ВЛ: Ливърпул - Уотфорд 27.02.2019 |22:00| 5-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Уотфорд 27.02.2019 |22:00|

Мнениеот cskarcheto92 » 26 фев 2019 14:56

Истина е, че този мач се явява задължителен. Нямаме право на грешка, когато дистанцията от Сити е толкова малка. Очаквам Кейта и ТАА да започнат от първата минута. Доминираме в преките двубой и серията ще бъде продължена. 3:0
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 фев 2019 18:27

Тук вече няма прошка! Задължителни 3 точки и набираме инерция преди дербито през уикенда! Пелегрини най-вероятно ще легне на Пеп, така че нямаме право да грешим.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 27 фев 2019 13:29

rasputin_nk написа:1-1

От доста време опитваш...продължавай
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 27 фев 2019 17:23

Ponko написа:Според моето скромно мнение... този мач е вече задължителен, или бъркам? Нека gogovcite ме коригира, ако греша! Домакини сме, а Уотфорд са на седмата позиция с 40 т., а това се смята за границата за оцеляване във ВЛ. Надявам, че ще сме силно офанзивни - Фирмино (ако е възстановен), Мане, Салах и Шакири, а защо не и Кейта. Принципно "стършелите" са удобни на Салах, но да видим... Просто няма за къде да се щадим повече... Манчестър Сити посреща Уест Хям, а мениджър на "чуковете" е Пелегрини така, че този мач е ясен преди да е почнал.

Тук вече си прав :) . Всеки мач вече е задължителен, докато не натрупаме преднина, която да ни позволи да не печелим и пак да сме първи.
Смятам, че ще го вземе с лекота и Сити ще трябва да наваксват.
Hala Madrid

Onq

Мнениеот Onq » 27 фев 2019 17:28

Чета тук и недоумявам. Какво значи задължителен или не ? Всеки мач се дават три точки за победа. Накрая се брои сборът точки. Ама щом казвате, днес ще го гледам по друг начин...задължителен.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 27 фев 2019 17:31

Onq написа:Чета тук и недоумявам. Какво значи задължителен или не ? Всеки мач се дават три точки за победа. Накрая се брои сборът точки. Ама щом казвате, днес ще го гледам по друг начин...задължителен.

Задължителен за вземане ако не искаме да стане втори.
Hala Madrid

Onq

Мнениеот Onq » 27 фев 2019 18:00

gogovcite написа:
Onq написа:Чета тук и недоумявам. Какво значи задължителен или не ? Всеки мач се дават три точки за победа. Накрая се брои сборът точки. Ама щом казвате, днес ще го гледам по друг начин...задължителен.

Е кои са незадължителните тогава? И кой по дяволите иска да стане втори? Стига глупости. Всеки мач е задължителен. Само в главите на разбирачите има незадължителни. Някой да ми даде пример за незадължителен мач на отбор във ВЛ? Всеки се бори за нещо, а най-много за честта си.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 27 фев 2019 18:16

Onq написа:
gogovcite написа:

Е кои са незадължителните тогава? И кой по дяволите иска да стане втори? Стига глупости. Всеки мач е задължителен. Само в главите на разбирачите има незадължителни. Някой да ми даде пример за незадължителен мач на отбор във ВЛ? Всеки се бори за нещо, а най-много за честта си.

Прав си, но просто дистанцията между нас и Сити стана доста крехка. Защото срещу Лестър, Уест Хям, а дори и Юнайтед, аз бях спокоен след резултатите. Бяхме си първи след всеки от тези мачове. Сега нещата стават малко по-сложни.
Имам някаква надежда, че Сити ще сгреши тази седмица. Борнемут могат да им сложат прът в спиците, а защо не и УХ, които си притежават добри играчи да успеят да ги спънат днес..
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Onq

Мнениеот Onq » 27 фев 2019 18:25

cskarcheto92 написа:
Onq написа:
gogovcite написа:

Прав си, но просто дистанцията между нас и Сити стана доста крехка. Защото срещу Лестър, Уест Хям, а дори и Юнайтед, аз бях спокоен след резултатите. Бяхме си първи след всеки от тези мачове. Сега нещата стават малко по-сложни.
Имам някаква надежда, че Сити ще сгреши тази седмица. Борнемут могат да им сложат прът в спиците, а защо не и УХ, които си притежават добри играчи да успеят да ги спънат днес..

Че тя дистанцията никога не е била различна от крехка тази година. Неазвисимо кой е бил първи. То не е Лудокурец, да води с 10 точки и да играе тото.

На линия
Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 фев 2019 19:01

Onq написа:
gogovcite написа:

Челси е доста добър пример за това :)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”