Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот baraba » 26 фев 2019 00:39

Тоя па ... сякаш някой го вълнува, че и да му доказва нещо ...
То и засадата е движеща се ситуация , но се дава стопкадър в точния момент .... ;) Ама то малко и да се мисли трябва не само да хвърля поредното ... мнение ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 фев 2019 00:52

Седя си тук и докато гледам картинки съм си пуснал "Ляв, десен, глей как се прави"
Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 26 фев 2019 01:51

Dust написа:
Mitata написа:Единствената възможност пред Ганчев е да направи силен отбор за ... Европа. Тук с мафията трудно ще се справи. За ЦСКА по-престижно е представянето в ЕКТ, отколкото пререканията с местната футболна мафия.

Нямаше ли отново рев, че са ви поразяли в пустата Европа, като показаха на Чорбаджийски директен червен картон?
С действията си, които показва ръководството Ви ясно си личи, че се подготвя основа за алъш-вериш, а не за изграждане на силен отбор.

За случая, който визираш и чернодрешкото от мача, той е зад решетките. В Белгия го уличиха какъв помияр е. Бая пари е направил явно...
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 26 фев 2019 08:25

Макар и травмата му да не е сериозна, бразилският нападател на ЦСКА-София Евандро ще пропусне мача със Септември (София) от 24-ия кръг на Първа професионална лига. Той се контузи по време на дербито с Левски (0:1) и беше принудително заменен още през първото полувреме.

Днес Евандро е преминал медицински преглед, след който е станало ясно, че контузията в бедрения мускул е сравнително лека, но футболистът ще трябва да почива известно време.

“Червените” приемат Септември тази събота от 17:30 часа на "Българска армия”, а основните проблеми на Любослав Пенев са в защита заради травмите и наказанията на почти всички титуляри.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 26 фев 2019 08:26

Бодуров се е разминал с тежка контузия!

Според началството той ще е готов за следващия мач на "червените" - със Септември на "Армията".

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 фев 2019 09:48

След края на мача Паулиньо е посетил нашата съблекалня за да види какво е състоянието на Евандро.
А к**вата с капитанската лента лежа десет минути и се държа за носа и челото и се въргаляше като умрел :)
Гонзо едно време игра цял мач с едно кило кръв по главата и даже ни вкара и гол . Тоя е някакъв постоянно гъзещ се симулант :)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 26 фев 2019 09:59

Dust написа:Седя си тук и докато гледам картинки съм си пуснал "Ляв, десен, глей как се прави"
Изображение

Това е галене по коляното!

А Евандро защо не получи червен картон, за това че изблъска Райнов с две ръце? Къде беше картона за Бодуров и удара му с лакът?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 26 фев 2019 10:02

rsk написа:Мита, в Европа също ще ви режат. Нали мафиотската УЕФА ви съсипа срещу Копенхаген. Уплашиха се от вас. Изобщо вие честни мачове не губите. Ако всичко е честно - шампиони сте на галактиката.

Човече,ще ти кажа 3 неща:
1. Не знам ,дали знаеш,че съдията от мача с Копенхаген се оказа корумпиран мерзавец и само около месец след нашия мач беше изхвърлен ДО ЖИВОТ от съдийството.
2.Тези приказки за честната игра са "сини мантри". Аз откакто се помня слушам едни и същи неща: Левски не е шампион,защото титлата е купена. Още чакам отговор на фундаменталния въпрос- Левски ,колко титли трябва да има,щом честно е само тогава,когато Левски е шампион?
3. Намери си запис на мача Левски - Локо (Пд). Още в 3-4 минута Тиам направи такава балтия отзад,която ти гарантирам ,че на всеки друг показването на жълт картон ще се приеме за помилване. Съдията естествено е наясно ,че синьото отроче не трябва да му се дава картон,понеже няма да играе с ЦСКА. Локомотивците го обградиха и за зла участ съдийчето попадна в едър план и много ясно се видя,как казва "Аз решавам". Демек,наясно е,че е за картон ,но ако обичат всички да си гледат работата,понеже това е мега,гига, ултра великия отбор на Левски.
На мен ми се повръща! А на теб?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 26 фев 2019 10:06

rsk написа:
Dust написа:Седя си тук и докато гледам картинки съм си пуснал "Ляв, десен, глей как се прави"
Изображение

Това е галене по коляното!

А Евандро защо не получи червен картон, за това че изблъска Райнов с две ръце? Къде беше картона за Бодуров и удара му с лакът?

rsk,ти си като някакъв амбразурчик - сам срещу целия форум. Твоите трябва награда да ти дадат
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 фев 2019 10:39

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=23onf1wj540[/youtube]

Това положение срещу Левски (38:56) преди време как ще го коментирате? Прилики, разлики, ЧК ли е? :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”