

modor написа:https://www.eventim.bg/bg/bileti/lebski-ludogorec-sofia-vivacom-arena-georgi-asparuhob-1111174/performance.html

Няква идея откога са вдигнати цените или е само за това "дерби"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 мар 2019 21:56

Този казахстанец наистина е талантлив. От километри си личи.
Обаче има адаптация, шок от новата среда, та не се знае знае ли се. Дано се получат нещата...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 01 мар 2019 23:56

sin4ec написа:Този казахстанец наистина е талантлив. От километри си личи.
Обаче има адаптация, шок от новата среда, та не се знае знае ли се. Дано се получат нещата...

Е,той затова идва под наем,с опция за закупуване.Клубът се е застраховал перфектно.На мен тази ми политика много ми харесва и виждам тенденция в нея.Тиам,Холмар,Васшчук.....

За клуб от ранга на Левски,това е перфектната формула.Взимаш млади играчи,без значение от националността.Развиваш ги и ги продаваш на добра печалба.Куп отбори от Източна Европа се издържат по този начин.На балканите останалите пера от които клубовете на Запад изкарват пари,са прекалено мизерни.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 02 мар 2019 09:23

Направи впечатление как хладно го посрещна и здрависа Божинов.Пренебрежение отвсякъде.Ако иска да прави респект не това е начина.Все пак единият е може би бъдещето на отбора....другият пълнеж вече :mrgreen:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 мар 2019 12:39

sinfen14 написа:За клуб от ранга на Левски,това е перфектната формула.Взимаш млади играчи,без значение от националността.Развиваш ги и ги продаваш на добра печалба.

Да се бехте обадили по-рано, да не ходат руандийците чак в Ловеч.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 мар 2019 20:00

http://prikachi.com/images/744/9515744d.jpg
Илийката напомня :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”