ВЛ | 27-кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 0-0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: ВЛ | 27-кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 0-0

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 фев 2019 14:25

Изображение

С тия контузии и (НЕ)ротации ще ни се види яко зор сега.

От залагане на сигурното -> залагане на квото има :lol: :lol:

При тва положение не виждам смисъл да се хвърлят в мача с ПСЖ. В момента този отбор няма потенциал за обрат.
По-добре да се пазят за ТОП-А или титлата или каквото там се гони :lol: :lol:

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 фев 2019 15:32

Jackxxx написа:Аве, кандидата за титлата излезе мега респектиран и отправи един анемичен удар цял мач към Де Хеа. Отделно в средата на терена бяхме със Скот Не-знам-защо-съм-на-терена МакТомини и Перейра, които "разбиваха" играта на Ливърпул и от тях трябваше да тръгват нашите контраатаки. Юнайтед и при САФ винаги е играл на контраатака срещу отбори като Ливърпул, Арсенал, ПСЖ, Байерн, Барса, Реал и т.н. Въпроса, е че разчитаме само и единствено на един Погба, който вчера се отличаваше от Салах само с това, че стърчи две глави над него. Имаше една контра атака, която тръгна от Перейра и това беше. А физически бяха толкова зле нашите, че след 70 минута никой нямаше сили да тича вече. Защитата, реално не допусна нито една сериозна грешка, а проблемите в атака не могат да бъдат сложени изцяло на плещите на Погба. Тоя Санчез за какво е в отбора? Лукаку какъв го дърви цял мач? На Лингард, кой му е виновен, че е келешче и иска да влезе с топката във вратата? Рашфорд играе цял мач с подут глезен, пак успяваше да се измъкне, да не говорим, че всеки път когато той или Погба взимаха топката им се влизаше брутално в краката.

Трябваше да се направят повечко ротации и това е основна грешка на Оле и Фелан, за която сега ще си патим следващите мачове. За съжаление имаме тежко гостуване на Палас, а няма да може да се разчита на Лингард, Ерера, Мата, Рашфорд, Матич, Марсиал. Това не е чак толкова зле. Имаме Чонг, Гомез и Грийнууд, които заслужават шанс при големите. Могат да се включат срещу Палас, а още по-задължително е да се включат срещу Борнемут. Отделно Фред, Перейра и Скот получават шансове да се докажат иначе да хващат пътя.

Лятото дано се разкарат Санчез, Лукаку и Мата. На тяхно място може да се вземе един или двама офанзивни играчи и да се вкара някой младеж от академията.

Да бе, резултатът не е лош.Ако бяхме още с Моу тия излизаха надъхани и ни пореха яко.И когато играхме на контратака срещу Челси, Тотнъм и Арсенал го приемам-то в Лондон винаги така играем.Но на Олд Трафорд, при тази публика-срамота е.Предпочитам да бяхме изяли шамарите от Пуул, но поне да се бяхме опитали да играем футбол.Аз тъкмо се възгордях, че на Олд Трафорд пак се играят паметни мачове, а ние в най-голямото дерби на Англия приспахме зрителите пред телевизора.
И всичко тръгва и от състава.Скот и Ашлито излязоха титуляри, за да гоним равенството.Фред не го знам колко е зле, ама миналата година и Линдата изглеждаше плачевен, а в момента е скала.Оле тотално го е зачеркнал бразилеца.И тук пак идва проблемът, че и Оле, и ние, и САФ си мечтаем всичко да е като едно време-Клеберсон и Верон като не им се получиха нещата в Англия САФ си беше спокоен, защото Бът/Флечър ще му свършат работа.Ама САФ вече го няма, а само той умееше с такива играчи да печели титли.Фред и Далот им трябва адаптация, но са в пъти по-технични от Скот и Ашлито.Пускането на някой от латиносите може и да ни докара гол в нашата врата срещу Пуул, но игнорирането им води до нови договори за играчи, които просто нямат нужния талант да са в топотбор.Предпочитам да сме шести, но Фред и Далот да получават минути, да се адаптират по-бързо и следващия сезон да са на 100% готови и надъхани, а не заради едното четвърто следващия сезон, когато Скот и Ашлито се подготвят да дават дълъг пас, да си спомням музиката от Бени Хил.Пак почнахме да правим същите простотии от пет години-да закърпим положението, пък на лятото само с трансфери ще ъпгрейдваме.Успоредно с това се чудим как може Фил Джоунс, Майк Смолинг и Ашлито при пети пореден треньор да намират място и да не бъдат гонени, чак и договори да подпишат.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 фев 2019 16:41

