Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 фев 2019 09:51

metodito написа:Как мислите, дали някои от тея дето си тръгват лятото ще кандисат да останат за еврокампанията? И Кабрал, и Давид, и Милош може да не са съвършени, но липсата им според мен ще се усети веднага. Сега чета търсели защитник, макар да си имаме Дидо, принципно, но криво-ляво, къде с грешки или не, Давид и Рейш почват да свикват заедно. Сърцето на защитата е много деликатна зона и всякакви резки промени са нежелани. Мисля, че намират и комуникация с Михайлов, което е още по-важно. А всеки лев е от значение и един или два съперника, ако успеем да отстраним в Европа, все си е кяр.

Няма каква липса да им се усеща. Те си липсват от край време . Лаблонски ако не си разбрал ще бяга в друг континент, за да си спаси дупката на гъза поради схемите му от преди. Вярно, че 10 години нищо не сме печелили и всякакви утрепки минаха от тук, но чак пък да ви липсват такива вече бие на мазохизъм и още нещо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 09:57

В колко мача със свои голове и намеса в защита ни е измъквал Яблонеца, и изведнъж - край, некадърник, обиди. Странно племе сме си.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 фев 2019 10:07

Не съм го хвалил преди, за да ме слагаш под общ знаменател. То се вижда, че е объркал позициите и не става за централен. Та чак се изкарваше по-добър от исландеца, който му връзваше не само гащите ми и бутонките. Видях го и на последния мач - паника. Ние сме +1 и един човек при наши 4-ма го пресира и той вече накензал и набутва нашите с уникалните си пасове. Щом ще чака Европа и няма да преподписва и ще играе по тоя начин - вън! Трябваше всички, които не искат да преподписват да ги оставят при юношите, за са бъдат принудени да подпишат или да се съгласят на трансфер.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 фев 2019 10:12

metodito написа:Как мислите, дали някои от тея дето си тръгват лятото ще кандисат да останат за еврокампанията? И Кабрал, и Давид, и Милош може да не са съвършени, но липсата им според мен ще се усети веднага. Сега чета търсели защитник, макар да си имаме Дидо, принципно, но криво-ляво, къде с грешки или не, Давид и Рейш почват да свикват заедно. Сърцето на защитата е много деликатна зона и всякакви резки промени са нежелани. Мисля, че намират и комуникация с Михайлов, което е още по-важно. А всеки лев е от значение и един или два съперника, ако успеем да отстраним в Европа, все си е кяр.

Каква еврокампания като на тях договорите са им до 30.06 или до 1.06 не знам :roll:
Как да останат за ЕКТ след като няма да имат действащи договори :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 фев 2019 10:13

А и ква ти е файдата да вкарва и да пуска същия брой голове, та даже и отгоре? Никаква.
Включи се добре и до там. От тогава само копае дъното.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 27 фев 2019 10:24

Вие не разбрахте ли, че сега няма кой да им предложи, на тия тримцата, да сключат нови договори, дори и да се натискат ! Явно, ще ги наблюдават яко и ако докажат, че ставт, т.е., подобрят представянето, тогава ще разговарят за евентуално продължаване, в противен случай, кой от където е. Та, затова търсят ЦЗ, за това се взе Живко, а Кабов и Стаси чакат!
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 фев 2019 10:47

Няма да преподпишат, защото искат увеличение на заплатата, което няма как да им се осигури. В края на сезона Колев каза, че ще се говори с играчите за намаляване на заплатите. Варианта е да се съгласят на сегашната или по-малка заплата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 10:49

JackPackage написа:

Каква еврокампания като на тях договорите са им до 30.06 или до 1.06 не знам :roll:
Как да останат за ЕКТ след като няма да имат действащи договори :lol:

Всичко се случва, знам ли? Може Старшията да прецени, че иска някой от тях да остане...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 10:51

Geonik написа:Вие не разбрахте ли, че сега няма кой да им предложи, на тия тримцата, да сключат нови договори, дори и да се натискат ! Явно, ще ги наблюдават яко и ако докажат, че ставт, т.е., подобрят представянето, тогава ще разговарят за евентуално продължаване

И аз на това се надявам.
А Стаси и Кабов може да си чакат и до 30-годишна възраст.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 фев 2019 10:52

Дано никой не остане !
Искрено го пожелавам на отбора !!

+2 съжаление за подкрепящите ги :cry:

Върни се в “Левски”