Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот bilyaletdinov » 25 фев 2019 19:13

Aбе, оранжев ла!нар, както сте толкова ошетени що оня куцащия с оранжевата грейка не слезе да ви извади отбора? Вие оранжевите имате опит в това. Следващия сезон правим ново първенство и Луковит става ЦСКА--София. Микре дава малко кинта на Животното и оня другия и всички са радостни.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2019 19:46

LSFC 1914 написа:
noo написа: По тая логика и Мариани щяха да го задържат в Лугано. Но определено Вутов не е по-слаб от Мариани.

По принцип и аз предпочитам да играят българи в отбора, отколкото некадърни чужденци, които не знаят какво е Левски! Със сигурност и Вутов няма да взима тази заплата, която взима Мариани, но бъдещето предстои и ще видим какво ще се случи. :)

Аз съм за българи и амбразуря във всяка тема за това, но между Вутов и Мариани, предпочитам Мариани. Има трески за дялане, и то не само центриранията му, но първо е тактически много натокан. Учен е на правилен футбол и ми се струва по-отборен играч от Тони. Вутов има по-добра техника, но в тая Италия май си вирна нослето. Иначе, за качествата му, може и да е странично обстоятелство, но като му гледах едно интервю на италиански как джараше, евала на момчето. И след това, Роси наистина го обърка. Може би, ако получава свобода в офанзивен план, ще е супер успешен, но в "Левски", няма кой да ти даде такова нещо.
Помня един случай за Рикелме, който съм чел - че поискал именно това в Барселона (такава получи във Виляреал). При наличието на Роналдиньо? Къде ти? Вутов мисля получава такава свобода в "Ботев" и това е причина за успеха му в Пловдив.
Последна промяна от metodito на 25 фев 2019 20:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 фев 2019 20:01

Аз гледах абсолютно всички клипове, линкове и гледни точки на телевизията, както и всички допълнителни гледни точки на тази ситуация. Мога със задоволство да заявя, че съдийската бригада взе най-правилното решение и това е червен картон за футболиста на ЦСКА“, продължи той.

„В последните клипове, които бяха пуснати в интернет се вижда, че има удар в лицето срещу футболиста на Левски и това по всички правила е червен картон.“

„Радвам се не заради друго, а че момчетата взеха възможно най-правилното решение. Това решение е на Ивайло Стоянов.“

„Това е правилното решение, въпреки че на много хора не им се иска да е така. Реших да коментирам най-важната ситуация в мача, но ще си запазя правото да коментирам другите след това, защото нямам доклада на съдийския наблюдател Георги Йорданов. Аз трябва да бъда коректен с него, защото той най-малко ми е заместник.“

„Докато не получа доклада на съдийски наблюдател и не разгледаме детайлно всяка една ситуация няма как да коментирам тези неща.“

„В ситуацията за червения картон подкрепям решението на съдиите, цялостно Владо Вълков има върху какво да работи. Има детайли, които ще разискаме. Той трябва да види и проумее това, което е направил. Има неща, които трябва да подобри. Има още три-четири ситуации в мача, които ние ще разгледажаме. Искам да видя как съдийския наблюдател е описал тази ситуация с Паулиньо и Иван Турицов. Тази ситуация с червения картон на Едвин Джеси наистина е може би най-важната в мача“, каза още Йордан Сталев.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2019 20:09

Никой не виждаше удара, защото коментатора гледаше лявата ръка на оранжевия, а той го блъсна с дясната. Най-добре се вижда от първото повторение, на което правилно са акцентирали и от клуба.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 25 фев 2019 20:22

Сега ако искаме да направим нещо , ни трябват две попълнения - плеймейкър и централен нападател тип Дембеле. Защото ако бием слабия и после лудите точките ще станат 2 и сме в играта за титлата. Но трябват нови попълнения.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 25 фев 2019 20:35

metodito написа:
LSFC 1914 написа:
noo написа: По тая логика и Мариани щяха да го задържат в Лугано. Но определено Вутов не е по-слаб от Мариани.

По принцип и аз предпочитам да играят българи в отбора, отколкото некадърни чужденци, които не знаят какво е Левски! Със сигурност и Вутов няма да взима тази заплата, която взима Мариани, но бъдещето предстои и ще видим какво ще се случи. :)

Аз съм за българи и амбразуря във всяка тема за това, но между Вутов и Мариани, предпочитам Мариани. Има трески за дялане, и то не само центриранията му, но първо е тактически много натокан. Учен е на правилен футбол и ми се струва по-отборен играч от Тони. Вутов има по-добра техника, но в тая Италия май си вирна нослето. Иначе, за качествата му, може и да е странично обстоятелство, но като му гледах едно интервю на италиански как джараше, евала на момчето. И след това, Роси наистина го обърка. Може би, ако получава свобода в офанзивен план, ще е супер успешен, но в "Левски", няма кой да ти даде такова нещо.
Помня един случай за Рикелме, който съм чел - че поискал именно това в Барселона (такава получи във Виляреал). При наличието на Роналдиньо? Къде ти? Вутов мисля получава такава свобода в "Ботев" и това е причина за успеха му в Пловдив.
Всеки си има право на мнение - ти си за Мариани, аз за Вутов. Но към качествата на Вутов, които си написал, бих добавил влизането му в единоборства и да ги печели, а и по-бърз.

tonta

Мнениеот tonta » 25 фев 2019 20:41

noo написа:
metodito написа:
LSFC 1914 написа:

Всеки си има право на мнение - ти си за Мариани, аз за Вутов. Но към качествата на Вутов, които си написал, бих добавил влизането му в единоборства и да ги печели, а и по-бърз.

Пак ли го завъртяхте тоя Вутов? Помните ли мача за Купата с Тирето, където тръгна сам на центъра и се спъна в топката? Роси ли беше виновен пак?

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 25 фев 2019 20:47

kempesmario написа:Сега ако искаме да направим нещо , ни трябват две попълнения - плеймейкър и централен нападател тип Дембеле. Защото ако бием слабия и после лудите точките ще станат 2 и сме в играта за титлата. Но трябват нови попълнения.
:) Мисля, че в момента най-важната ни задача е да се стабилизираме финансово, да намалим фонд "Работна заплата", да направим умна селекция,(3-4 от нивото на Райнов) да си оправим школата. И още доста други батаци, сътворени последните повече от 10 години.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 25 фев 2019 20:50

tonta написа:
noo написа:
metodito написа:
LSFC 1914 написа:

Пак ли го завъртяхте тоя Вутов? Помните ли мача за Купата с Тирето, където тръгна сам на центъра и се спъна в топката? Роси ли беше виновен пак?
Ако ще си пишем така, то да те попитам: Ти помниш ли мача с Вадуц? И там ли Вутов беше виновен?

tonta

Мнениеот tonta » 25 фев 2019 20:57

noo написа: Ако ще си пишем така, то да те попитам: Ти помниш ли мача с Вадуц? И там ли Вутов беше виновен?

Там виновни бяха Митрев и Полачек - с 3 удара ни вкараха 3 гола. Сложи изпуснатата дузпа от Буш и нещата стават ясни. При Роси имахме 8 изпуснати дузпи. 2 от тях да бяха влезли - финала за Купата и тази срещу Вадуц, и щяхте да говорите други неща.

Върни се в “Левски”