Двамата мрънкачи по-добре да сменят клуба. Само Jackxxx разбира какво означава Манчестър Юнайтед и как да се подкрепя отбора, останалите сте някакви смешни утайки, дето в трудните моменти почвате да ревете. Тоблерончо, не се прави на оборотен във виртуалния свят, щото на живо едва ли така ще ми говориш и ще обиждаш, помиярче.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 фев 2019 16:42

Обаче онзи какъв гол си бодна...жалко, че Майк беше в засада :lol: Щеше да е чудно за един ден двата ми любими отбора да бият с автогол в дербитата :mrgreen:

Тоя Фред вече ще трябва да го пускат. Няма кой да играе :shock: :|

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 фев 2019 16:43

Scholesy93 написа:
Jackxxx написа:Аве, кандидата за титлата излезе мега респектиран и отправи един анемичен удар цял мач към Де Хеа. Отделно в средата на терена бяхме със Скот Не-знам-защо-съм-на-терена МакТомини и Перейра, които "разбиваха" играта на Ливърпул и от тях трябваше да тръгват нашите контраатаки. Юнайтед и при САФ винаги е играл на контраатака срещу отбори като Ливърпул, Арсенал, ПСЖ, Байерн, Барса, Реал и т.н. Въпроса, е че разчитаме само и единствено на един Погба, който вчера се отличаваше от Салах само с това, че стърчи две глави над него. Имаше една контра атака, която тръгна от Перейра и това беше. А физически бяха толкова зле нашите, че след 70 минута никой нямаше сили да тича вече. Защитата, реално не допусна нито една сериозна грешка, а проблемите в атака не могат да бъдат сложени изцяло на плещите на Погба. Тоя Санчез за какво е в отбора? Лукаку какъв го дърви цял мач? На Лингард, кой му е виновен, че е келешче и иска да влезе с топката във вратата? Рашфорд играе цял мач с подут глезен, пак успяваше да се измъкне, да не говорим, че всеки път когато той или Погба взимаха топката им се влизаше брутално в краката.

Трябваше да се направят повечко ротации и това е основна грешка на Оле и Фелан, за която сега ще си патим следващите мачове. За съжаление имаме тежко гостуване на Палас, а няма да може да се разчита на Лингард, Ерера, Мата, Рашфорд, Матич, Марсиал. Това не е чак толкова зле. Имаме Чонг, Гомез и Грийнууд, които заслужават шанс при големите. Могат да се включат срещу Палас, а още по-задължително е да се включат срещу Борнемут. Отделно Фред, Перейра и Скот получават шансове да се докажат иначе да хващат пътя.

Лятото дано се разкарат Санчез, Лукаку и Мата. На тяхно място може да се вземе един или двама офанзивни играчи и да се вкара някой младеж от академията.

Да бе, резултатът не е лош.Ако бяхме още с Моу тия излизаха надъхани и ни пореха яко.И когато играхме на контратака срещу Челси, Тотнъм и Арсенал го приемам-то в Лондон винаги така играем.Но на Олд Трафорд, при тази публика-срамота е.Предпочитам да бяхме изяли шамарите от Пуул, но поне да се бяхме опитали да играем футбол.Аз тъкмо се възгордях, че на Олд Трафорд пак се играят паметни мачове, а ние в най-голямото дерби на Англия приспахме зрителите пред телевизора.
И всичко тръгва и от състава.Скот и Ашлито излязоха титуляри, за да гоним равенството.Фред не го знам колко е зле, ама миналата година и Линдата изглеждаше плачевен, а в момента е скала.Оле тотално го е зачеркнал бразилеца.И тук пак идва проблемът, че и Оле, и ние, и САФ си мечтаем всичко да е като едно време-Клеберсон и Верон като не им се получиха нещата в Англия САФ си беше спокоен, защото Бът/Флечър ще му свършат работа.Ама САФ вече го няма, а само той умееше с такива играчи да печели титли.Фред и Далот им трябва адаптация, но са в пъти по-технични от Скот и Ашлито.Пускането на някой от латиносите може и да ни докара гол в нашата врата срещу Пуул, но игнорирането им води до нови договори за играчи, които просто нямат нужния талант да са в топотбор.Предпочитам да сме шести, но Фред и Далот да получават минути, да се адаптират по-бързо и следващия сезон да са на 100% готови и надъхани, а не заради едното четвърто следващия сезон, когато Скот и Ашлито се подготвят да дават дълъг пас, да си спомням музиката от Бени Хил.Пак почнахме да правим същите простотии от пет години-да закърпим положението, пък на лятото само с трансфери ще ъпгрейдваме.Успоредно с това се чудим как може Фил Джоунс, Майк Смолинг и Ашлито при пети пореден треньор да намират място и да не бъдат гонени, чак и договори да подпишат.

