Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот baraba » 26 фев 2019 20:32

Аз пък, не разбирам, как и защо :
Как едно дружество не погасява дълговете си към НАП над 2г. И получава лиценз за ППЛ и за Евротурнирите!?

След като е получил лиценз значи някой си е "затворил" очите / разбирай БФС/. Защо !?

Издаването на лиценз при положение, че знаеш за задълженията и не погасяването им не е ли нарушение на закона!?

За да бъде издаден лиценз от УЕФА то това значи, че БФС е подало документи с невярно съдържание. Това закона не го ли тълкува, като фалшификация / измама !?

Защо след публичното признание за подобни машинации, прокуратурата не се самосезира?

Защо след направеното признание БФС продължава да мълчи?

Ще последва ли оставка на БФС след всички тези разкрития?

Ще бъде ли наказан "Професионален Футболен Клуб Левски АД" регистриран през 1998г. по някакъв начин?

Държавата ще продължава ли да толерира измамите на един клуб, който не само ползва базите си абсолютно незаконно без никакво правно основание с издадени документи със стари дати фалшификация/, които нямат тежест, а също така и отново незаконно играят г в ППЛ вече 2г. !?
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 фев 2019 20:39

sin4ec написа:Не виждам с какво щеше да помогне Малинов. Виж, Мауридес е друга работа. Но ви е страх даже да попитате защо не е в отбора.
Наистина не разбирам това раболепие пред шефовете ви...при нас, въпреки победата и треньор, и ръководство, и фенове категорично заявиха, че играта на отбора не им е харесала. И няма как да ни хареса.
На ЛП му харесала, на вас ви харесва как сте играли...това не е нормално!
Вярно, че имаше обективна причина да не стане красив мач-при минус 4 няма как да стане.
Но да харесвате тази продукция-не знам. Хората са различни. Може и аз да бъркам...три мача не можете да вържете три паса накръст, но щом ви харесва-ваша работа!

Ама верно сте с конкурс всичките :)
Къде и кога прочете ,че ни е харесала играта? Какво да направим? Гладна стачка?
Мауридеш не игра ,заради правилото за чужденците извън ЕС.
Ако беше в групата недоволните щяха да питат , защо примерно Евандро или Джеси са извън групата. А и никой не му е виновен че не може да спазва режим! Само преди три месеца беше непоклатим титуляр а Евандро беше извън групата.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 фев 2019 20:48

gihuelo написа:Ама верно сте с конкурс всичките :)
Ако беше в групата недоволните щяха да питат , защо примерно Евандро или Джеси са извън групата. А и никой не му е виновен че не може да спазва режим! Само преди три месеца беше непоклатим титуляр а Евандро беше извън групата.

Не знам дали съм с конкурс, но питай някой от старите тук кога сте ни победили и аз не съм ви поздравил. ТУК. Може да съм говедо, но не съм пОтка. За разлика от някои други. И леко с мебелите за конкурсите, да не почна с лингвистичните анализи... :)
Та по темата: Кои бяха тия Евандро и Джеси, че не се сещам? Колко гола вкараха за отбора ви, колко решителни ситуации отиграха, че не се сещам?
Бе кой ви е голмайстора, че не се сещам?
Наистина, защо се правите на идиоти?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 фев 2019 21:07

sin4ec написа:
gihuelo написа:Ама верно сте с конкурс всичките :)

Не знам дали съм с конкурс, но питай някой от старите тук кога сте ни победили и аз не съм ви поздравил. ТУК. Може да съм говедо, но не съм пОтка. За разлика от някои други. И леко с мебелите за конкурсите, да не почна с лингвистичните анализи... :)
Та по темата: Кои бяха тия Евандро и Джеси, че не се сещам? Колко гола вкараха за отбора ви, колко решителни ситуации отиграха, че не се сещам?
Бе кой ви е голмайстора, че не се сещам?
Наистина, защо се правите на идиоти?

Кой от всичките голмайстори те интересува ? Мауридес 9 гола вкарани в началото на сезона , в последствие зацикли ! Джеси 5 гола ... Тиаго 5 гола .... И на какъв конкурс трябва да си избиран за да не проумяваш отговора : Мауридеш не игра ,заради правилото за чужденците извън ЕС Бих добавил , по решение на Любо Пенев ! И много правилно, защото по важни са те по крилата, докато в центъра имаме Али Соу !
Евандро е оня , който направи за смях половината ви защита , а Джеси е онзи, на когото вашето капитанче много му хареса "оная" работа и постоянно го опипваше и даже веднъж си го гушкаше доста дълго време ...

