Groucho написа:metodito написа:За едни чашата винаги ще е наполовина празна, за други - пълна.
Играта на Левски в момента ти изглежда като наполовина пълна чаша
Ако трябва да правя сравнение с посуда и играта на Левски(особено в офанзивен план) в последните години, изключая единични мачове, аз лично не виждам и наполовина празна чаша, всъщност не виждам никаква чаша, даже масата под чашата я няма

Има време. По отношение на нападението. Беше. Към днешна дата, "Левски" е най-резултатния отбор в ППЛ. Костов е водещ голмайстор и това може да се запази до края. Безпристрастно, чисто статистически, Костов е най-добрия нападател българин, който е имал "Левски" в последните близо 25 години (не съм сигурен, но е пред Гонзо засега) и вторият най-добър такъв след Дембеле. Но има хора, които твърдят, че не става. Еми, сори, ама няма угодия. Представяш им цифри, суха статистика, дева!

Не знам чии са капаците.
Защитата ни има проблеми, да. Но радващото е, че Дерменджиев май предпочита да играем малко по-затворено, по на сигурно. Което означава, че вероятно грешките ще се изчистят. Дали ще е така, ще видим.
Онова от Армията тепърва ще губи точки. Берое също. Разделиха се с двама основни футболисти и това няма как да не даде отражение. Лудогорец... зависи, дали ще оставят Сухия.
Аз съм убеден, че и да вземем девет точки от оставащите три мача, пак ще има недоволни. Ако ме притеснява нещо, това е как ще изглежда "Левски" следващия сезон със "затегнати колани", ма дотогава има време.