Фред, Лукаку и другите твои любимци са много по-слаби от англичаните в отбора. Просто си кон с капаци и си решил да мразиш определени играчи като тоя смешник Тоблерона.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 фев 2019 17:36

diplomat написа:Двамата мрънкачи по-добре да сменят клуба. Само Jackxxx разбира какво означава Манчестър Юнайтед и как да се подкрепя отбора, останалите сте някакви смешни утайки, дето в трудните моменти почвате да ревете. Тоблерончо, не се прави на оборотен във виртуалния свят, щото на живо едва ли така ще ми говориш и ще обиждаш, помиярче.

Само дето в нито един момент не съм обиждал някой друг от форума.И не е мрънкане, като паднахме от ПСЖ казах, че не виня никой от щаба.Казах, че следващия мач искам да сме по-спокойни.Бяхме спокойни срещу Челси и ми хареса.Това вчера не ми хареса.
Мерси.Утайки, мрънкачи...Moral high ground, пич.Страшен дипломат си.Международни взаимоотношения сигурно?
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 фев 2019 17:44

А това че Фред бил по-слаб от англичаните...Миналата година ги слушах тия неща за Линдельоф.Подигравки, не бил за Англия, кой го намери тоя.Първият сезон на Линдельоф, на Де Хея, на Евра и Видич, на Роналдо....Много такива съм ги слушал.Помня ги аз.
Линдегор беше по-добър от Де Хея, Уес Браун и Силвестър от Неманя и Евра, Куинтън Форчън беше по-сериозен от Роналдо.
Между другото, Мактомини не е англичанин.Шотландия, Уелс, Северна Ирландия, Ейре...Има и други нации там.Карта, глобус, ако ще и ония малките декоративни, все ще ги видиш другите места.То ако някой шотландец те чуе, че го мислиш за англе, най-много да размаха меча като Дънкан Маклауд или Мел Гибсън.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 фев 2019 17:57

Давайте, давайте, продължавайте да серете. 11 победи, 2 равенства и загуба, само ПСЖ тотално ни надиграха за едно полувреме, а Ливърпул можехме да си ги бием с малко повече късмет. То тва да си фенче на дивана вкъщи е най-лесно, само критика и високи изисквания, без изобщо никакви реални представи за ситуацията. Пък какъв е Мактоминей по-добре не ми обяснявай, аз за разлика от теб съм живял в Англия няколко години и знам много повече относно британската история, в случая даже не конкретизирах него като говорех за англичаните, но очевидно щом двама мениджъри го предпочитат пред Фред, има защо. Сър Алекс също му е огромен фен и винаги е говорил ласкаво за неговия потенциал, срещу него ли ще тръгнеш бе?

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 фев 2019 18:47

Много високи изисквания, казах че съм склонен на шесто място, но да се опитаме да градим за бъдещето.Повтарям, че предпочитам да гледам младите играчи и новите като Далот и Фред, вместо седми пореден сезон да се чудя какво Фил Джоунс, Смоулинг и Йънг още правят в отбора.Резултатите в момента не ме интересуват, трябва да мислим дългосрочно.
Просто спирам да водя този спор.С един от форума гледам да не дискутирам, защото мина на лични обиди, и то спрямо другите, а не мен.Ти, както си се нареждаш с въпросния, си абсолютно същия.Едно е да имаш различно мнение и да водиш дебат, друго е на лични обиди да минаваш.Тъй тъй си в Англия, там би трябвало да се научиш как с някой можеш да не намираш допирни точки, но да държиш добър тон.Щом Торита и Лейбъристи са намирали начин да работят заедно, все и ти можеш.
Сър Алекс избра Мойс.Заслужава ли статуя?Да.Прави ли грешки?Да.И сам го е признавал.Едно е да уважаваш някой, друго е да го следваш сляпо като пастир.Само овцете го правят това.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 фев 2019 19:24

diplomat написа:Двамата мрънкачи по-добре да сменят клуба. Само Jackxxx разбира какво означава Манчестър Юнайтед и как да се подкрепя отбора, останалите сте някакви смешни утайки, дето в трудните моменти почвате да ревете. Тоблерончо, не се прави на оборотен във виртуалния свят, щото на живо едва ли така ще ми говориш и ще обиждаш, помиярче.

Не си много сигурен, нали ? :?

Като те гледам, ти си някоя мишчица, дето хал хабер си няма от основни нещица, независимо дали са свързани с реалното или виртуалното. Наклон какво да правя, как да се държа и прочие, можеш да ми давашсамо на оная пръчка долу, дето при теб подозирам, че липсва, барабар с топките. Не та знам някое дете ли си, чичак ли ди, лелка или UFO, ма не ми и дреме, но си доста спрял/а/о и го доказваш с всяко "включване". Нема да се опраиш и тва си му е.

Върни се в “Манчестър Ю”