Първо- поздравления за тези от вас, които бяха на стадиона. Много беше студено, не е нормално да се играе на такова време. На всичко отгоре не разбрах що ний седяхме сума време след мача, а не вие, но нейсе-така и така си премръзнахме, ще го преглътнем.
Второ- спорните ситуации там не ги видях добре. Гледам днес записи от разни гледни точки, и пак не съм много убеден в нещата. Но мисля, че грешката на Джеси е в посягането с дясната ръка. Абсолютно излишно и глупаво като постъпка. Още повече топката вече е във владение на ваш играч. Ако помните: за това посягане към главата на противник говорихме и след мача с Копенхаген, и със Славия, и други случаи е имало. И на този мач имаше. Това ви е стар проблем, който трябва да реши СТ ви щаб.
Трето-за футбол не виждам смисъл да говоря, такъв нямаше. Няколко отигравания на Паулиньо и Мариани са твърде малко за цял мач. Най-красивото беше на Джеси-уникално " рязане " с ляв крак и обръщане, което препарира Горанов. Любопитното е, че това е относително лесен технически прийом, а защо играчите ни не използват такива неща-нямам идея. Може би нямат сърце да пробват нещо нестандартно, или са неуверени. Но в конкретния случай се получи страхотно!
Попрехвърлих мненията в темата за мача. Основно реване от съдията, но никой не зададе простия и логичен въпрос: защо Мауридес не е в отбора? Това е несериозно! Аз лично съм доволен, защото той би бил заплаха за нас.
Пенев трябва да ви даде отговор за това. Както и за Манолев. И за загубената битка за първа топка в центъра. За ужасяващата нервност и припряност в играчите ви през цялото време. Ако с нещо ви превъзхождахме вчера, това беше именно в отиграванията на рутинни ситуации: сините бяха далеч по-спокойни и хладнокръвни в тези отигравания, докато вашите се спичаха още преди топката да дойде у тях...
Накрая: да се играе мач при минус 4 градуса, и при положение че предната нощ е било минус 12...е абсолютна простотия!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Гледайте Евроком и Седмиците сега.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
sin4ec написа:Първо- поздравления за тези от вас, които бяха на стадиона. Много беше студено, не е нормално да се играе на такова време. На всичко отгоре не разбрах що ний седяхме сума време след мача, а не вие, но нейсе-така и така си премръзнахме, ще го преглътнем.
Второ- спорните ситуации там не ги видях добре. Гледам днес записи от разни гледни точки, и пак не съм много убеден в нещата. Но мисля, че грешката на Джеси е в посягането с дясната ръка. Абсолютно излишно и глупаво като постъпка. Още повече топката вече е във владение на ваш играч. Ако помните: за това посягане към главата на противник говорихме и след мача с Копенхаген, и със Славия, и други случаи е имало. И на този мач имаше. Това ви е стар проблем, който трябва да реши СТ ви щаб.
Трето-за футбол не виждам смисъл да говоря, такъв нямаше. Няколко отигравания на Паулиньо и Мариани са твърде малко за цял мач. Най-красивото беше на Джеси-уникално " рязане " с ляв крак и обръщане, което препарира Горанов. Любопитното е, че това е относително лесен технически прийом, а защо играчите ни не използват такива неща-нямам идея. Може би нямат сърце да пробват нещо нестандартно, или са неуверени. Но в конкретния случай се получи страхотно!
Попрехвърлих мненията в темата за мача. Основно реване от съдията, но никой не зададе простия и логичен въпрос: защо Мауридес не е в отбора? Това е несериозно! Аз лично съм доволен, защото той би бил заплаха за нас.
Пенев трябва да ви даде отговор за това. Както и за Манолев. И за загубената битка за първа топка в центъра. За ужасяващата нервност и припряност в играчите ви през цялото време. Ако с нещо ви превъзхождахме вчера, това беше именно в отиграванията на рутинни ситуации: сините бяха далеч по-спокойни и хладнокръвни в тези отигравания, докато вашите се спичаха още преди топката да дойде у тях...
Накрая: да се играе мач при минус 4 градуса, и при положение че предната нощ е било минус 12...е абсолютна простотия!
Мауридес ли е опорката ? Нито дума за двойния стандарт на рефера , защото посягане като на Джеси имаше многократно от Паулиньо , Горанов , Тиам ... Ами и на мен да ми покажат, че каквото и да правя ще ми се осигури удобен комфорт, че за какво да се притеснявам .... е до около 70 минута , после с пълен набор от 11 футболиста и щедрата подкрепа на четири съдии вместо да ни качите на резултат, почнахте селските номерца с търкаляне , бавене и прочее ... от 70 минута човече .... Абе ... БЕГАЙ .... все съм си мислил, че на някой ще му светне лампата, че по този начин нищо хубаво не очаква, нито вас, нито българския футбол .... но старите навици явно са ви по мили ! Аз помня и един (ако не ме лъже паметта) Дудин ли беше Дочев ли беше , който изгони Спас Джевизов за .... неправилно дишане още в 15 минута ... щото човека сам си ви биеше .... Сега се видя , че нямате шанс да спрете Джеси и естественото решение не закъсня .... червен картон за ОСВОБОЖДАВАНЕ от противник , който те държи с две ръце почти 20 секунди и ... няма никаква съдийска намеса през това време ....

