ППЛ / Левски (София) - ЦСКА-София (София) /1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Левски
187
62%
Равен
37
12%
Победа за ЦСКА-София
78
26%

Общо гласове: 302

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - ЦСКА-София (София) /1:0 FT

Мнениеот olimpi » 24 фев 2019 22:24

t0bl3ro_bg написа:Не съм съдия, но колко и да го гледам - не ми е за червен. Няма удър в лицето под каквато и да е форма, а избутване в рамото+част от шията. Както генов каза - два жълти бяха достатъчни. Ако това е червен, то на нашия паул при гола също е ... Там е в лицето дори посягането

Във форума има съдия доколкото знам...аз самият съм тичал със свирка по детски турнири във Франция да кажем преди 20тина години...дясната му ръка няма какво да прави при такова движение (без топка), а с лявата ръка си има ачик ачик удар.

По ТВ не се видя като хората, но тук е очевадно.

На Павлин е друга ситуацията, той води топката ... да посягане има и при съдия търсещ компенсации може да се каже, че му размина.

Отделно мангалейро си беше за гонене не знам колко фаула направи , но три стигат зза ж.к. ако не се лъжа.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 24 фев 2019 22:30

Всеки си го импретатира както му е кеф. Никой не мож ме убеди, че тва е червен. Пълно преиграване и грешка на сватбата отвсякъде. Това го заблуди, както и всички, които мислят, че това е правилно решение.

Ако разменим екипите друго ще пеете.

Както казах - все тая, върна им се на люляк/лале фк.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 фев 2019 22:38

Много, много тъп мач. Само ритане и блъскане и никакъв футбол. Това не може и не е професионален футбол.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 24 фев 2019 23:00

Това е нивото на бг футбола, все пак люксембург вече ни бият уношките, а това ще се предаде и нагоре по веригата. Литекс са скандал още с предишния "тренер", а сегашния завари положението просто и обира пешкира. Жалко, че нямаме техния избор в атака. Много добри футболисти,но явно оня "стил" им е8а мамата и сега не могат да прелеят към атакуващия или къвто ще изповядват там. Нямаме един играч, който да се надиграва така, както енрике и джеси го правят. Още помня втория какво правеше като го пускаха резерва срещу нас предишния сезон. Паул го прави само когато е в най най най ама най върхова форма, което отнема твърде много и трае много малко време.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 фев 2019 23:06

Баш в лицето го нацелва. Преднамерено. Ако беше в тялото, нямаше да е червен. Той го блъска да му се маха от главата. Може обаче да си е мислил, че там е тялото му, не главата. При всички случаи, картона си е нарисуван. Аз на първо гледане, викам: тоя съдия ми е любим. Ма сега си се вижда ясно. Аз го гледах по телето и тея от литеската телевизия, въртяха-сукаха, тъй не го и пуснаха нормално.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 фев 2019 23:12

metodito написа:Баш в лицето го нацелва. Преднамерено. Ако беше в тялото, нямаше да е червен. Той го блъска да му се маха от главата. Може обаче да си е мислил, че там е тялото му, не главата. При всички случаи, картона си е нарисуван. Аз на първо гледане, викам: тоя съдия ми е любим. Ма сега си се вижда ясно. Аз го гледах по телето и тея от литеската телевизия, въртяха-сукаха, тъй не го и пуснаха нормално.

Картонът си е нарисуван и това се виждаше дори на келявите повторения. Е, разбира се за тирейци които раздават крушета срещу противник и дори не се свири нарушение е обичайно да квичат, но .....
Иначе сам по себе си картонът не беше решаващ за резултата и за мача. Просто нашите бяха по-настойчиви и контролираха мача. Жалко, че положението на Костов не влезе. Иначе тия си отиваха на резултат.
Не, че играта ми хареса, има много работа особено в атака където се прецакаха две-три добри атаки с числено превъзходство, но в такива мачове е важен резултата.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 фев 2019 23:38

Сектор Б е по-голям от Г ! Имайте го предвид като си мерите публиката.

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 25 фев 2019 00:03

Мръзненето си заслужаваше! Само Левски!
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 фев 2019 00:08

metodito написа:Баш в лицето го нацелва.

Баш в зоната при рамото и гушата го нацелва. :lol: Или по точно избутва,за да се освободи.А он после,че се хвана за лицето,за к**а,за не знам си къде и т.н. е отделен въпрос.Е виж зоната където нашия го избутва и тоя после къде се хвана...кристално се вижда. Ойде работата,върза му.Не е много честно,но е част от играта.Аз ако съм ще направя същото.Това е,такъв е животът.И все пак не знам кво толкова го сучете.Побутнаха ви леко,и на нас са побутвали.Има го в зара.Радвайте се,честита победа.Добър гол вкарахте. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 25 фев 2019 01:45

delqnski47 написа:
metodito написа:Баш в лицето го нацелва.

Баш в зоната при рамото и гушата го нацелва. :lol: Или по точно избутва,за да се освободи.А он после,че се хвана за лицето,за к**а,за не знам си къде и т.н. е отделен въпрос.Е виж зоната където нашия го избутва и тоя после къде се хвана...кристално се вижда. Ойде работата,върза му.Не е много честно,но е част от играта.Аз ако съм ще направя същото.Това е,такъв е животът.И все пак не знам кво толкова го сучете.Побутнаха ви леко,и на нас са побутвали.Има го в зара.Радвайте се,честита победа.Добър гол вкарахте. :lol:

Делянски, мани го съдията и картоните и т.н. Днеска ще ни побутнат, утре ще ни порежат... сефте. И с вас е същото.

Кажи ми как видя играта на отбора си. Според мен, откак е Любослав Пенев начело играете ужасен футбол. Не просто, че играчите не спазват тактическите указания или още се учат, а самата тактика липсва. В трите мача от подновяването отбора ви деградира игрово. На какво се дължи това?

Върни се в “Левски”