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 фев 2019 21:10

baraba написа:Кой от всичките голмайстори те интересува ? Мауридес 9 гола вкарани в началото на сезона , в последствие зацикли ! Джеси 5 гола ... Тиаго 5 гола .... И на какъв конкурс трябва да си избиран за да не проумяваш отговора : Мауридеш не игра ,заради правилото за чужденците извън ЕС Бих добавил , по решение на Любо Пенев ! И много правилно, защото по важни са те по крилата, докато в центъра имаме Али Соу !
Евандро е оня , който направи за смях половината ви защита , а Джеси е онзи, на когото вашето капитанче много му хареса "оная" работа и постоянно го опипваше и даже веднъж си го гушкаше доста дълго време ...

Трубадуре, ако беше пич-щеше да се извиниш за простотията с лявото и дясното. Пък после да коментираш.
Лека вечер!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 фев 2019 21:15

sin4ec написа:
baraba написа:Кой от всичките голмайстори те интересува ? Мауридес 9 гола вкарани в началото на сезона , в последствие зацикли ! Джеси 5 гола ... Тиаго 5 гола .... И на какъв конкурс трябва да си избиран за да не проумяваш отговора : Мауридеш не игра ,заради правилото за чужденците извън ЕС Бих добавил , по решение на Любо Пенев ! И много правилно, защото по важни са те по крилата, докато в центъра имаме Али Соу !

Трубадуре, ако беше пич-щеше да се извиниш за простотията с лявото и дясното. Пък после да коментираш.
Лека вечер!

Трубадур е на баща ти синът ;) Научи ли коя е дясна ръка и коя лява ?
Къде е ДЯСНАТА ръка , която удряла в лицето според твоята теория? Аз не говоря, а показвам, който има очи да гледа ....

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 фев 2019 21:24

Ако някой от вас с постоянното присъствие в нашия форум беше пич, щеше да признае двойния стандарт в отсъжданията на съдийската бригада, защото за мен това си е чист удар в главата, което по всички правилници се наказва минимум с фаул и жълт картон (който обаче ще е втори за играча) или директен червен (по преценка на съдията) .... Но в нашето п-во правилата са само за другите, не и когато става въпрос за вас ;) Който има очи да гледа :

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 фев 2019 21:47

Това е за директен червен картон и 4 мача наказание минимум, нищо че топката е в краката му :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 фев 2019 21:57

Аз лично нещо недоумявам. Естествено, че съм чужд елемент тук, но все пак:
Не влязох тук след мача, защото знам колко е дразнещо след загуба да ти пилят на главата ОНИЯ. ДРУГИТЕ. Със злобните подмятания и бъзиците. А пък и трябваше да си отпразнуваме победата, каквато и да е тя.
Пуснах един пост на другия ден, в който поздравих феновете ви , с които 2 часа бяхме един срещу друг и мръзнахме здраво. Казах си мнението и толкоз-не смятам, че съм засегнал някого.
И тука се явява някакъв да хули и обижда. Не че ме бърка особено-Господ и доста от вас са ми свидетели какви спорове и псувни са се водили и изливали тук и какви банове сме взимали за това :) . Но аз съм говедо, боли ме хОя...
По-лошото е, че този екземпляр се отнася по същия начин към фенове на отбора ви, които не са съгласни с неговото мнение. Тук се организира комсомолски съд с призиви за покаяние и посипване на пепел по главата на всеки, дръзнал да се изкаже негативно за...знаете какво. Това аз не го разбирам и затова го казвам.
Разбирам, че съм враг и дразнител. Но смятам, че през годините сме водили диалог и съм бил коректен( е, това е относително :) ). И когато съм бъркал-съм се извинявал.
Благодаря за вниманието!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 фев 2019 21:58

JackPackage написа:Това е за директен червен картон и 4 мача наказание минимум, нищо че топката е в краката му :lol:

В нормалните първенства за удар в лицето няма никакво значение в чии крака е топката ....
После идва следващия Вадуц ... Но всичко е точно ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”