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
- JackPackage
- Контакти:
cskarcheto92 написа:delqnski47 написа:JackPackage написа:Другия мач ще сложим и плакати на Черниаускас и Стивън Перейра, да сте спокойни
Е,не ви ли беше смотана хореографията.С цялото ми уважение към Апостола,разбира се.
Аз ако пускам в урните по някой лев и всеки път хореографията е еднаква ще си търся правата в съда. На следващото дерби ще има отново лик с Апостола и оранжеви чаршафи, умрете прасета и такива подобни. Тези хореографии под въздействеито на дрога ли ги правят или толкова си могат от зАпада ?
Не знам, аз ходя в А на мачовете и почти никой около мен не пуска пари в урните за хореография на онези от СЗ... като се събират урни за дарения за някое дете пускаме, ама аз на ония за хорео никога няма да им дам и 1 лв, така че и без хорео да сме, няма да ме грее особено

А проверките на Герена са вече от арката и режима е затегнат, затова нямаше и бомбички, та явно Черепа е имал някой разговор със СЗ за "хорео, боНби, глоби" и т.н.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- soulfly1948
ГГ-к.рва на гов.дата...не мислех,че може да се случи.....беше АБСУРД.....
ето че стана......с българският футбол бех дотук.....
останете си със здраве и си живеете в измислените сини балони....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
- JackPackage
- Контакти:
Имаше двоен стандарт на рефера да - всяко падане на червен се свиреше, срещу нас се подминаваха очевадни фалове - бекчето ви Турицов ли как беше там този дето поздравяваше с "Добър вечер" в 14.50 направи 6-7 фала преди да получи картон... до 10-15мин направи 2 фала срещу Паулиньо, от които за първия можеше да получи картон. Голмайстора и той направи около 7 фала преди картона, ама ае Ел Тренера нали само знае да реве като е срещу вас 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
JackPackage написа:Имаше двоен стандарт на рефера да - всяко падане на червен се свиреше, срещу нас се подминаваха очевадни фалове - бекчето ви Турицов ли как беше там този дето поздравяваше с "Добър вечер" в 14.50 направи 6-7 фала преди да получи картон... до 10-15мин направи 2 фала срещу Паулиньо, от които за първия можеше да получи картон. Голмайстора и той направи около 7 фала преди картона, ама ае Ел Тренера нали само знае да реве като е срещу вас
Бекчето ни е с втори мач в ЦСКА на 19г. и е мъж та дрънчи,това е бъдещето на българския футбол,за разлика от симуланта който ви е капитан,Горанов толкова време държа Джеси между краката че накрая конгоанеца не устоя и му посегна да го погали,той пък вашия само това чакаше хвърли се по гръб и си вдигна краката,но явно Сватбата изревнува и разделиха младите преди да са се взели

Последна промяна от peliforewer на 25 фев 2019 22:00, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
soulfly1948 написа:ГГ-к.рва на гов.дата...не мислех,че може да се случи.....беше АБСУРД.....
Що ми мязаш на гьоновец,газдовец.....
W84me ( Блатер) ..
- JackPackage
- Контакти:
peliforewer написа:JackPackage написа:Имаше двоен стандарт на рефера да - всяко падане на червен се свиреше, срещу нас се подминаваха очевадни фалове - бекчето ви Турицов ли как беше там този дето поздравяваше с "Добър вечер" в 14.50 направи 6-7 фала преди да получи картон... до 10-15мин направи 2 фала срещу Паулиньо, от които за първия можеше да получи картон. Голмайстора и той направи около 7 фала преди картона, ама ае Ел Тренера нали само знае да реве като е срещу вас
Бекчето ни е с втори мач в ЦСКА на 19г. и е мъж та дрънчи,това е бъдещето на българския футбол,за разлика от симуланта който ви е капитан,Горанов толкова време държа Джеси между краката че накрая конгоанеца не устоя и му посегна да го погали,но явно Сватбата изревнува и разделиха младите преди да са се взели.
В джунглата ако така се галят, да вземе да прочете правилника и да се научи дали може да се удря човек без топка и какво е наказанието за това

За бекчето - дано стане играч, българския футбол има нужда от добри български играчи, но има много да се учи.
JackPackage написа:peliforewer написа:JackPackage написа:Имаше двоен стандарт на рефера да - всяко падане на червен се свиреше, срещу нас се подминаваха очевадни фалове - бекчето ви Турицов ли как беше там този дето поздравяваше с "Добър вечер" в 14.50 направи 6-7 фала преди да получи картон... до 10-15мин направи 2 фала срещу Паулиньо, от които за първия можеше да получи картон. Голмайстора и той направи около 7 фала преди картона, ама ае Ел Тренера нали само знае да реве като е срещу вас
Бекчето ни е с втори мач в ЦСКА на 19г. и е мъж та дрънчи,това е бъдещето на българския футбол,за разлика от симуланта който ви е капитан,Горанов толкова време държа Джеси между краката че накрая конгоанеца не устоя и му посегна да го погали,но явно Сватбата изревнува и разделиха младите преди да са се взели.
В джунглата ако така се галят, да вземе да прочете правилника и да се научи дали може да се удря човек без топка и какво е наказанието за това![]()
За бекчето - дано стане играч, българския футбол има нужда от добри български играчи, но има много да се учи.
За какъв удар, говориш , когато човека с две ръце ОТБЛЪСКВА наглеца държал го с всичките си крайници повече от 20 секунди ? Че сте нагли , нагли сте , спор няма ... няма нужда да се доказваш

На Турицов можеш само да му целуваш бутонките .... за пет дена с отбора само на 19 години играе по добре от някои титуляри ... играч на мача за мен ! Паулиньото ви без нарушение не можа да го премине и един път , за разлика Джеси направи на няколко пъти селското ви капитанче направо разноглед

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!